Soovitage filme ja seriaale

Paljud ei olnud isegi sündinud siis, kaheksakümnendatel toodeti uskumatult palju crappi, aga eeh ikka mõnus vaadata, soovitan, kes tahab nostalgia laksu või siis noortele,et teada mida teie isad ja emad vaatasid

Nõustun. Filmi tutvustuseks panna “täitsa vaadatav” pole piisav ja selle asemel, et “mida meie vanemad vaatasid”, võiks olla mingi sisu lühikirjeldus või märksõnad.
(Muide, olen ise ka selle vastu eksinud.)

Täiesti fenomenaalne on Fincheri “Mindhunter” Netflixis 2 hooaega. Jutud liiguvad vahelduva eduga ka kolmandast. (Pigem vist ei tule) Vaatan teist korda ning pean pidevalt näpuga allavajunud lõua tagasi kinni vajutama…( stiililt sarnane tema täispika “seven” filmiga)

2 Likes

“Escape” 2024…
Sürreaalne, kreisi, tragikoomiline ja väga kurb samaagselt.
“Ma olen kodanik ja maksumaksja, pandke mind vangi!!! Mul on selleks õigus!”
“Me ei pane sind vangi”

Vaatasin, ei tea kas ka päriselt asjad nii käivad, aga oli põnev vaatamine, soovitan

1 Like

Happy with you!

Mõnikord on hea leida internetist midagi positiivset . Ma vaatasin ühte Nero Wolfe seriaali episoodi, kus Archie Goodwin läheb tantsuõhtule, kus tantsitakse ka valssi.

Wolfe seiklused võite ise üles otsida kui viitsite ,

https://www.imdb.com/title/tt0283205/,

kuid mitte sellest ei käi jutt praegu

kuid seal oli üks väga tuttav valss ja ma ei teadnud, kes selle kirjutanud on või kust seda terve esitusena leida

Siiski leidsin selle kuulsa valsi üles päris huvitavas esituses.

https://youtu.be/vauo4o-ExoY?si=fE9I3kaKMa9HChJO

Ajal, kus pole muud kui loomataud, poliitkaklused, maksutõusud ja sõjakoledused tegi see ilus muusika ja õnnelikud inimesed seal kontserdil ka endal mõneks ajaks tuju väga heaks. Ilma mingi keemilise allaneelatud abivahendita,

Võib-olla teeb veel kellelgi

3 Likes

Kõike mida vennad kõuenid teinud on, ei julgeks küll soovitada aga antud filmitükk oli suht vaadatav. Telia riiulitelt leiab filmi suht hõlpsasti.

miinuspoolele võib panna juhuse, kui sattusin ükspäev umbes kümneks minutiks vaatama Nüganeni poolt rezisseeritud ja see kelle nime kõva häälega välja ei öelda, poolt rahastatud apteekri seriaali…tapke mind ära, kuid sedavõrd magedat ja poolpehmet tulemit poleks elu sees oodanud. Elmo on tavaliselt ikka väga head kraami purki püüdnud, mis siis nüüd juhtus?

Ka sellelt lingilt saab ilusat muusikat kuulata ja õnnelikke inimesi vaadata https://www.youtube.com/watch?v=xMU2fy1tCnQ&ab_channel=cheblack0000

1 Like

Dexter. New Blood päris hea lühike sari.
Natuke nagu Eesti valitsus, alguses ei tea, mis tulemas, pärast päris õudne.

2 Likes

Hea vaatamine oli Miljardid.
Olemas Inspira+ äpis, seda on 7 hooaega põnevust.

1 Like

Üks sihuke “veidi teist moodu” Godzilla-film. Shin Godzilla - Wikipedia Apokalüpsise ja tampimise (aga seda jätkub ka piisavalt) asemel on fookus hoopis Jaapani riigiaparaadi ja kriisikomitee tööl. Selline omamoodi “12 vihast meest” vs. koll film. Natuke jagub kõike, kes püüab Godzilla-katastroofi ära kasutada oma kasuks, kes on lihtsalt loll ja taugurlik ja otsustusvõimetu, kes püüab tõsimeeli maailma päästa. Lisaks veel välispoliitilised intriigid ja manipulatsioonid ja natuke vandenõud ka.
Täitsa tore pingeline vaatamine.

Offf, millest film on?

Täitsa naljakas, MSM vastab harryy postile ja küsib Offfi käest “millest (Godzilla) film on”?
Eee… äkki Godzilla järjekordsest rünnakust ja Tokyo järjekordsest maatasa tegemisest? Ei või olla.

Kui sa minu käest küsisid siis lühidalt võimumaailma ja investeerimismaailma konfliktid ja põimumised seal kõige teravamas tipus. Ärapanemine, kättemaks, võimuvõitlus jne.
Godzillat seal ei ole, üks lemmikloom käis läbi ainult.

Krt siin aru saab kuidas tuleb postitada. Igaks juhuks kirjutasin ette kelle käest küsin.

Kodumaine dok ”Torn”. Midagi nii puhast ja toorest pole ammu näinud. Operaatoritöö taastab peaaegu usu Eesti filmitööstusesse

2 Likes

Filmidest rääkides,Denis Villeneuve üks parimaid filme. Visuaal, näitlejad jne absoluutselt kõik on viimase peal

1 Like

Käisin IMAX’is Tron: Ares 't vaatamas.
Sisu poolest pooljura, aga audiovisuaalne elamus oli küll vägev.
Tundub, et film on pooleldi Nine Inch Nails’i projekt. Muusika oli NIN’i loodud ja sellel on filmis väga suur roll, lisaks olid Trent Reznor ja Atticus Ross filmi kaasprodutsendid ja mängisid hävituslennukite piloote :slight_smile:
Ühesõnaga, suurt lugu ei oodanud ja läksingi audiovisuaalset elamust saama, mille ma ka sain. Tavakinos ilmselt poleks saanud…