Q1 = sept-nov
Palju siis PUTe võtad, Stefan?
Putid on kallid, ma arvan.
Pigem võib seletada Tallinki reisjate langust, sellega et eestlased on hakkanud vähem Soome vahet sõitma. Nii palju kui neid soome alko turiste siin käis eelmine aasta on käinud ka see aasta. Kaldun arvama et eestlased on need, kes eelistavad reisida euroopasse mugavama transpordiga kui oli seda enne 1.maid 2004. EasyYet ja ka EstAir võitlevad samamoodi oma turuosa pärast. Kui hetkel saab ligi 1000 eek edasi-tagasi sõita Uk-sse või Saksa ja sealt edasi kuhu iganes tundub see ahvatlevalt mugavam kui varemalt - läbi Soome Euroopasse. Pigem näen Tallinki arengut siiski kruiiside organiseerimises ja oma senise turu kindlustamises Soome lahel. Samuti hotellinduses ja ka kaubanduses, hetkel tunduvad mulle need kaks viimast kõige atraktiivsemad juhul muidugi kui Silja müük kunagi teoks saab võib hea õnne korral ka Tallink sest kasu lõigata.
rogi
jah, lennujaama reisijate arv ongi kuskil 50% plussis tänavu, sadam alates suvest miinuses. Turistide üldarv tõuseb, soomlaste arv väheneb. 50-50 kas rootslaste arv tõuseb või väheneb 2006, ma arvan.
jah, lennujaama reisijate arv ongi kuskil 50% plussis tänavu, sadam alates suvest miinuses. Turistide üldarv tõuseb, soomlaste arv väheneb. 50-50 kas rootslaste arv tõuseb või väheneb 2006, ma arvan.
kas Tallink on pidanud plaani ka vanemate laevade müügiks või hoopis muudele liinidele suunamiseks (lõuna poole?)?
Mu eelmise kommentaari mõtteks oli see, et minu meelest on saavutatud Soome lahel turistide lagi. Paistab naiivne loota et see number võiks veel suureneda, arvestades Eesti Vabariigi aktsiisipoliitikat järgnevaks 2-3 aastaks. Muidugi võib olla kõikumine lubatud +- 5%-10% kuid pigem on ikkagi tegu langeva turuga. Juhul muidugi kui eesti ettevõtjad mõtlevad välja uusi ja realiseerivad vanu ideid Tallinna atraktiivsemaks muutmisega (nt. pooleli olev Skoone Bastion - Tivoli). Usun et uus sihtrühm, kui üldse, võiks olla nt. soomlased ja rootslased koos peredega Tallinnas/Eestis aega veetmas. Sellega oleks ka põhjendatav uute aluste tellimine, sest kui ikka koos perega tulla siis päris bussiga ju ei tule, ikka oma autoga/karavaniga. Kuid kuna turism Eesti-Soome-Rootsi vahel ikkagi langev turg arvan et Tallnik otsib uusi välja kutseid, vaadates kaugemale kui need kolm riiki.
Siin soomlaste ööbimised Eestis juulis:
2002: 158 368
2003: 198 788
2004: 251 959
2005: 228 739
ja rootslaste ööbimised Eestis juulis:
2002: 14 504
2003: 16 311
2004: 28 524
2005: 33 549
Victoria tuli turule kevadel 2004. Kevadel 2006 tuleb Romantika, aga vaevalt mõjutab samamoodi. (PS ei tea kas ööbimised laevadel, sadamas või merel, on Statistika sees)
Tundub et kasv on nüüd pigem kaubavedamises. Aga kaupu vedavad mitu firmat, ja tööjõukulu pole sama tähtsusega kui reisilaevadel, ma arvan.
2002: 158 368
2003: 198 788
2004: 251 959
2005: 228 739
ja rootslaste ööbimised Eestis juulis:
2002: 14 504
2003: 16 311
2004: 28 524
2005: 33 549
Victoria tuli turule kevadel 2004. Kevadel 2006 tuleb Romantika, aga vaevalt mõjutab samamoodi. (PS ei tea kas ööbimised laevadel, sadamas või merel, on Statistika sees)
Tundub et kasv on nüüd pigem kaubavedamises. Aga kaupu vedavad mitu firmat, ja tööjõukulu pole sama tähtsusega kui reisilaevadel, ma arvan.
Autoexpress I ja II oligi www.austalmarketplace.com müügil, nüüd vist enam pole. Fantaasia tuli oktoobris tagasi (Gibraltar lahest, ma arvan). Kas nüüd läheb Regina+Fantaasia Sthlm-Riia või Tln-Hsi-Peterburg liinile või kuhu on ilmselt kaalumisel. Tundub et on ka võimalik et Vana Tallinn renditakse välja vene firmale.
Gibraltari VÄIN - nüüd ma ei peaks vist rohkem tükk aega kirjutama.
kle jah loobisemise eest meil palka ei maksta. laevafirmad kukkuvad nagu järjest ära alles kuu aega tagasi kadus fastrerris galay ja doveri vahelt. ulesõit ei kesta kyll palju aga see näitab et konkurents on tihe.
Calais?
Või kindlalt galay?
Või kindlalt galay?
calais
http://www.hoverspeed.com/announcement.pdf
need uudised viimaste kannete kohta tallinki aktsiatega peaksid olema täna juba Börsiteated.
tundub ikka et Eestis on ärieetika täiesti tundmatu suurus!
tundub ikka et Eestis on ärieetika täiesti tundmatu suurus!
huvitav et tallinna börs kuidagi negatiivne nii positiivse tallinki ootuses.
Ilmselt ostetakse siis Tallinki homme juurde.
selgelt hoitakse raha homseks.
Veel tundub, et Fantaasia seisab - paar pidu seal korraldatakse detsembri lõpul, siis vist ebaselge kas Riiale või mitte. Äkki keegi tõlgib :-):
Tallink nav pārdomājis
Igaunijas kompānija Tallink, kas nākamgad plāno sākt pasažieru pārvadājumus maršrutā Rīga—Stokholma, Rīgas brīvostas pārvaldei apliecinājusi gatavību noslēgt līgumu un patlaban gatavo atbildi uz pārvaldnieka Leonīda Loginova nosūtīto vēstuli par darbības nosacījumiem, informē LETA. Taču par konkrētiem datumiem igauņi atturas runāt.
Tallink ar atbildi kavējas, radot bažas par solīto prāmi
Iespējams, ka igauņu firma Tallink, neņemot vērā agrākus solījumus, 10.janvārī vēl nesāks prāmju kustību starp Rīgu un Stokholmu. Līgums par pakalpojumu sniegšanu starp Tallink un Rīgas brīvostas pārvaldi joprojām nav noslēgts.
Tallink nav pārdomājis
Igaunijas kompānija Tallink, kas nākamgad plāno sākt pasažieru pārvadājumus maršrutā Rīga—Stokholma, Rīgas brīvostas pārvaldei apliecinājusi gatavību noslēgt līgumu un patlaban gatavo atbildi uz pārvaldnieka Leonīda Loginova nosūtīto vēstuli par darbības nosacījumiem, informē LETA. Taču par konkrētiem datumiem igauņi atturas runāt.
Tallink ar atbildi kavējas, radot bažas par solīto prāmi
Iespējams, ka igauņu firma Tallink, neņemot vērā agrākus solījumus, 10.janvārī vēl nesāks prāmju kustību starp Rīgu un Stokholmu. Līgums par pakalpojumu sniegšanu starp Tallink un Rīgas brīvostas pārvaldi joprojām nav noslēgts.
Håkan Nordström sai vist kinga ühe telefonikõne kaudu eile hommikul. Tema sõnul polnud olnud eriarvamusi tema ja nõukogu vahel. (soome meedia)