… see pealkirja teema on juba varasemas käsitletud…
pealegi on teema tähenduslik möte küsimus-orienteeritud (soovitage), mitte vastus vöi soovituseesmärgiline (soovitame)
vöi soovid, et igaüks oleks vait omaette ja saaksid üksnes iseenese arvamustele toetuda… võimalus siinset lõime ignoreerida on ju avatud igaühele, milleks sarkasm…
Ärge Mongoli sõnu liiga tõsiselt võtke, tema arust oli NIO @ $60 parim diil ever…peale seda oli paar aastat vaiksem aga nüüd tuli soola teiste haavadele raputama.
Taolist okaskera on vast paha kanderaketi konteinerisse panna. Kui need jalad ka kokku voltida, on ikkagi vaja igaühele neist aktuaatorit/mootorit, mis lisavad jubedalt massi.
Ülekandest jäi pigem mulje, et asi polnud jalgades, vaid selles, et mootor ei lülitunud välja ja uhas ka peale maandumist edasi. Juhtimiskeskus lülitas ju käsitsi mootori välja, kui nad aru said, et maandumine peaks igal juhul toimunud olema, aga mootor endiselt töötab. Eks see asi pani seal nagu tühjaks visisev õhupall mööda kive ja kände ringi ja sai igasugu kolakaid, mis seletab seda, miks üks raadiotest tummaks muutus (murdunud antenn?)
LUNR -ga seoses lõin rahustuseks kokku, et alates 2023 detsembrist Pealiku jälgedes sisse-välja käimise kokkuvõttes olen 5200€ plussis isegi kui kätte jäänud positsioon nulli peaks kukkuma. Kõige hullem lotopilet ei olnudki.
… ei usu, et nulli… nn trahvi ootust ei tohiks vast laual olla ja väidetavalt on koolirahal piisav
väärtus IM3 jaoks… selleks ajaks on ootused ehk sedavörd madalad, et önnestumise töenäosus tasub taaskordset riskivötmist…
… pealegi peaks warrantite raha ehk olema piisav IM3ga edasiminekuks?!
hind 7 kandis on vist kuskil seal kui NASA nendega lepingusse läks… hetkel seal siis nn.Eloni risk juures
Mis juhtus? Kas polnud selle aktsia hind 2-3 USD’i, kui Pealik sellest rääkis? Ikkagi ju sadu protsente tootlust! Oled teinud rida valesid otsuseid ja soovid näidata, et investeerimine on saatanast? Või lihtsalt kadedus?
Mul hetkel julgus puudub, just NASA ja kerge kahtluse osas NSNi edasimineku osas.
Minu parimal arusaamal on IM saanud enamus IM2 raha kätte ja selles osas ei tule Q1 tulemustes üllatusi.
Lisaks on märtisi LTV tähtaeg. Selles hankes osaleb max 3 ettevõtet. Tulemus novembri kandis.
Juhul kui LUNR paneb ka selle lepingu taskusse, siis on oodata 2032 aastal käibeks 1miljard USD ( NSN=480m USD, LTV=460m USD ja muu pudi padi 100m USD)
Arvestades P/S suhteks 3, siis saame aktsia hinnaks 100USD.
Kõik sõltub minu jaoks praegu NASA arvamusest IM2st. Natuke lasen seedida, aga väga pika perspektiiviga on siit võimalik kena lendu näha.
Edit: Igaüks mõtleb oma peaga ja vaidleb vastu, kui ei meeldi. Ostma ei kutsu.