sport!

Saade “Täistund” aastal 2024, sealt saatest - Kelly nõue (211255.09 EUR):

See raha on siis väidetavalt Kelly Sildaru nimel tehtud sponsorlepingutest. Ei tea, et hetkel rohkem midagi nõutakse. Varasemalt on tsiviilkohtu otsusega kirjutatud Kelly nimele ka too maja, mida hr. Sildaru kunagi ehitada lasi.

1 MEUR on suurusjärgus summa, mida väidetavalt prokuratuur mainib oma kriminaalsüüdistuses vara ebaseaduslikus omastamises, millega omakorda kohut käiakse. Selle summa lugesid ja hindasid kokku politsei ja prokuratuur oma kohtueelses uurimises.

Sildarude teema on kahtlemata keeruline ja polariseeriv, aga palun lõpetage sellele tavakodanikust naisterahvale kui allikale või arvamusspetsialistile viitamine. See, et keegi teeb kanalit ei tee temast ajakirjanikku, see et kellelgi on kõrgharidus (mis on kindlasti tubli) ei tee temast selle valdkonna spetsialisti.
Kõik ta videod on tugevalt erapoolikud, klipid ja laused kontekstist välja kistud, hämaras toas rõhutatud hääelga loetud, mingid dramaatilised pausid, comoon see on hale ja ma ei räägi seda ainult Sildarude teemas, vaid ta iga video on selline. Ainult ühe osapoole seisukoht, mis talle meeldib, seda kajastame, teine pool ei peagi sõna saama sest noh…see ei ühti tema seisukohaga.
Sisuliselt ta käib ja otsib inimeste vigu või eksimusi elus, paljud nendest pole isegi tahtlikud ja usun inimesed kahetsevad et nii on läinud, aga siis tuleb keegi kes krutib ja krutib selle äärmuslikku mõõtmesse ja nüüd äkki saab selle eest päris meedia sõna ja viidet?! Tuleme mõistusele

12 Likes

Ta vist nõudis EADSE`lt peale nende viimaste lindistuste avalikustamise eest, et Kelly vastutusele võetaks EADSE poolt, kuna need olevad olnud salalindistused treeneri ja sportlase vahel.

Savisaar sai sarnase tegevuse eest korraliku pleki külge. Nüüdsel ajal oleks ilmselt õige mees olnud.

Ma ei sooviks ega ei tahaks ühe perekonna siseelu lahkamist meedias. Klikke muidugi saab palju.

2 Likes

Spordi juttu ka siis :slight_smile:
21:40 ai kui valus. Tänasel Girol.

Jorge Martin võitis, Marc Marquez rivist väljas

noh nagu kõik juristid…

Ma ei saagi aru, kas “näriline” on onu Kersti või see tavaroosa?

raulir, usu, sa magad rahulikumalt, kui sa seda teada ei saagi.

Delfi spordirubriigis on hetkel värske stiilinäide TalTechi kossuklubi treenerilt: “Pane, raìsk, nii, et kuradi tükid on taga, nahhuì!

URL-i artiklile kahjuks panna pole võimalik, sest LHV foorumirobot leiab sellest koledaid sõnu.

On päris hirmutav kuidas paljud inimesed õigustavad Tõnis Sildaru käitumist sellega, et ka nemad käituvad oma teismeliste lastega kodus samamoodi. Mis neil seal kodus toimub? Õudne. Mina näiteks pole oma teismelistega kunagi selliseid sõnu kasututanud. Tõnise käitumine ei ole normaalne ja enamus isasid armastavad omi lapsi ja kaitsevad neid. Nad ei ropenda, alanda ega kägista neid. Ja samas see sama seltskond ütleb, et selliseid lindistusi ei tohi avaldada. See on tüüpiline nende puhul, sest vaimse vägivalla ohvreid sunnitakse alati samade argumentidega vaikima. Süüdistatakse sõnumitoojaid, mitte vägivallatsejaid. Tülgastav. Õige isa kaitseb oma last, mitte ei vaigista. Ja tuletan meelde, etTõnis Sildaru ei mõistetud süüdi kuriteo aegumise tõttu. Ma ei loodagi, et Tõnise fännklubi kunagi oma arvamust muudab, sest siin on juba tegemisr fanaatiliste usklikega, kellele ükski argument enam ei mõju. Aga kui keegi, vägivalla ohver minu teksti loeb, siis tea - on ka isasid, kes nii ei käitu ja mõistavad igasuguse selllise vägivalla hukka.

2 Likes

Too mõni näide ka, kus keegi siin on väitnud end teismelistega selliseid sõnu kasutavat?

1 Like

100% nõus! Millised iganes motiivid sellisel isal oma laste suhtes ka on, see ei saa õigustada vaimset vägivalda. Ja tegelikult ei tea keegi, mis toimub ka suhtlemises Henryga.
Ennem, kui hakkad mind mutta tampima, ei, ma ei arva, et kõrgtasemel tulemused saavutatakse siidkinnastes, kuid neid ei tohi ka lapsest “välja peksta”.

Kas LHV foorum on ainus sotsiaalmeedia kanal, mida loed? Ja ka siin pole osade poolt näinud hukkamõistu sellisele käitumisele ja süüdistatakse ohvrit. Loe kasvõi muureki postitust, ei hakka rohkem kaevuma.

ma ei tea, mida võimalikest vanadest lindistustest saaks kokku lõigata, kuid kindlasti ei ole ma ei oma poisi, ega plikaga mitte lähedaltki sellisel viisil rääkinud. aga nad olid ka lihtsad pubekad. ja meil ei olnud tippsporti, saavutuspinget, võrreldavaid kriisiolukordi, me ei olnud ka 24/7 ninapidi koos … füüsilist vägivalda seal teadaolevalt ei olnud, see kuidas tõnis ennast sõnades väljendas oli kole ja ebakohane, üldse ei õigusta. aga me ei tea, mis sellele eelnes, mis sellele järgnes, mida teised ütlesid ja milline üldse oli selliste olukordade osakaal kogu nende pikas ühises loos. kas provotseeriti, kas vabandati, kõik on võimalik. saan aru, et uued põlvkonnad kasvavad peale ja nende jaoks on juba ka vägivald ka see, kui poes on kaerapiim otsas või trammis vene parm neile pašol piidik nahui joriseb, aga jääks siin siiski inimlikkuse piiridesse, arvestaks eri tahke ja austaks süütuse presumptsiooni … kindlasti ei ole mingite tavakodanikust naisterahvaste ja muude selle traagilise intriigi pealt profiidi lõikajate asi inimest ühiskonnas risti lüüa.

Ma pole mõnda aega rattasõitu enam jälginud* jne jne, aga minu arvates oli see ikka päris hea sooritus seal üksi teiste vastu minnes. Mitu km varem algas suur pressimine ettepoole, kiirused mingi 60-70kmh, osalt just selleks, et hoida oma sprinterit võimalikest kukkumistest eespool. EF-i seal eespool väga näha ei olnud. Kukkumise järel oli teistel püstijäänutel veel 1-2 tiimikaaslast. Loomulikult võiks öelda, et Sagan suutis ka võita ilma oma tiimita, teiste meeskondade varjust välja hüpates.

See, et Eesti sõitja on Giro-l WT tiimi sprinter, kelle peale mängitakse, on ikka olukord, mida väga tihti ette ei tule. Peaks vist aktiivselt vaatama hakkama. Kas Eurosport on ainuke võimalus või keegi veel seda üle kannab?

*kui üks tüüp paneb nii suurtuure kui klassikud kinni, siis läheb minu arvates natuke igavaks.

1 Like

Poiss (poeg) on poiss aga tüdruk (tütar) on plika. :slight_smile: