sport!

Kui LOL (League of Legends) finaali vaatajate arv ületas NBA finaali oma ja USA väljastab juba e-sportlastele viisasid, siis ehk oleks aeg ka siin e-sport spordi hulka arvata. Seda enam, et vähemalt Dota 2 maailmas on Clement Ivanov alias Puppey siitkandi e-sportlasena arvestatav tegija.
Pühapäeval toimus orienteerumishooaja avaüritus -karjalaskevõistlus. Kujutate ette, et kõige suurem lõpetanute arv oli võistlusklassis mehed 70+! Pensionikindlustust pakkuvad kindlustusseltsid peaksid igatahes tõsiselt mures olema :-)
Pakun rahastamisallikaks parteide toetuse kärpe 1,7 miljoni võrra:)
http://digileht.maaleht.delfi.ee/probleem/riik-ei-anna-raha-ja-lapsed-ei-opi-ujuma?id=74206443
Tänapäeva maadlus - Arusaar sai olümpiale.
«Andsin esimese passiivsuse taktikaliselt ära ja siis lootsin, et teise passiivsuse saab juba vastane. Mina saingi viimase punkti ja suutsin hambad ristis edu hoida. Teadsin, et matš peaks püstimaadlusega lõppema ja võidab see, kes on aktiivsem. Ei tahtnud ennast palju parterisse lasta panna, sest seal on Tšeinitšenka väga tugev,» selgitas 27-aastane Vana-Vigalast pärit vägilane.
http://sport.postimees.ee/3659065/taas-olumpiale-soitev-ardo-arusaar-tunded-keesid-ule-aga-suutsin-edu-hoida

Võtteid enam ei tehta. Ja õnneks ei tulnudki selgitada, kes aktiivsemalt lamab. Peab vist naiste maadlust vaatama hakkama. Juhtumisi nägin üht Epp Mäe võistlust ja seal ikka midagi toimus.
Kas mitte Nabi ei saanud oma OM-pronksi kätte tegemata turniiri jooksul ühtegi punktiväärilist võtet?
Ja siis teeseldakse hämmastust ja nördimust, kui ROK tahab kreeka-rooma maadluse olümpiakavast välja jätta.
Aga mida teha kui ujumises ja sprindis võetakse aegu sajandikega, kiiruisutamises vist koguni tuhandikega! Minu meelest tuleb lihtsalt enda ootused ümber häälestada.
paadunud rattafännina ei saa jääda täna rõõmustamata

üks tagasihoidlik Eesti poiss on juba aastaid maailma absoluutses tipus, aga jalgrattasport on meeskonnaala ja tema roll on meeskonna liidrite abistamine, selles on ta maailma parim - Vincenzo Nibali Giro d´Italia ja Tour de France võitude taga on selle mehe roll väga oluline

nõrk mees ei saa võidule aidata, aga abimehe rollist tulenevalt on poodiumile harva asja ... Tanel Kangert sai täna oma teise profivõidu (Jaan Kirsipuul on neid 120 kandis).

Võiks võtta tuurivõidu.
Kirsipuul vist pole, aga Taaramäel on.
see rattasport on üle mu mõistuse, peaks vist Pulleritsult konsultatsiooni paluma. ei ole ma veel aru saanud, millest tuleb selle fenomen ja meediapopulaarsus
mx77
see rattasport on üle mu mõistuse, peaks vist Pulleritsult konsultatsiooni paluma. ei ole ma veel aru saanud, millest tuleb selle fenomen ja meediapopulaarsus

Ara võta väga isiklikult, aga mul kuidagi kumas kohe vaimusilmis ette see Ott Sepp Tulnukates Märt Avandile rääkimas, kuidas järgmiseks suuremaks eesmärgiks on autole nitro peale panna.
Messe???
Kas Kontaveidil on täna võimalust?
MSM
Võiks võtta tuurivõidu.
Kirsipuul vist pole, aga Taaramäel on.

Kui sa räägid etapivõitudest, siis Kirsipuul on neid 5, 4 Tourilt ja 1 Vueltalt. Tuurivõitu pole ühelgi eestlasel.
Fake, sa mõtled tuuri all ainult suuri velotuure. Kirsipuu on vist võitnud Saaremaa velotuuri ja Taaramäe näiteks Norras.
Business Insider on ka meie kolmikutest loo teinud:
These Estonian triplets are about to make history at the Rio Olympics
Nelli Janson
Business Insider on ka meie kolmikutest loo teinud:
These Estonian triplets are about to make history at the Rio Olympics

Paraku ka The Sun: http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/other_sports/7177671/Estonian-triplets-Leila-Liina-and-Lily-Luik-will-represent-their-country-at-Rio-2016-Olympics-in-the-marathon.html
Itaalias tehti täna Eesti spordiajalugu ... Rein Taaramäe võitis Giro d`Italia etapi, maailma parim abimees Tanel Kangert ohverdas end Nibali tuurivõidu heaks
Henno Viires
Itaalias tehti täna Eesti spordiajalugu ... Rein Taaramäe võitis Giro d`Italia etapi, maailma parim abimees Tanel Kangert ohverdas end Nibali tuurivõidu heaks

Jah, üli super ! Ise olin juba peale mitmeid kõrgete ootuste osas ebaõnnestunud aastaid ja mitmeid võistkonnavahetusi usu kaotanud, et ilmselt kas jääb potentsiaal realiseerimata või oli potentsiaal ikkagi pisut ülehinnatud. Tänane päev annab lootusele taas uue hingamise. No pane edasi, Vader, anna meile põhjust rohkem rõõmustada !
Saaks Kangert kah ükskord hea vormi korral võimaluse enda eest sõita.