Soovitage häid aktsiaid.

Stora ühines ju alles hiljuti Karo Metsaga kas see midagi muudab ka?
NFI kui soovite häid dividende
to riskija
Olen kehv põhjendaja.Äkki LHV gurud teeksid väikese komment. nende aksiate kohta!
Stora Enso annab paberi!
ALT
Jn. seleta:

Stora ühines ju alles hiljuti Karo Metsaga kas see midagi muudab ka?
ma pole sellest kyll midagi kuulnud???

Stora Enso annab paberi!
???
Nalja kui palju - maailma 2-3 tegija puidu alal Stora Enso ÜHINES Pärnumaa firmaga AS Karo Mets...
Tegellikult ega siin midagi valet ka ei ole. Teatavasti ostis Stora AS Sylvestery metsa ülestöötavad tütred ära 100%-lt (sh Karo Mets) ja töötlevad tütred 66%-lt.
kas keegi ei tea kohta kust saaks mingi kokkuvõtliku ülevaate vene aktsiatest millega usas kaubeldakse
alvar äkki sina?
Kahjuks ei tea. Ma jälgin telekome, nagu VIP, MBT ja ka GLDN.

Muideks täna läksin VIPis pikaks.
VIPi 52 nädala lagi on 63,44 peal ja praegu nati üle 61. Eriti suurt tõusu sealt vist lähinädalatel oodata ei ole, kui siis mõne kuu jooksul? Pole vist kõige mõtekam moment seda praegu osta? ootaks hea meelega arvamusi.
Mario, ma ostsin VIPi pikaajalisel kaalutlusel ja siis pole kõige olulisem sisenemismoment. Samas kui ta peaks väga kiire tõusu läbi tegema lühikese aja jooksul, siis võtan kasumit. Minu horisont on hetkel umbes 3 aastat, aga eks aeg näitab, kaua suudan hoida. Siiamaani on see viga küljes olnud, et müün head aktsiad liiga vara maha.
Pakun 15% aastatootlust investeerides Eesti ettevõttesse. Kellel huvi, võtke ühendust: asarv@solo.ee
Proovi odavat pennyt-RBAK. Küllap ta peagi taas taala alla hüppab, aga müü maha enne seda kui taal täis, muidu jääd hiljaks. Ja palju ei maxa sinna sisse ka panna- mine isahane tea... Tuhat tk piisav küll...
Soovitage algajale head aktsiat,et alguses ämbrisse ei astuks.
keres, kui endal aktsiatest aimu ei ole ja loodad kellegi soovituse peale osta, siis see ongi esimene "ämber"
Kuhu me oma eluga oleme jõudnud - AMBER - ei sobi, PANG - ka mitte, isegi KIBU puudub.
Keres, kust ma ka ei otsinud, kuhu ma ka ei roomanud - kunstisaalis avajat ei ole.
Keres, riskija mõtet jätkates osta Avaya (AV). Heida pilk graafikule, siis sa näed...
to Keres: kui juba tuntud maletaja nime all siin oled, siis järgi tema eeskuju ja mõtle oma peaga. Baasküsimus on kõigepealt see kas sa oled õnnemängur või nagu investeerimislegend Graham ütleb: "Intelligent investor" Kui tahad olla investor, siis otsi alati väärtuse ja hinna suhet. Selleks on olemas selline suhtarv nagu P/E mida võrdled ettevõtte kasumi kasvuga. Palju raskem on aga näha asju ette ja see nõuab juba laiemaid teadmisi mingi majandusharu kohta, et aru saada kuidas praegustes tingimustes võiks mingi ettevõtte käsi käia. Lihtne näide on, et jaemüügil läheb jõuluperioodil hästi jne.
Tee põhiasjad endale selgeks ja sinu isiklik investeerimisstiil kujuneb aja jooksul ise välja.
Algul on algaja õnn. Siis kui endamisi arvad, et jõle lihtsalt tuleb, tõmmatakse tool jalgade alt ära ja ripud nii, et hing kinni. Tõded, et läheb veel paremini kui tuleb. Vahepeal vihastad ja sõimad endamisi, et liiga vara sai positsioonid lukku löödud. Jäänud on ainult tõdemus, et hea seegi ja eks igale tõusule järgneb mõõn. Tuleb meelde Priit Pärna multikas, kus kõik tõstavad tasse, kui osuti eest läbi jookseb. Sama enne ja praegu. Kui hülged ostavad, siis kogred järgi, kui hülged müüvad, siis sama lugu. Lõpuks toonitavad kõik, et trend on sinu sõber, aga keegi ju ketrab seda krt-i osutit ringi
Mis TRHL arvata? Sain reklaamkirja mis soovitas seda osta. Kuid seda ei ole nimekirjas. Usun et see võib tõusta lühemas perspektiivis. Või arvate teisiti