Soovitage häid aktsiaid.

Ma teen nii, et Stochastic Fast nelja sageduse pealt ajaraamides 1m,5m,10m,30m,1h,2h,3h,4h longid ja siis 1m,5m,10m,30m,1h,2h,3h,4h shordid. Kui võtan näiteks long siis hakkan kohe määrama shorti ja teen longi exit-i siis kui short on käes, aga see ei tähenda alati et ma kohe shordin. Efektiivsus peab olema 75 protsenti vähemalt. Kohe tehingu ümberpööramisega saab vastu näppe. Päris purjetamine paudi tegemisega kauplemine ikka ei ole. Ennustada on mõtet ainult seda milleks tagatist on. Muidu langeb raha Komposiitmehe kätte. Proovisin seda nutitelefoniga autoroolis. Ei saanud hästi. Ikka peab olema kahe ekraaniga.

1 Like

Kas on oodata uut kauplemispäevikuga teemat “Puruse Power Play vol.2” ?

*Vanad olijad saavad vast pihta…

2 Likes

Autoroolis on tahvel parem. GPS asemel. Mis neist kilomeetritest lugeda. Võibolla bussijuht sellepärast lendaski töökohalt.

1 Like

Ma ei teagi, kas aktsiatega seda saab teha.

Võiks ju olla, mida Lenzer soovitas, ainult nime mõtlen, ei midagi muud
See Soovitage häid… teema oli varem ka tahvli-inimestele enamvähem konti mööda

päriselt või? et auto roolis ? … noh, siis jääb ainult loota et ‘karma’ sind kätte ei saa … olgu muld sulle kerge!

Ma just ükspäev mõtlesin, et miks kõik taksojuhid ühe silmaga tahvel arvutit jõllitavad!
Nüüd sain jälle targemaks :wink:

mitte see tahvel, ta mõtles ikka “krihvli ja tahvli” inimesi, neid kes ajast maha jäänud ja tehnoa-t totruseks peavad

1 Like

….kuld on hoidnud väga hästi ning kõik “mured” üle mänginud. Pisut vähendasin vahepeal kui 2/3 nodist sees. Dont fight the market :wink:

Ja, ma ka väljas. Ei tulnud sealt midagi. Endal olid ootused-lootused suuremad, et ehk hakkab viimaks rahu protsess selgemat suunda võtma ning Putja tõesti soovib end rehabiliteerida. Paljud analüütikud leiavad, et ta mängib pidevalt saadud võimalusi üle.

Kaitse stokid on ka ikkagi taastunud. Kuigi, tahan kusagilt uuesti short minna.

Viskan oma kaardid nn “all in” ja panustan, et kui saluuti lastakse ja kaaviar kõrvuti rosoljega laual on 4000 tehtud

1 Like

Mõte on hea ja kui realiseerub,siis kutsu mind ka,sest siis ei ole ma kindlasti kingitustega kitsi :slight_smile:

1 Like

… kas pole nii, et kui rahval on veel raha et “all in” panuseid teha, siis leiab turg vöimaluse kuidas see raha laualt ära korjata… või, kuidas…

3 Likes

õige setup oleneb turuolukorrast, kui midagi jälle ei muutu siis vwap,footprindi ja stochasticu üheaegne vahtimine kahel ekraanil välistab üllatused. algod ei suuda seda sest kiirus ei loe.

Investeerimine on nagu raha viimine bussipeatuse pingile lootuses, et see raha veel hommikul alles on. Õigustus on, et kui ma iga päev viin raha bussipeatuse pingile ja mul on küllalt suur käru siis raha ära vedajatel on väiksem käru ja nii olen kokkuvõttes võitja. Kauplemine on jälle nii, et kui elad maal ja tead, et buss käib linna viis või kuus korda päevas, aga bussigraafikut ei ole ja rohkem kui viis minutit bussist ette ei teatata. Buss viibib peatuses ainult viis minutit. Et jõuda linna peab elama bussipeatuses või selle lähedal. Ja seda peab tegema mitu korda kui raha tahad vedada. Aga eelis on see, et saad öösel magada ja iga päev on uus veopäev.

2 Likes

Siis on järelikult kehv strateegia ja kodutöö, kui magada ei saa.

2 Likes

… eks nad ole vöistlevad strateegiad… üks püüab leida pöhjuse, miks peax raha investeerituna kasvama… teine on suht kindel, et ajastusega suurem osa investeerijatest eksib ja/vöi ei suuda olla oma tehtud kodutöö ajas muutuvas öigsuses ratsionaalselt kindlameelne ning pigem emotsionaalsel hetkel murdub, kui tema usku oskuslikult köigutada…

Targad oleme me kõik, aga nagu igal pool, kehtib ka siin lihtne reegel, et tühi jutt ei maksa midagi.
Show me the money!

3 Likes

… can’t do… money Was in the table, but its gone now… go figure…

Sul mingit oma teemat pole või ei lubata teha? Võiks nagu

7 Likes