Soovitage filme ja seriaale

Kõik teemakohased filmisoovitused on teretulnud.

Teen otsa lahti:

"The Big Short" (2015)
"The Wizard of Lies" (2017)

The Wolf of Wall Street

Btw, dokfilmidele on siin eraldi teema juba olemas, kui märganud pole.
Ma täiendasin teemat ja lisasin ka seriaalid.

Billions alustab märtsis kolmandat hooaega ning siiani võib küll kiita
Boiler Room ja Rogue Trader on täitsa head. Parim finantstemaatiline film, mis eales tehtud, on minu hinnangul aga HBO poolt toodetud Too Big To Fail. Margin Call on aga näiteks lihtsalt igav. Suure kaarega peaks mööda käima Wall Street 2: Money Never Sleeps nimelisest travestiast.
Juunis tuleb Big Shorti lavastajalt uus seriaal Succession....eks näis, kas kõlbab
Barbarians at the Gate
Glengarry Glen Ross
Wall Street
Abacus: Small Enough to Jail - tänavune Oscari kandidaat.
Siin on üks mõne aasta tagune imdb.com TOP: Top 25 Greatest Movies About Finance (Banks, Stock Market, and Wall Street)
ipsum
Siin on üks mõne aasta tagune imdb.com TOP: Top 25 Greatest Movies About Finance (Banks, Stock Market, and Wall Street)
Juhin tähelepanu sellele, et tegu on lihtsalt kellegi isikliku eelistusega. Mitte üldises mõttes "imdb.com TOP". Mida võib muidugi võtta aluseks, sorteerida keskmise hinde järgi jms.
Jerusalema (2008)
Kah nagu põhimõtteliselt finantsteemaline. Lisaks sobib ka nendele, kellele Ameerika kino on ehk veidi väsitav.
Netflixi Dirty Money peaks siinsele foorumikülalisele meeltmööda olema, palju tuttavaid tickereid ja nägusid.
Karum6mm
Boiler Room ja Rogue Trader on täitsa head. Parim finantstemaatiline film, mis eales tehtud, on minu hinnangul aga HBO poolt toodetud Too Big To Fail.

Head soovitused. Tänud. Millalgi sa mainisid veel "What the Health (2017)" nimelist filmi, et pidi mõjuma normaalsete inimeste söömisharjumustele. Vaatasin selle ka ära aga oli igav. Klassikaline ühe fanaatiku poolt kokku pandud demagoogia. Kuigi ilma eelnevate teadmisteta vaatajale võibolla tekib tõesti mulje, et tegemist on sulatõega. Ise olen elanud koos 15 aastat teadlikku taimetoitlust harrastanud neiuga, kes välja nägi täitsa tipp topp. Peale seda kui ta hakkas liha uuesti sööma ei suutnud ta aga uskuda, et peale 5 minutit tantsutrennis ei lähegi enam silmade eest mustaks..
Lisaks need taimetoitlaste lapsed, kes tuuakse lasteaeda ja keelatakse neile liha anda. Nahk on muutumud läbipaistvalt sinakaks ja liha nähes sööstavad selle peale nagu pöörased. Õpetajate sõnul puhas lastekaitse teema.
Venemaa teemast.
Stagna
[
Sai siis kah see venelaste Tee tippu ära vaadatud, mis üllatuslikul kombel on isegi Forum Cinemate vaadatavuse esinumbriks tõusnud.

Vene filmi kohta pole väga vigagi. Nõukapatriotismi oli seal õige vähe, pigem näidati spordikomitee ametnike juhmakust ja sisevastuolusid N. Liidu korvpallikoondises, kes 1972 aasta olümpia eel sai uue peatreeneri . Koondise liidrit Sergei Belovi kujutati kui ülbet ja isekat supertalenti, kes pidas teistest end niipalju paremaks, et temal ei kõlvanud tiimikaaslastega isegi inimese moodi rääkida ega vaba aega veeta. Paulauskasest oli tehtud Leedu natsionalist, kes vihkas nõukogude võimu ja plaanis Müncheni olümpial Läände põgeneda.Grusiinid olid tüüpilised mägede pojad, kellele Gruusia pulm oli tähtsam kui valmistumine olümpiaks, Ja ameeriklaste treener Hank Iba nõudis oma meestelt jõhkrat mängu, nii jõhkrat, mis tooks vastase tippudele vigastusi.

Selle vaatasin ka ära ja tõesti päris OK. Kuigi mulle tundus küll, et tegelikult oleks selle jutu eest, mida Paulauskas seal ajas siis pigem saanud sunnitööle kui NSVLiidu koondisesse. Igal juhul enne kui hakata vene spordifilme vaatama tuleks ära vaadata selline linateos nagu Red Army (2014), kus NSVLi hokikoondise kapten ja hilisem vene spordiminister Fetissov annab väikse ülevaate valitsenud oludest.
See Larionovi artikkel sobib tegelt ka: https://www.theplayerstribune.com/miracle-on-ice-hockey-russia/
Soovitaks veel Inside Job'i ja Lenzeri nimetatud Dirty Money on väga hea kuueosaline sari. Samuti Billions!
Inside Job'i puhul tasub arvestada, et tegu on dokumentaalfilmi sellise vormiga, kus autor otsib küsimusi teda vaevavatele vastustele (a la Michael Moore). Eeldus (ja järeldus) on, et kõike saab ja peab lõpuni reguleerima ning regulatsioon päästab maailma. See, kes seda 21. sajandi teise kümnendi lõpus veel usub, peaks arsti juurde minema ja laskma oma peanuppu tõsiselt kontrollida. :-D
Netflixis paar head uut asja:

https://www.netflix.com/title/80221646 - Hiinlaste reverse merger petustockidest
https://www.netflix.com/title/80206395 - Dokumentaal Trumpist
TV3-s oli eile filmi "Big short"(suur vale) esilinastus. Nädalajagu päevi on veel järelvaadatav.
Ma ei tea, parim on "Elavad surnud".
Erilised värdjad saavad kuuli või siis noaga pähe (kuigi ma kahtlen, et jahinoaga on võimalik läbi kolba lüüa). Võib ka lihtsalt kirve või kaikaga inimese lömaks trampida.
Lahe , lihtsad lahendused ja ei ole seda lõputut jaarutamist.
Ma üldiselt pole suur X-files fän ja pealegi tundub, et selle seriaali best before on ammu möödas kui äkki tuttava soovitusel vaatasin viimase, 11.hooaja 7. seeriat veidra pealkirjaga Rm9sbG93ZXJz.

Ja see oli nii eripärane ning suurepärane, humoorikalt tehtud, et ei saa jätta kiitmata.Dialoogi pole peaaegu üldse ja kuidas mässavad arvutid Mulderit ja Scullyt julmalt kiusavad, on ülimõnus .

Tuleb siiski märkida, et Gillian Anderson pole hästi vananenud, David Duchovny oma neljapäevase habemega ja nonchalant lookiga, mis tuttav juba Californicationist, näeb kortsudedele vaatamata palju parem/ tuttavam välja .

Mõnes mõttes on ikka väga hea mees olla . Isegi vananev meesnäitleja, kes on kaotanud oma ilueedi välimuse, saab ikka tööd .Naistel tuleb ilukirurgide vahet joosta, naha pingulevedamisest kaob miimika, kaubamärgiks muutunud välimus muutub tundmatuseni ning ikka raske tööd saada .

ETV+ teisipäeviti 22.20 Чистота. Boonuseks see, et ETV+s pole reklaamipaska.