sport!

ära siis nüüd otsi lahti jäta , mida sina arvad? Mina usungi Henryt , ei pea midagi kusagilt küsima…

2 Likes

Kommenteerimine on kinni. Eks nad teaks, millesed kommentaarid tuleksid.

Ainukene treener kelle hoolealune tõi eestile olümpiamedali ei saa kandideerida. Küll aga saava need treenerid kes ei toonud ühtegi medalit.

7 Likes

Arutlete täiesti mõttetuid asju, vägivald pole üldse asja sisuks.

Asi on kahe naise rahaahnuses ja soovis isa ja poeg paljaks röövida. Ja siis on vaja näidata, et see, kes viis Kelly olümpiamedalini on üks väga paha inimene.

Henry ei lange selleni, et läheks TVsse kaebama, et ema tutistas teda kunagi, kui ta mingi koerusega hakkama sai.

8 Likes

Mul on ühelt poolt väga kurb, et ta isa käitus tema õega selliselt nagu me näinud oleme. Mul on ka kurb, kui ta sellisel viisil lahendas probleeme Henri tahvel arvutiga.
Mina iseenedale sellist käitumist andestada ei suudaks. Ma olen selline isa, kes selliselt kunagi ei käituks.

1 Like

sul ei ole ka olümpiahõbedat toonud last, nii et see ongi valikute küsimus

2 Likes

olümpiahõbe on piisav argument, et õigustada sellist käitumist?
Odavalt müüd oma last…

Aasta isa konkursi võitja on selgunud!

1 Like

Millist käitumist?

Kas tahvelarvuti omab ka hinge vms, et sellega halvasti käitumist nö kristlikust vaatenurgast häbenema peaks?

Või mida sa üritad väita?

1 Like

Ei meenuta.

Selge on, et midagi jubedat ei juhtunud.

Andrus Veerpalu puhul oli küsimus ka tulemuste osas petmises, perekond Sildaru puhul tulemuste osas küsimust pole. (Va õe tulevikutulemuste osas tema bf treenimisel…)

1 Like

Mine küsi Tõniselt, et mida ta oma käitumises piinlikuks peab. Või mine ütle, et tal pole midagi häbeneda

Paistab, et sina tead paremini kui tema, seega ootame sinu vastust.

(Tõnis rääkis kunagi karjumisest, mille suhtes ta vabandas.)

2 Likes

Henri võttis vabandused vastu, Kõik on korras, aga miks ta ikkagi piinlikust tunneb?

Vabandas, kuna tundis piinlikkust.

Oled sa inimene üldse? Masinale on selliste moraalsete kategooriatega manipuleerimine ja neist arusaamine tõepoolest veidike keeruline.

1. Tunnen piinlikkust, et ma põrkasin uksel kellegagi kokku
  2. Vabandan selle inimese ees

Ehk siis vabandamine on piinlikkuse tagajärg, millega üritatakse olukorda vabandatava ees lahendada. Kui vabandus vastu võetakse, siis on kõik suhtes korras, kuigi piinlikkus võib mingiks ajaks jääda, sest see on inimese enda sisemuses eksisteerivate normide ja inimese enda käitumise võrdlemisel inimeses endas tekkiv tunne.

Lisa see oma treeningandmetesse.

PS. … ja anna parem üks hea õunakoogiretsept!

1 Like

seepärast, et karjumine ja ebatsensuursed väljendid ei ole okei.Aga loomulikult on okei, kui pubekas lapsevanemad puu taha saadab, tahvelarvutit ära ei pane ja kõigele vilistab?
Paar aastat tagasi rääkis mulle Rootsi tennisetreener, miks seal enam tippe ei tule: seepärast, et lapsed jalutavad tunnist minema kui tahavad, kannavad mütsi klassis, võivad õpetaja pikale lainele saata ja mingit kohusetunnet ja distsipliini ei ole. Paraku nii spordis tulemusi ei saavuta.
Aga jah, tänapäeval on nii, et kui lapsevanem käsib toa ära koristada jne, siis võib lastekaitsesse helistada ja vanemad alles saavad…julm ahistamine.

4 Likes

Tõnis Sildaru on öelnud, et tal on piinlik ühe 2019. aastal tehtud juhtumi pärast, kus ta võttis oma pojalt Henry Sildarult treeninglaagris tahvelarvuti ära ja olukord muutus emotsionaalseks.

• Foto sellest olukorrast (Uus-Meremaa treeninglaagris) tuli hiljem avalikkuse ette.
  • Pildilt jäi mulje, et isa kasutas poja suhtes füüsilist jõudu.
  • Sildaru ütles hiljem, et kui ta seda olukorda täna vaatab, on tal selle pärast piinlik ja ta käituks nüüd ilmselt teisiti.

Tema sõnul tekkis tüli, sest ta oli korduvalt palunud pojal tahvelarvuti ära panna, kuid see ei õnnestunud. Emotsioonide pealt reageeris ta järsult, mida ta tagantjärele kahetseb.

:heavy_check_mark: Seega:
Tõnis Sildaru tunneb piinlikkust 2019. aasta vahejuhtumi pärast, kus ta emotsionaalses olukorras poja käest tahvelarvuti ära võttis ja käitus liiga järsult

1 Like

See on ikka fenomenaalne väide - viibisid vist ise juures?

Küsin konkreetselt. Olid omal ajal “Usume Andrus Veerpalu” grupi liige või ei olnud? Vastama ei pea, retooriline küsimus. Enamus Eestit oli.

Samuti olid tollal kõik idioodid CAS’is, õelad Delfi spordiajakirjanikud, Kristjan Port oli üks eriti alatu mitte-eestlane jne. “Pole ju kedagi süüdi mõistetud”, “see kõik on norrakate kättemaks” jne jne. kuni ühel hetkel tilpnes Andreasel koos isaga süstal veenis.

Same shit, different year.

1 Like

Postimehes joonistatud pildil on üks pikali ja teine hoiab kahekäega pikali oleval isikul kõrist kinni.
Sedasi peaks lapselt tahvli kätte saama küll.

Ma saan aru, et sa viibisid?

Jubedat pole midagi juhtunud, kuna kõik on elus ja terved ja rõõmsad.

Samuti ei saa olla midagi varjatut, nagu Veerpalu puhul, mis põhjustaks medali äravõtmise vms.

Seda pilti on politsei kohtueelselt uurinud ja midagi ei leitud.

FBs ekspresidendi ja nüüdse komitee presidendi lehel keegi kirjutas, et ta tunneb Sildarusid juba ammu ja isa olevat lapsi pidevalt piinanud.

Olevat nimelt pidanud mitmetunniseid kõnesid lastele.

Kuhu ma saaksin pöörduda? Õpin hetkel magistris ja üks naisterahvas täna hommikul piinas meid 2h mingite joonintegraalide omadustega erinevates koordinaatsüsteemides!

sa ikka ei jaga spordist mitte midagi. Kui Veerpalu poleks verega manipuleerinud jne, siis ei oleks tal ühtegi medalit, sest kõik tegid seda. Kui sa teiste moodi ei tee, siis sul pole mingit võimalust, kui just peajagu teistest üle ei ole.
Ah, et kust ma seda võtan: võta või samasugune kestvusala nagu rattasport ja vaata ka, seal keegi Touri võitjatest ei ole dopinguga vahele jäänud tollel perioodil?
Kuidas see kõik on Sildarudega seotud, jääb suht arusaamatuks.

1 Like