ilmselt kukub jah... ostuhuvi pole ollagi
SUP hoiab ikka iga hinna eest 4.81 peal, aga asi kisub làbikukkumisele.
Vòi kuidas...
Vòi kuidas...
Kui SUP toetamise lõpetaks siis kukuks palju, ordereid vaadates põhja ei paistagi olevat.
Putid on igastahes sügavas plussis.
Putid on igastahes sügavas plussis.
citigroupi toetus (reede oli viimane päev) omab ja omas siis ilmselt hinnale tuntavat mõju.
Ja jàlle uus 3k pakk...
Ons need siis varjatud orderid, eh?
Ons need siis varjatud orderid, eh?
Jah, SUP orderid on varjatud. 4.83 peal läks nii umbes 50k aktsiat läbi.
toetus jätkub mitteametlikult?
ega keegi ei keela kokku osta jah... stabiliseerimine jätkub "turutegemise" nime all :)
No eks SUP´il oma IPO-korraldaja au ka kaitsta. Rämedat kukkumist ei tohi lubada :)
Tänane esimene tõsisem vastupanu 4.83: 46962 aktsiat.
Teine vastupanu 4.81 siiamaani: 27650 aktsiat
Kui igalt tasemelt 50k sisse osta, siis pool on juba ostetud. Tahaks ikka -2% lossi päevas ära näha (4.80 või vähem).
Tänane esimene tõsisem vastupanu 4.83: 46962 aktsiat.
Teine vastupanu 4.81 siiamaani: 27650 aktsiat
Kui igalt tasemelt 50k sisse osta, siis pool on juba ostetud. Tahaks ikka -2% lossi päevas ära näha (4.80 või vähem).
Lõpmatult ei jõua ju kokku osta nii.
Kõik signaalid on ju väikestele antud.
Aktsiale oleks minuarust märksa kasulikum see lõpetada ning lasta hinnal omasoodu liikuda siis näeksime natuke ameerika mägesid ning hiljem ka võibolla tõusu, kui põhjust on.
Selline paigal hoidmine rikub nagu börsi mõtte ära.
Kõik signaalid on ju väikestele antud.
Aktsiale oleks minuarust märksa kasulikum see lõpetada ning lasta hinnal omasoodu liikuda siis näeksime natuke ameerika mägesid ning hiljem ka võibolla tõusu, kui põhjust on.
Selline paigal hoidmine rikub nagu börsi mõtte ära.
samas on olemas teatud % elanikkonnast, kelle arvates langev aktsiahind rikub börsi mõtte ära
Nad pole seega teinud asja olemust endale õieti selgeks, ei taha öelda, et ise olen mingi proff. Pigem ikka taksojuht.
Minu filosoofia on, et börsile lähen sellise rahaga, et kui sellest ka 0 järgijääb siis pole midagi hullu lahti.
Minu filosoofia on, et börsile lähen sellise rahaga, et kui sellest ka 0 järgijääb siis pole midagi hullu lahti.
0 raha järgi jäämise perspektiiviga käiakse kasiinos, mitte börsil.
vaevalt, et see nüüd perspektiiv on börsile tulles...
See ei ole perspektiiv vaid see, et mul ei juhtu midagi hullu kui läheb rahaga nii, ehk tegemist ei ole igapäevae leivarahaga.
kas 4.81 peal sai nyyd 50 000 tk täis SUPil?
pigem mingi 30K
4.81 peal võeti sisse 37 722 aktsiat. Suhteliselt ebameeldiv on hinna toetamine küll. Uimane ja ebaefektiivne hinna kujunemine vaba turu seisu kohalt.
ei tea kas 4.78 peal võtab veelgi vähem?
Ilmselt täiesti ebaprofessionaalne hinnang, aga ühe tüüpilise vähekogenud väikeaktsionäri arvamus siiski. Nimelt on Tallinki aktsia pidev langusetrend lihtsalt niipalju negatiivseid emotsioone pakkunud, et müüsin ka täna kõik viimaks maha. Aga edu teistele! Targemad ilmselt suudavad Tallinkist ka võidu välja võluda. Aga samas on ka börsil palju just minusuguseid emotsioonidest sõltuvaid aktsionäre:) kes rõõmsalt lumepalli veeretavad.