Soovitage häid aktsiaid.

õige setup oleneb turuolukorrast, kui midagi jälle ei muutu siis vwap,footprindi ja stochasticu üheaegne vahtimine kahel ekraanil välistab üllatused. algod ei suuda seda sest kiirus ei loe.

Investeerimine on nagu raha viimine bussipeatuse pingile lootuses, et see raha veel hommikul alles on. Õigustus on, et kui ma iga päev viin raha bussipeatuse pingile ja mul on küllalt suur käru siis raha ära vedajatel on väiksem käru ja nii olen kokkuvõttes võitja. Kauplemine on jälle nii, et kui elad maal ja tead, et buss käib linna viis või kuus korda päevas, aga bussigraafikut ei ole ja rohkem kui viis minutit bussist ette ei teatata. Buss viibib peatuses ainult viis minutit. Et jõuda linna peab elama bussipeatuses või selle lähedal. Ja seda peab tegema mitu korda kui raha tahad vedada. Aga eelis on see, et saad öösel magada ja iga päev on uus veopäev.

2 Likes

Siis on järelikult kehv strateegia ja kodutöö, kui magada ei saa.

2 Likes

… eks nad ole vöistlevad strateegiad… üks püüab leida pöhjuse, miks peax raha investeerituna kasvama… teine on suht kindel, et ajastusega suurem osa investeerijatest eksib ja/vöi ei suuda olla oma tehtud kodutöö ajas muutuvas öigsuses ratsionaalselt kindlameelne ning pigem emotsionaalsel hetkel murdub, kui tema usku oskuslikult köigutada…

Targad oleme me kõik, aga nagu igal pool, kehtib ka siin lihtne reegel, et tühi jutt ei maksa midagi.
Show me the money!

3 Likes

… can’t do… money Was in the table, but its gone now… go figure…

Sul mingit oma teemat pole või ei lubata teha? Võiks nagu

7 Likes

Ma olen mõelnud , aga ghost trading on mõttekam. Parem fookus. Kui avaldad siis see hoiab ära hasartiminekut ja tüdimust. Ma saan TradesViz keskkonnas avaldada. Ma vahepeal tootsin mingeid charte ja alerte ja mul pandi keeld peale. Logida ma sinna sain aga ma ei tea kas ma seda uuesti tööle saan. Ja alati ta ei lae andmeid õieti ja teeb vigu, mida peab parandama.

See postitus on pehmelt öeldes retarded. Ühtlasi sümptom, mis sellest keskkonnast saanud on. “Soovitage häid aktsiaid” teema on täis mingeid special needs Elliot Wave paska.

22 Likes

purus, ma tegin sulle teema valmis: Puruse Power Play vol.2, leia üles ja asu postitama

14 Likes

HAL

Tundub huvitavas kohas.

FPE 10
dividend 3%

ideaalis ostaks 22 juurest aga näis, kas antakse lähipäevil, kui ei, siis ilmselt tuleb RR ülemõelda.

1 Like

[$PEP]- ELLIOTT HAS ROUGHLY $4B STAKE IN PEPSICO, SOURCES SAY ELLIOTT TO PUSH FOR CHANGES TO BOOST PEPSICO SHARE PRICE, SOURCES SAY STAKE IN PEPSI IS ONE OF ELLIOTT’S LARGEST EQUITY POSITIONS EVER, SOURCES SAY

kahe kuuga 136-155.
ja ei, muidugi ma ei ostnud seda, nagu uudisest näha siis ajudega vennad ostsid.

4 Likes

Viasat rallib viimasel ajal, et kas keegi omab mingit arvamust.

pole just kvaliteetaktsia, aga VSCO on ahvatlev.
Viimased tulemused olid ok ja guidance up

long

3 Likes

ostin juurde @315

WB average oli vist 380 kandis, imestaks väga, kui ta ei ole ostnud juurde.

2 Likes

Ise vaataks pigem Centene suunas.
Div küll pole aga väärtust on oluliselt rohkem.
Aga ma arvan, et vara veel seda sektorit näppida.

FT: “For people who buy health insurance on government exchanges, the median increase for 2026 is 18% — more than double last year’s 7% rise”

1 Like

QS +15%…
AllNewsEarnings CallsPress ReleasesSEC Filings

QuantumScape and PowerCo Debut Solid-State Batteries in Ducati Motorcycle at IAA Mobility

[

QuantumScape and PowerCo Debut Solid-State Batteries in Ducati Motorcycle at IAA Mobility

](Yahoo är en del av varumärkesfamiljen Yahoo.)

Business Wire*•*18 minutes ago

4 Likes

ORCL $316 kõlab kui hommikune short. Söön ühe piparkoogi, kui see õhtuks nii palju üles jaab. Väga raske on näha suures loomas ülatusrallit, kui see on mõne kuuga +100% üleval.

4 Likes

Larry peaks nüüd rikkuselt nr. 2 ning Zuckist ja Jeffist möödas olema.