Ootan NGEN mulli lohkemist.Ostsin 6.03 peal lyhikeseks eks n2eb
soovitan laeva firmasid GMR FRO OSG TK prahtimishinnad on viimasel ajal kiires tousus siit ka aktsiahinnad
adz
Minu meelest Sven ainult paistab nagu oleks 15. :-)
Minu meelest Sven ainult paistab nagu oleks 15. :-)
JOSB on toesti hea ost...
Ma leian ta lyhikeses positsioonis
nii FAOO-ga lopp myysin 0.12 peal maha...pankrot...
Ma leian ta lyhikeses positsioonis
nii FAOO-ga lopp myysin 0.12 peal maha...pankrot...
Loomulikult Josb hea ost ... enne alla ja siis kiirelt ülesse....
Mida arvata AKS-st? Viimasel ajal üle 30% tõusu.
Soovin õnne kes julges JOSBiga kelgutada, nüüd on kelk korralikult üles minemes.....
normaalsed tehnilised parmeetrid va. volg 40 milli ja no cash.
Aga 2kki pushitakse toesti seda aktsiat yles monda aega.
vahet pole ,mul pole niikuinii raha nii kalli aktsia jaoks...
Aga 2kki pushitakse toesti seda aktsiat yles monda aega.
vahet pole ,mul pole niikuinii raha nii kalli aktsia jaoks...
ORI ?
hmmz nii palju kui ma igasugustes foorumites olnud olen on karjuv HLYW strong buy.Kas lopuks ometi on HLYW pohjas?
Privador, kui foorumitest karjutakse strong buy, siis on enamasti väga hea aeg müüa.
No eks vaatame siis selliseid aktsiaid minnest ei räägita midagi.....
Lähipäevadel võiks oodata SONS'i kukkumist, suppordist murdis allapoole ja h&s'ist samuti murtud allapoole, stop $8.50 peale.
TASR on mulle toonud väga kena kopika sisse, ...
Privador, kui foorumitest karjutakse strong buy, siis on enamasti väga hea aeg müüa.
Ma pigem ei yldistaks.Kuid mingi toetera on kindlasti sees.Huvip2rast ostsin virtuaalportfelli strong buy advise aktsiaid.Portfell on siiani normaalses kahjumis...
Ma pigem ei yldistaks.Kuid mingi toetera on kindlasti sees.Huvip2rast ostsin virtuaalportfelli strong buy advise aktsiaid.Portfell on siiani normaalses kahjumis...
Privador, kaks erinevat asja on need, kui foorumites karjutakse strong buy ja kui analüütikud on ostureitinguid andmas.
Ja kui foorumites strong buy karjutakse, siis on enamus väikeinvestorid juba paaniliselt pikad ja selline olukord toob sageli languse.
Ja kui foorumites strong buy karjutakse, siis on enamus väikeinvestorid juba paaniliselt pikad ja selline olukord toob sageli languse.
kõige mõtekam ongi vaadata neid aktsiaid millest kõige vähem räägitakse. näiteks CTT-ga mul oli nii, et keegi midagi ei rääkinud , ostsin ära ja nädala pärast tõusis. Tuli välja et mingid patendid tõid sisse kõvasti.
Purus,
Elu nagu lust ja lillepidu - votad aga suvalise aktsia, viskad kulli-kirja (ost-muuk) ja muudkui raha tuleb?:)
Vinge!
Elu nagu lust ja lillepidu - votad aga suvalise aktsia, viskad kulli-kirja (ost-muuk) ja muudkui raha tuleb?:)
Vinge!
kõlab nagu Charlie Viikbergi jutt börsikrahhi eel:)
cover SONS, +9%