Soovitage häid aktsiaid.

Ma olen mõelnud , aga ghost trading on mõttekam. Parem fookus. Kui avaldad siis see hoiab ära hasartiminekut ja tüdimust. Ma saan TradesViz keskkonnas avaldada. Ma vahepeal tootsin mingeid charte ja alerte ja mul pandi keeld peale. Logida ma sinna sain aga ma ei tea kas ma seda uuesti tööle saan. Ja alati ta ei lae andmeid õieti ja teeb vigu, mida peab parandama.

See postitus on pehmelt öeldes retarded. Ühtlasi sümptom, mis sellest keskkonnast saanud on. “Soovitage häid aktsiaid” teema on täis mingeid special needs Elliot Wave paska.

22 Likes

purus, ma tegin sulle teema valmis: Puruse Power Play vol.2, leia üles ja asu postitama

14 Likes

HAL

Tundub huvitavas kohas.

FPE 10
dividend 3%

ideaalis ostaks 22 juurest aga näis, kas antakse lähipäevil, kui ei, siis ilmselt tuleb RR ülemõelda.

1 Like

[$PEP]- ELLIOTT HAS ROUGHLY $4B STAKE IN PEPSICO, SOURCES SAY ELLIOTT TO PUSH FOR CHANGES TO BOOST PEPSICO SHARE PRICE, SOURCES SAY STAKE IN PEPSI IS ONE OF ELLIOTT’S LARGEST EQUITY POSITIONS EVER, SOURCES SAY

kahe kuuga 136-155.
ja ei, muidugi ma ei ostnud seda, nagu uudisest näha siis ajudega vennad ostsid.

4 Likes

Viasat rallib viimasel ajal, et kas keegi omab mingit arvamust.

pole just kvaliteetaktsia, aga VSCO on ahvatlev.
Viimased tulemused olid ok ja guidance up

long

3 Likes

ostin juurde @315

WB average oli vist 380 kandis, imestaks väga, kui ta ei ole ostnud juurde.

2 Likes

Ise vaataks pigem Centene suunas.
Div küll pole aga väärtust on oluliselt rohkem.
Aga ma arvan, et vara veel seda sektorit näppida.

FT: “For people who buy health insurance on government exchanges, the median increase for 2026 is 18% — more than double last year’s 7% rise”

1 Like

QS +15%…
AllNewsEarnings CallsPress ReleasesSEC Filings

QuantumScape and PowerCo Debut Solid-State Batteries in Ducati Motorcycle at IAA Mobility

[

QuantumScape and PowerCo Debut Solid-State Batteries in Ducati Motorcycle at IAA Mobility

](Yahoo är en del av varumärkesfamiljen Yahoo.)

Business Wire*•*18 minutes ago

4 Likes

ORCL $316 kõlab kui hommikune short. Söön ühe piparkoogi, kui see õhtuks nii palju üles jaab. Väga raske on näha suures loomas ülatusrallit, kui see on mõne kuuga +100% üleval.

4 Likes

Larry peaks nüüd rikkuselt nr. 2 ning Zuckist ja Jeffist möödas olema.

Bilanss suht suure võlakoorma all, ei jõua ära imestada kuidas selline rasvunud jõehobu nii vapralt ja nii pikalt kraavi leidmata rallit on sõitnud. Kas peatselt saabuva murrangulise kasumikasvuhüppe ootused tõesti niivõrd tõsiseltvõetavad?

1 Like

Ta oli juba varem 2. Nüüd juba jälitab Muski Net worthiga. Samas ORCL vist pole isegi trillionit väärt…seega kasvu kuhjaga! Eks jah rikaste TOP10 järjest raskem pääseda. Enne oli see piir 100B nüüd kipub juba 150B peal see olema. Eks käib tõsine heitlus, kes siis lõpuks saab esimeseks trilonääriks!

Trilonääride teke on paratamatu maailmas kus hindadele süstemaatiliselt aja kulgedes nulle juurde kirjutatakse :grinning:

1 Like

Tuleb vist ikka see lubatud piparkook õhtuks valmis osta, äkki läheb vaja…

1 Like

Vaadates kuidas Nvidia iga 9k tagant uue GPU valmis saab, Rubin is stated to have 50 petaflops performance in FP4 math, increased from 20 petaflops in Blackwell, while Rubin Ultra will double the performance of Rubin with 100 petaflops, ning sama seeria jätkub Feynman GPU-ga, siis kõigi nende hyperskaleerijate serverid on paari aastaga vanaraud ja ilmselgelt ei teeni kunagi ennast tagasi.

Asi pole piparkookides ega Oracle-s.
Sellise miinusmärgiga PPI peale lisatakse kõvasti riski juurde ja panustatakse sellele, et FED teeb poole %-se kärpe.
Kuni järmise nädalani lendab iga s.ta junn kosmosesse.

2 Likes

Vaevalt, et keegi ära arvab pildi järgi, mis aktsiaga tegu, aga panuseid võib teha. Vihje – viimaste uudiste valguses väga aktuaalne.

Võrdlesin 2000 dot com mulli ja tänast ning ei saa mööda vaadata.
Pelgalt visuaali vaadates on huvitav, kuidas turg, olles sisuliselt niivõrd palju muutunud, ikka ja jätkuvalt käitub ikkagi niivõrd sarnases mustris. Täna on meil HFT, algod, meeletud optsiooni mahud jne. Aga ikkagi – uskumatu sarnane dünaamika.

Edu!

2000 dot com

2025 mis iganes

3 Likes