Soovitage filme ja seriaale

Ja äkki valgustad, milles see “life” ka siis seisneb. Ma teen oma päevatöö ära ja lähen oma töökotta ja nikerdan “peedist pesumasinatrumlit” ja olen õnnelik. Tegelen oma kahe projektirattaga ja olen õnnelik. Kohendan midagi aias ja olen õnnelik. Remonteerin midagi ja olen õnnelik. Ehitan mõnda elektroonikaprojekti ja olen õnnelik. Ja see on töö. Kella 21-ks olen tavaliselt täitsa väsinud. Lisaks on kuidagi välja kukknud nii, et meie peremudelis on ka söögi tegemine minu peal, kuna ma juhtumisi olen selles kõige osavam.
4-päevane töönädal annaks lihsalt võimaluse vähem pilveteenuseid nikerdada ja rohkem puunikerdusega tegeleda, aga “tööd” sellest küll vähem ei teeks.
Kui me loeme tööks “mõtestatud tegevus, mis annab mingi kasuliku resultaadi”.

1 Like

Kui kellelgi pole midagi, siis kelle oma see kõik on?

2 Likes

Vaatasin filmi ja oli hea, soovitan

Kus sa neid 2025. aasta filme vaatad? Ega sa ometi neid ei pira?

2 Likes

amazon, netflix jne ja vajadusel piran ilma ühegi süümekata

1 Like

Ok, antud film on 10. juunist saadaval. Sa oled kiire poiss :grin:

Kõik need amazon, netflix filmid on mingi 24 tundi peale launchi piratud

Clarkson’s Farm 4. hooaeg vaadatud. Meeldib endiselt, mõnus vaatamine ja hea huumor…
Nagu aru saan, siis 5. hooaega ka hakatakse kohe tegema.

P.S. avastasin, et kui PrimeVideo tellimuse kinni paned ja mingi 6+ kuud ei näpi seda, siis antakse sulle 7 päeva tasuta

1 Like

Keegi oskab midagi sarnast Homeland’ile soovitada?

American Primeval American Primeval (TV Mini Series 2025) - IMDb
rajum kui 1883

1 Like

Kui keegi tahab “natuke happe-ja-kanepivihmase peaga” tehtud filmi (nagu need 60ndate omad kõik kipuvad olema) kerge briti huumori lisa-annusega, siis:

Blackberry film on Jupiterist uuesti vaadatav. https://jupiter.err.ee/1609481718/blackberry
Kellel see omal ajal vaatamata jäi.

2 Likes

“Billions”, kui finantsteema ja hedgefondide teema tõmbab. Hea oli.

1 Like

Hiinlased tegid filmi ja oh boy, arvasin siiani et halvim on Moonfall, aga hiinlased ikka oskavad üllatada. Film on nii halb, et soovitan ja see tegi üle maailma 700 milli kassat

1 Like

Hiinlaste arvu maailmas vaadates ei tundugi just väga suur number .
Piletiga vaatajate arv ütleks filmi kohta rohkem

Viimne reliikvia kogus esimesel linastusaastal N. Liidus 45 miljonit vaatajat, filmist tehti seejuures 1086 koopiat kinode jaoks
Võrdluseks, et N. Liidu absoluutne rekord oli Mehhiko melodraama Yesenia 91 miljoni vaatajaga ja teisel kohal XX sajandi piraadid 87 miljoni vaatajaga, kus peamist kurikaela mängis Rein Aren, kuid neist vorbiti ka ligi topelt rohkem koopiaid.
Kromanov tegi ka teise publikumenuga filmi Briljandid proletariaadi diktatuurile, mis kogus üle suure soveti-impeeriumi 27,7 miljonit vaatajat .
Praegu seda vist vaadata eriti ei tahaks.
Täiesti uskumatud numbrid Eesti filmide jaoks, millele on võimatu isegi lähedale saada praegu, tee neid filme mis keeles tahes ja levita ning reklaami kus tahes.

Eks aeg on kah teine. Kinno ei viitsi keegi nii palju minna, telekast, Netflixist ja isegi Jupiterist tuleb igasugust filmikraami väga palju igale maitsele .

1 Like

Kuidagi omal ajal jäi vahele, nüüd vaatasin ära ja kaasahaarav ja nauditav film, soovitan

LeMans jääb meist kaugele nagu Super Bowlgi. Ei ole sellega üles kasvanud. Kahju.