sport!

ivoalaska
Kaks viimast mängu on head kossu näidatud. Tüüpilised eestlased, alguses ei saa vedama, pärast ei saa pidama. Sokk on oma ära teinud aga Toome tõesti võiks piirduda koduse liigaga.

I beg to differ. 55:51 timmu äss. game over

P.S. kas mul on midagi viga kui ma 2min. enne mängu lõppu ütlesin tulemuse ära?
Jinx much?
Palun alandlikult vabandust, uus päev ja elu on jälle ilus! :)
Äkki ikka võidame täna Lätit? Ja siis saame reisida ja siis saame ikka paki.
Ma ei tea palju nad palka saavad, aga parem nõrgad omad mehed kui üldse mitte. Mõnda spordiala on lausa igav vaadata kui omasid üldse pole. Vaadake kui huvitav oli vanasti suusatamine. Mida te teate veepallist, maahokist?
See-eest teame me päris täpselt mõne aasta tagust seisu sumos :).
Kas keegi täna korvpalli ka vaatab?
Mind hämmasatab pigem see, kuidas mitut keskmist teenivate elukutseliste tase päevast päeva sellisel määral kõigub. Mõelge natuke oma igapäevatöö peale. Kui kaua te ametis püsiksite, kui analoogselt igal teisel-kolmandal päeval lapse lalinaga piirduksite? Ma ei räägi siin visketabavusest (sel turniiril on vabavisked isegi enam-vähem olnud) vaid puhtalt "teeme kaitses meeskonnatööd". Kuidas saab selles osas nii laiali laguneda?
Minumeelest oli täitsa ok, kui mingid eesti fännid kehamassiindeksiga 35-60 vilistasid meie sportlased välja. See oli nii stiilipuhas. Nagu kuselemps ütles, et need vabavisked tuleks ikka selgeks õppida.
Kui ma õigesti mäletan (ei viitsi kontrollima hakata) meitepoiste vabakad on seal 80+% kandis. Ainus elemet kus me stabiilselt head oleme. Fännid on meil muidugi kõvad. Omadele sedasi selga ei keerata.
Eesti spordis peaks olema hunnik psühholooge, kelle ülesanne on poistele positiivsust süstida.
Imestan kuidas kõik teised on alati nii enesekindlad kui mängu eel intekat küsitakse. Alati lähevad võitma ja kunagi ei kuule, et "üritame endast parimat anda".
Esimestel mängudel olid silmad ruudus ja jalg värises.
Nõus, pigem on midagi viga psühholoogilises küljes. Korvpalli nad iseenesest ju oskavad, kolm viimast mängu tõestasid seda, lausa lust oli vaadata. Kahjuks stabiilsus puudub ja see maksab turniiridel kätte, lisaks ei teeks paha Baruto sugusest mehest tsentri kasvatamine.
Aga kui otsene mäng välja jätta, siis lisaks teeb rõõmu, et on leitud kommentaatorid, kes elavad asjale hingest kaasa. Mõni aasta tagasi pidi korvpalli vaadates hääle maha keerama, sest vanad kalad nagu Enden ja Co oma monotoonse jutu, vanade heade aegade heietustega rikkusid kõik ära.
Mina küll ei virise tulemuse üle, Riiga pääsemine oli juba iseenesest saavutus. Mulle tundus, et nii Leedu kui Lätiga sai lõpuks saatuslikuks lühike pink - vennad lihtsalt väsisid ära. Milles omakorda on suur roll selles, et meie pikad olid vastaste pikkadega võrreldes ikka kämbud ja pidi selle võrra kõvemini rapsima -> rohkem vigu -> vigadega välja -> veel kõvem press platsile jäänutele.
Fännide vile pärast teist mängu oli omal kohal, vahest töötab selline jalaga-tagumikku motiveerimine väga hästi.
Huvitav kas meestel keerati meedia kinni või lasti kogu solk poistest läbi mida delhvi, õhtuleht jne kirjutasid.
Kanguri tujust ja vastustest võiks eeldada, et poisid lugesid kõike.
Kommentaar oli(on) tõesti hea. Isegi väga! Seda võiks ju poistele ka lasta kõrva. Reaalajas.
juured
Kui ma õigesti mäletan (ei viitsi kontrollima hakata) meitepoiste vabakad on seal 80+% kandis. Ainus elemet kus me stabiilselt head oleme. Fännid on meil muidugi kõvad. Omadele sedasi selga ei keerata.
.

Aga see väljavilistamine mõjus erakordselt hästi. Muidugi, me ei tea, mis vastasel juhul oleks toimunud.

Poisid väsisid ära. Pingil istujad ei aidanud.
Nagu Tomson ütles, et liidrit ei olnud. Kes oleks Läti vastu kolmandal veerandajal enda peale võtnud, kui mitte kuidagi ei saadud rünnakul hakkama, kuigi lätlastel olid vead täis. Aga eks noortest poistest kunagi selliseid ka kasvab. Loodame.
Välja vilistada on kohatu, kui ei õnnestu. Spordis ei õnnestugi alati, kuigi tase lubaks. Vise ei lähe. Halb päev. Vastasel lihtsalt kukuvad visked sisse. Kohtuniku vile ka kriitilisel hetkel ei soosi. Trennis kokkulepitud lahendused ei tööta ja mõte kiilub kinni.

Välja vilistamine on täiesti omal kohal kui meeskond ei anna endast maksimumi. Kui ei pingutata lõpuni, mis iganes seis ka on. Kui ei võidelda lauas ja lahtiste pallide pärast. Kui pead on norus ja mõte kodus diivanil, mitte mängu juures. Kui olukord väljakul kisub piinlikuks ja fännid hakkavad tundma, et see reis Riiga, ülemusega kokkulepitud puhkusepäevad ja kulutatud piletiraha oli täiesti mõttetu ettevõtmine.

Nii et jah, õiges kohas on vile omal kohal. Sel juhul jõuab ka sõnum kohale neile kellele peab. Ja töötab.
Sitad mehed.
1. Turniirile pääsesid tänu sellele, et meeskondade arvu suurendati ja kellegi üks võit tühistati.
2. Endeni & Co kommentaarid mulle meeldivad. See õpetab mängu vaatama profi pilguga.
3. Sokk ei oska vist poisse õigesti üles kütta. Liiga intelligentset juttu ajab :-)
Seiklusspordi MMil Brasiilisas Eestlased hetkel kõrgel neljandal kohal ja eelmised võistkonnad pole kaugel. Sellel lehel saab toimuvat jooksvalt jälgida ja kaasa elada. http://arwcpantanal.com/ao-vivo/leaderboard/
GSW on liikumas NBA rekordi suunas, seitse mängu on veel mängida, millest tuleb võita viis.

http://espn.go.com/nba/story/_/id/14329436/nba-golden-state-warriors-chasing-1995-96-chicago-bulls