aitähh kristjan, kui palju soodsam?
Kellel huvi võib jälgida sellist aktsiat nagu MCHM....seal kärgatab kohe kõu!
usd, võrdle siin - https://www.hanza.net/cgi-bin/hanzanet?pageId=hanzanet.bank.rates.currency
adz,
äkki paarisõnaline selgitus asjaarmastajale?
äkki paarisõnaline selgitus asjaarmastajale?
HENL, on tõusutrendis, muudei oska midagi lisada.
vabandust, HEC on hoopis sümboliks mitte (henl).
to adz, mida pead silmas MCHM kõu all(kas peaks ostma või müüma)
MCHM vihje tuli USAst, sõbralt...ootan ise ka järge ja selgitusi...natuke vara hõiskasin...sorry!
Tänase turu põhjal oleks pigem ericssonis pikk - aktsia pea 4% plussis, turg samas miinuses. Lisaks veel 52 nädala tipp ning olukorra paranemine kogu tööstusharus.
Erissonist:
võrguturg on üpris läbinähtav: operaatorite hulk maailmas on teada, nende investeerimisvajadused ja võimalused ammu välja arvutatud, samuti tulude ja käibe kasvuvõimalused. võrgukomponentide hinnad teada, 3G litsentsid teada.. ühesõnaga, kõike saab aktsiahinda juba nüüd arvutada. Minu arust on seda juba suures osas tehtud.
praegu läheb turg ilusti üles, kõigil meel rõõmus, ericssoni arvatakse veel pikema aja kasv sisse, kuid kui turg hakkab takerduma, siis vaadatakse ericssoni aktsiahind (ja fundamentaal) uuesti yle ja leitakse, et natuke roosade prillidega on asja vaadatud.
Seega usun, et kunagi selle aasta lõpupoole või järgmise alguses peaks ericsson tegema korraliku jõnksu alla, see ei pruugi olla totaalne selloff, kuid paarkümmend protsenti viilitakse tipuhinnast ikka maha.
just my 2 cents...
r.
võrguturg on üpris läbinähtav: operaatorite hulk maailmas on teada, nende investeerimisvajadused ja võimalused ammu välja arvutatud, samuti tulude ja käibe kasvuvõimalused. võrgukomponentide hinnad teada, 3G litsentsid teada.. ühesõnaga, kõike saab aktsiahinda juba nüüd arvutada. Minu arust on seda juba suures osas tehtud.
praegu läheb turg ilusti üles, kõigil meel rõõmus, ericssoni arvatakse veel pikema aja kasv sisse, kuid kui turg hakkab takerduma, siis vaadatakse ericssoni aktsiahind (ja fundamentaal) uuesti yle ja leitakse, et natuke roosade prillidega on asja vaadatud.
Seega usun, et kunagi selle aasta lõpupoole või järgmise alguses peaks ericsson tegema korraliku jõnksu alla, see ei pruugi olla totaalne selloff, kuid paarkümmend protsenti viilitakse tipuhinnast ikka maha.
just my 2 cents...
r.
hm, aga investorite hulk ja nende raha on piiramatu :-) Ok, see ei ole päris piiramatu, aga emotsioone on küll väga raske mõõta/prognoosida, sisetunne siiski ütleb, et lõpp ei ole veel lähedal. Kuidas tehniline pilt on?
Ericssoni nelja aasta graafikul on aktsia murdnud pikaajalise langustrendi.. tõus saab jätkuda....siiski ootaks korrektsiooni.
to miroslav...
MCHM-il homme uute toodete present. sellest ka aktiivsem kauplemine.
MCHM-il homme uute toodete present. sellest ka aktiivsem kauplemine.
to adz..
Tänud, mis Sa ise sellest arvad?
Tänud, mis Sa ise sellest arvad?
Kas keegi midagi CGO-st täna oskab midagi arvata, miks ei kaubelda?
to miroslav..
Ise ole ammu MCHM-is pikk. Pole mingi spets aga minu prognoos on , et tuleb suhteliselt järsk tõus...aga tavaliselt on küll vastupidi minu arvamusele. Julgemini soovitaksin NCEN-i, trend tõusev ja majand. tulemused ka korralikud.
Ise ole ammu MCHM-is pikk. Pole mingi spets aga minu prognoos on , et tuleb suhteliselt järsk tõus...aga tavaliselt on küll vastupidi minu arvamusele. Julgemini soovitaksin NCEN-i, trend tõusev ja majand. tulemused ka korralikud.
ma tahaks proovida stora enzot
Stora Enso (STERV)? firmast pikemalt siin.ja graafik siin:
Mu meelest hea aeg osta hetkel selliseid nagu PCZ ja MCHM .
adz, kas võiksid soovitusi paari lausega põhjendada?