Te leelutate siin pohmakast, aga samal ajal henri944 muretseb täie tõsidusega usa kaardimajakese pärast. Mille eest te siis alkot ostate kui taal lihtsalt paberiks muutub??? Mis juhtub kui rotschildid kogu nänni varrukasse ajavad? Pärast ei ole isegi millest puskarimasinat ehitada, hakkate ajama nagu vene ajal kastrulikaane ja kummivoolikuga vanadest kirsadest samakat.
Taala on maailmas muidugi nii palju, et juba sellest paberist saaks Lasnamäge mitu talve soojaks kütta. Saaks kuidagi ainult küüned taha...
stul Pinot Noiriga

Sorry, something went wrong.
We're working on getting this fixed as soon as we can.
Kas ma peaksin muretsema kui mu Lõustaraamat räägib minuga nii? Kas fooliummüts oleks vajalik? Äkki mõned seemned? Kas peaks hakkama müüma FB-d?
kuusemaa
Sorry, something went wrong.
We're working on getting this fixed as soon as we can.
Kas ma peaksin muretsema kui mu Lõustaraamat räägib minuga nii? Kas fooliummüts oleks vajalik? Äkki mõned seemned? Kas peaks hakkama müüma FB-d?
Krt... ma olin eile täis nagu tarakan. Ja võitsin endist kriminaalpolitseinikku 2 korda lauamängus. Ükskord kurjategijana, kes peab põgenema ja teist korda võmmina, kes peab kurjategija tabama. Ma loodan, et rämedad jääknähud on piisav siia teemasse ppostitamiseks.
Duff on siiski neljasõrmeliste jook.

Tavalised inimesed (viiesõrmelised) joovad ikka seda:

Tavalised inimesed (viiesõrmelised) joovad ikka seda:

Ma olen nii täis, et vaevu suutsin sisse logida. Lauba ühtu.
Niigi on sitt olla aga New World Order kepib juba teist päeva ajusid. Kõigepealt Lõustaraamat, siis TNT...

Mis krdi FBI ja TNT, mul isegi LHV ei avane, tahaks oma salasõna "qwerty" ära vahetada homsest vaja ju kalastama hakata kuigigist mai tea kas haipüük meie vetes on seaduslik
Kas Sarvik on nüüd tõesti jälle 8%? Ma ei suuda ennast kuidagi nendest lahjematest purju juua, isegi korralikku suminat ei saa kätte.
Vaatan parasjagu aknast välja ja mõtlen, kesse krt ütles et Maa on lapik? Selle koha peal kus mina elan on Maa küll kausikujuline, horisont on tüki maad kôrgemal kui rannajoon!
NB! Selle eest mis horisondi taga on, mina ei vastuta.
NB! Selle eest mis horisondi taga on, mina ei vastuta.
Fake McCoy
Sul juba teist korda 5 aasta jooksul, natuke tihedaks ei lähe või?
Sul juba teist korda 5 aasta jooksul, natuke tihedaks ei lähe või?
Kuidagi.... hale
Mina kaklesin koolis tüdrukute pärast ja reeglina peksa ei saanud.
Mina kaklesin koolis tüdrukute pärast ja reeglina peksa ei saanud.
Ja juba see kurb lugu PPA direktorist ongi läinud, pealkiri muudetud, tekst ära kohitsetud.
No ma ei tea, meil miksiti kool venelastega kokku ja me kaklesime nendega, nii et karvu lendas ning kooliarst teenis oma palga täiega välja
kuusemaa
No ma ei tea, meil miksiti kool venelastega kokku ja me kaklesime nendega, nii et karvu lendas ning kooliarst teenis oma palga täiega välja
No venelastega kaklemine oli ikka täitsa omaette teema, viimases tunnis juba sügeles, kas täna on action või mitte. meie kooli naabruses oli vist 30-s kool ja Nõmme jaamas sai nende ludridega kokku.
Klassika: "Lasin endale linnu teha!"

Kaine peaga seda ju ei teeks?

antsukene
Klassika: "Lasin endale linnu teha!"
Ei ole klassika
See ei ole päris lind vaid tänapäevane võimalus ajutiselt lindu näidata
Selle kotkapildi võiks osta punkt ees õlleraha eest müüki panna ... täis peaga.