Soovitage häid aktsiaid.

OMM on jõudmas oma 3 aasta taguste tippude juurde.Kui selest läbi murrab, läheks pikaks. Kui aga läbi ei murra ootaks korrektsiooni allapoole. Toetustase tundub olevat kuskil 7.3-7.5$ juures.
milliseks hinnata olukorda Ungaris?www.portfolio.hu (matav)telekom ja (otp)pank.
clct lyhikeseks tous on olnud r2mpsaksial liiga kiire
NT on üsna lähedal toetustasemetele, stop`i paneks $4.2 juurde. Ise ootan lähi kuudel vähemalt 30%-st tõusu. Edukat kauplemist!
Näedsiis akzo, maailm koosneb erinevatest nägemustest - minu meelest on NT hoopis vastupanu juures ja ootan lähikuudel 30% kukkumist.
Näedsiis akzo, maailm koosneb erinevatest nägemustest - minu meelest on NT hoopis vastupanu juures ja ootan lähikuudel 30% kukkumist.
Selleks see stop ongi mõeldud ;)
to: kristjan. mhmhh ..ühes pangas soovitati just NT-d. Mida arvad PLMO ja CHL kohta?
marti837,

olukorda Ungaris iseloomustab IMHO kinnisvarafoorum paremini :-)

ja mina ei julgeks praegu mingil juhul mingit possu sisse võtta seal, ehkki häid aktsiaid ostetakse ikka halbadel aegadel...
Millal HLYW tõusma võib hakata?
HLYW tõusma? Sõltub sellest, kas murtakse langustrend või 12.6 toetus. Kaugel see aeg enam ei ole, seega ootaks ära, kumb tugevam on ja enne positsiooni ei võtaks.
aMis CORV arvata? hot stock to watch
JOSB jälle hea ost. On teine päris volatiivne kes viitsib võib kelgutamisega veidi teenida.
CANI jälle peale kasumvõtmist teel ülesse.
HLYW ootan tõusu jätkumist aasta lõpus peaks müük hästi minema ....
Privador

"NGEN lyhikeseks
r2mpsaktsia on t2nasega juba teinud yle 50% tousu"

http://www.aripaev.ee/mod/emb/online.html?disp=2&uud_id=448060

Kui palju see uudis nüüd mõjutab NGEN lühikeseks müüki?
Kas mingit sellist saiti ei ole we, kus registreerid ja sulle hakatakse saatma nõuandeid, mis aktsiat tasub osta.
Pakkuge keegi mingi hea aktsia, mis võib esmaspäeval tõusta normaalselt.
FIT
mixer15, www.lhv.ee/pro?
Mixer...ega eesnimi ei ole SVEN... ?
Ei, mu nimi ei ole sven.