Soovitage häid aktsiaid.

Tundub et esmaspäeval tuleb nii Rootsis kui ka mujal Euroopas tudish-piip

3 Likes

Nad ise väidavad, et nemad ei hakkagi akusid tootma, nende käive hakkab tootmisseadmete ja litsentsimüügi pealt tulema ja see käive hakkab tekkima enne kui klient tehase valmis saab. PowerCo-ga on natuke teine teema, nad investeerisid otse ja arendavad koos tootmisliini, nendega on mingi eraldi koostööleping.

Kvartaliaruanne tuleb 23. juulil, aga kas confcallilt mingeid uusi uudiseid ka kuuleb, eks näis. Mina oma aktsiapaki müügiga ei kiirusta, las need akud jõuavad enne massidesse ja siis vaatame, kuidas turuosad jaotuvad ja kas hiinlased teevad ka selles vallas puhta töö või siiski mitte.

6 Likes

Tegin accrualite arvutamist suvalise tööstuharu kohta. Koodiga saan paari sekundiga sellise tabeli iga tööstusharu kohta. See tõmbab yahoost andmed ja paneb kokku tabeliks. Sinna peaks lisama veel beeta jms asjad.

Kas nad ei plaaninud mõlemat teha - ise tootmist ja litsentsimüüki? Suurematele (VW) litsentsid ja väiksematele QS oma tehasest.

1 Like

Ma ei ole samuti suutnud lõpuni läbi hammustada suurt pessimismi Novo osas. Oman suht suurelt, esimese sõidu kuni 1000+ DKKni tegin väga õnnelikult kaasa (väljusin ikka suht tipus), peale detsembri langust hakkasin vaikselt uuesti lisama (seni edutult). USAs toimuv on kahtlemata peamine mõjutaja (lisaks pettumust valmistanud -22,x% kehakaalust CagriSema uuringule) - aga diabeet, ülekaal globaalsete trendidena ning lisaks (kunagi varem kirjutasin ka) fakt, et kui LLY ja Novo (aastakümneid globaalselt subkutaanseid tooteid turustanud ettevõtted) ei suutnud piisavalt kiiresti tootmist skaleerida, siis raske on näha, et keegi “uus” suudaks. Istun, hoian edasi, kuid minu senine hüpotees ei ole paika pidanud.

4 Likes

Seekord jäi kräsh tulemata, -15% asemel +7%. Arvatavasti ettevaatavalt positiivne üldine emotsioon H2 võimalikele tulemustele

1 Like

QS… veidi enam kui hea pick… tubli töö, kindsigo…

4 Likes

Ellioti laine on alahinnatud meetod. Ellioti laine ei ole indikaator. Sellepärast töötabki.

Tõin graafiku kõige olulisema koha esile:

6 Likes

See on see, et kui öösel ärkad ja vaatad ennast peegli ees kõrvalt siis näed seda. Hämmastav, et ta seal ka on.

1 Like

Seda kehaliikme olukorda graafikutel nimetatakse ilustatult- pea ja õlad olukorraks.

1 Like

Mulle tundus rohkem nagu m:n ja m:n:d, kui et pea ja õlad aga ilu on
vaataja silmades

2 Likes

Plaan NVOst välja astuda. Pool aastat ootust ja tuli plussi korra ja nüüd jälle mudas. Kurjam. See pharma teema on ikka kuidagi väga negatiivne hetkel ja muidugi Taani firma kandmas rööveliku kapitalismi teemat. Kvartali tulemused ehk aitavad veidi. Siin mõnda aega tagasi nägin kuidas see Kennedy peedistas, et näe taanlased ise nii väga ei tarvita, aga meist teevad sõltlased.
Minu pakkumine et kvartali tulemused toovad selgust, ehk väikse ralligi, aga see on alles augustis. See raha teeks paremat tööd seniks kuskil mujal. BBAI tegi mul paari nädalaga ca 70%, tulin välja ja läksin uuesti sisse ja juba uuesti +15%. Super.
Aitab küll sinna, novosse jõuab tagasi minna. Keegi ei lähe ajakirja kaanele “Abiellusin, võtsin kaalus juurde 40 kilo. Parim aeg elust.” Trenni aga ka ei viitsi teha.
Vaata ka TEM ARM COIN MARA RCAT RDW SOFI ZENA

Edit: Ma pole kindel et soovitan häid aktsiaid, aga mõtlemis ainet ehk küll.

1 Like

Ma isegi arvan et HIMS võidab lõppeks sellest viimasest jamast rohkemgi lähitulevikus. Näe nad saavad hakkama, isegi ilma Novota.

1 Like

Mis meelel, see keelel. Tubli töö PeaLiK.

Tuleb nõustuda. Mul QS positsioon nüüd +200% teinud kevadest saadik. Natuke murelikuks teeb juba see liiga järsk tõus, aga tundub et FOMO möllab täiega seal.

3 Likes

ple välistatud ka et proovitakse shortida, kuid need surutakse stopist välja… seeläbi toidab töus iseennast… FSLR käitus töusul 70…210 tollal samamoodi… löpuksvedas 300ni välja… QS puhul pole välistatud surumine 20ni ja kui önnestub, siis miksmitte 40ni pressida kuiniks tehnika töötab… tasemed 8…9 peax pakkuma tugevat supporti ja tase 12 olema samuti toetav… vöi, kuidas…

Ma saan väga hästi aru, miks tükivad pähe mõtted, et õigem oleks farma üle parda visata ja papp mujale tööd tegema panna, aga minu arust eksisteerib kaks tugevat kontraargumenti, miks võiks veel 2-3 nädalat oodata:

1. Trumpi “very soon” sai päev-kaks tagasi konkreetsema kuju 1. augusti tähtaja näol. Kaldun arvama, et teadmatus tariifide osas on farmahindadele olnud rõhuvam, kui tariifid ise oleks. Trump ei saa tekitada olukorda, kus USA-t ähvardab ravimidefitsiit ja on vähetõenäoline, et tariifid saavad olema nii drakoonilised, kui varem on tweeditud. Ettevõtetel on olnud küll ja veel aega mitigation plaanidega tegeleda.

2. Tulemuste hooaeg on alanud. Suur enamus farmavaalasid (MRK, BMY, LLY, PFE, ABBV, ROG) raporteerib kas juuli viimastel päevadel või augusti alguses. Et farmamüük pole eelnenud perioodidel läinud sama libedalt kui vanasti, on võrdlusbaasid alla tulnud ja analüütikud oma ootused maha kruvinud. Positiivsete üllatuste võimalus peaks suurem olema. JNJ just tuli ilusate nubritega välja.

Ühesõnaga - augusti esimene nädal võib kujuenda murranguks. Seniks HODL+TACO. Kui siis ka ikaldus jätkub, nojah…

5 Likes

Sellest nimekirjast on minu screenis RDW ja SOFI ja ma ei jõua ära kiruda, et aprilli alguse ostuvõimaluse maha magasin (tõsi - siis oli musta reede hinnaga saadaval kümneid asju, mida oleks võinud osta).

SOFI-ga on mul ka vähe isiklikum suhe sest see on nimelt viimasel ajal olnud mu venna lemmikaktsia ja ta omab seda märkimisväärsel hulgal. Nagu vendade puhul ikka, toimub meil väike rivaliteet, kumb finantsturgudel härjem on ja hetkel olen ma just tänu sellele SOFI-le kusine underdog. :slight_smile:

1 Like

SEZI tegi täna tulemused teatavaks, aktsia liigub. Samas annavad ka teada, et põnevust on oodata :slight_smile: oman.