Soovitage häid aktsiaid.

Mul pole LUNR-it. Liiga palju asju jälgimisel. ja riskantset kraami piisavalt.

Küsiti arvamust, vastasin.

See kuidas ta 26.05 halva uudise peale retsilt tagasi osteti on muidugi impressive. Nõrgad stokid ei tee nii.
Ja noh, kogu see viimase 2 kuu chart näeb välja nagu Y=x2

Kui omaks, siis ilmselt paneks 50% stop lossi 36.70, mis on nats madalam, kui epsi päeva tipp 37.-, kui oleks plaanis kaua hoida. 50% 31.35 või kui ost on kõrgem siis kõrgemale, -sesse ei laseks, sellise lennu juurest.

A. kui paneb siit hullu, mõne päevaga, siis vbla müüks 20% kui ATR on 8x 50SMA ja 30% 10X juures ehk ca 75-80.
10x ATR on tihti see koht, kus asi on väga extended ja shortijate radarisse lendab. Kui tuleb siis 20% drop, aga sektor on ikka hot, siis ostaks ilmselt tagasi 2-3 päeva peale dropi.

B. Kui ta aga vaiksemalt ülesse või külgsuunas tiksub, siis istuks kätel. Kui peaks tulema next leg up, siis tooks stopid järele, mingi hetk.

just my 2cents, ärge kodus järgi tehke.

P.S See SpaceX IPO on nagu nii jabur, et võib isegi toimida. Aga muud big cap asjad on nii dirt cheap sellega võrreldes. MSFT, NVDA

3 Likes

Võiks olla otsene kasusaaja sellest Delli AI backlogist.

$PENG

Kui keegi ainult ütleks, kuidas ja kust seda osta…
Korralik FOMO sellega.

BRUN sai ka omale “ankurrentniku”, tundub big deal.

1 Like

SXR8 ületas 700eur. Näis-näis kaua see pidu kestab.

1 Like

Kui kõikidel AI boom tekitab tõusu, ala mälud kallinevad 3x, siis kellegil samas AI valdkonnas peaks see ka kulu reale jooksma kui 3x suurem kulu. Ehk kaua see lumepall saab veerededa, see ei ole win -win nagu päriselt.

4 Likes

Eks need AI investeeringud hakkavad teisi kulusid jälle vähemaks sööma, alles META laskis hulgim töötajaid lahti.

Ning kui AI investeeringute ROI on veel küsimärgi all, siis kasutajad tn maksavad tänaste hindade juures rõõmuga Anthropicule, Microsoftile jt. Ning räme mastaaabiefekt võib tokenite hinnad hoopis allapoole tuua.

1 Like

Ei too midagi alla:

NVIDIA tegi nüüd tõsise avalduse. Vaatame, mis aktsia teeb :slight_smile:

2 Likes

Nvidia võis avalduse teha, aga täna pole veel selge, kas universum on valmis Win 12 vastu võtma oma koju. Esiteks see nuhkimine kasutaja järelt ja teiseks elektrikulu. Maailm on täis igasugu perverte ja paranoikusid, kes tahavad iga hinna eest jääda anonüümseks. Win 12 aga tuleb risti vastupidise statementiga - me teame kõike mida sa teed. Seetõttu me teame ka seda, mida sa internetis tarbida tahad ja me ehitame sinu ümber täpselt sellise mulli koos vastava feediga maailmast, nagu vaja (või sellise nagu AI-l või tema peremehel vaja).

2 Likes

Maailm on vastu võtnud kõik Windowsid ja küll võetakse vastu ka kõik see, mis sealt ka edaspidi tulemas on. :smiley:
Eks kõigepealt katsetatakse maailma taluvuspiiri ja kui kuskil pannakse üle, mille peale rahvas jalgu tambib, siis vabandatakse, keeratakse mingit funktsionaalsust tagasi ja karavan liigub edasi. :slight_smile:

1 Like

Ma olen väga halb mingite trendide tabamisel. Samas tekib mingi hetk okserefleks selle trendi lõpus. See hetk on käes. Pooljuhid.

Nagu viimasel ajal tavaks, ei ole see soovitus. Mingi punkt maha. SOX $13 082.
Kui aasta pärast kõrgem, siis astun roostes naela läbi jala…

7 Likes

Ostsin NU $12.93. See oleks siis natuke nagu asendus sellele, et SOFI-ga hiljuti viltu vedas. Mõne koha pealt meeldib NU mulle isegi rohkem. Võlakoorem teeb veidi muret.

2 Likes

ES-ga ja STOXX50-ga saab raha teha igast asendist. Palju lihtsam ja vähem vaeva kui aktsiad. Aktsiatega ma ei suuda skannerist õiget valida. Kui eelist ei näe, siis ei näpi aktsiat.

1 Like

Trump administration proposes 25% tariff on Brazilian goods over unfair trade practices.
Lisaks teeb Bofa aktsiale downgrade!
NU puhul 5 .- ei imestaks.

Nujah, pre-market indikeerib selle peale ca -5% kukkumist. Mis ikaldus see nüüd on, et nii kui mõnd neopanka näpin, lööb kohe järgmisel hetkel välk sisse?? Kuhu ma küünla panemata jätsin?

6 Likes

Vaatad neid Computexi NVDA presentatsioone ja no raske on mitte optimistlik olla.

Tüübid on endale sellise ecosüsteemi ehitanud ja nüüd tulevad DC domineerimisest välja jaekliendini RTX Spark-ga.

Kui tänane nn. AI PC on 40TOPS siis RTX 1000TOPS. Sa reaalselt saadki omale isikliku AI agendi ja seda üsna varsti.

Võimalik, et tegemist on umbes samas mõõdus arenguga, kui DOS->Win.

Muidugi see, et RAM 128GB ei aita kuidagi kaasa DRAM nõudluse vähenemisele.

my 2c, new ATH soon.

5 Likes

VRT CC FSLY vaatan, kas hakkavad nokka üles ajama. Mul nagu “koridoride” all servas.
CRML LEU kiiluvad. KRMN ehk tuleb 54 kõrgemale tagasi. Jälgin.
MRVL palju õnne omanikele.

1 Like

Viimastel päeval on massiliselt mitte teadlikud ostnud kokku Space X IPO valguses aktsiat SPCE, arvates, et tegu on Space X aktsiaga, mida see aga ei ole, sest IPO on alles järgmine nädal. SPCE läks lendu selle peale, aga täna karistati karmilt ära. Hetkel -35%

2 Likes

2/3 out ~243.- 1/3 stop 234.-
Eeldaks, et liigub vast külgsuunas 10.06 epsi, aga kui turg tugev siis võib veelgi tõusta, kst.

HOOD long 87,20
stop 84.80

3 Likes

ES kopeerib supporte ja resistantseid nädala vahemikus. Pöördepunkti saab ajastada WTOga, täpsemalt WTO Subgraph Dif abil, kolmas laine, 0,1,2,3 kusagil mingi supporti või resistantsi taseme lähedalsel alal. Täpsemalt näitab footprint, level2 kus koht täpselt asub. Eksimine mitte rohkem kui 200 lepingu kohta. See on rahamasin.

Noh, võtame järjekorda :slight_smile: ?