"MSM" :-II Ole nii viisakas ja ütle paari sõnaga millest film on, kui sa seda näinud oled.
Kui see oli mulle mõeldud siis... Hanko poolsaarel käivad jaanipäeva paiku Soome sõjaväe õppused. Ühel hetkel maabub sinna venelaste dessant. Aga need räägivad inglise keeles ja kannavad soome vormi. Siis hakkavad sündmused hargnema. Rohkem vist pole mõtet spoilida. Tegemist siis minisarjaga.
Kas see, et nad venelased on, saadakse sarjas aru ainult tänu sellele, et nad panevad teed juues ühe silma kinni?
The narrative is loosely based on the book "Losing the Signal: The Untold Story Behind the Extraordinary Rise and Spectacular Fall of BlackBerry" by Jacquie McNish and Sean Silcoff. It delves into the innovative journey of Research In Motion (RIM), the company behind BlackBerry, highlighting its groundbreaking achievements and subsequent challenges in the competitive tech industry.
Lugu siis ühe Texase naftafirma musta töö tegija toimetamistest. Väärib kindlasti vaatamist. Muideks, kuskil 3 episoodi paiku selgitab loo Billy Bob Thorntoni kehastatud peategelane lühidalt ja tabavalt, miks ei ole tuuleenergia puhul rohelise energia vaid üksnes alternatiivenergiaga
"karmol" Muideks, kuskil 3 episoodi paiku selgitab loo Billy Bob Thorntoni kehastatud peategelane lühidalt ja tabavalt, miks ei ole tuuleenergia puhul rohelise energia vaid üksnes alternatiivenergiaga
https://www.imdb.com/title/tt0320661/
film mis oleks pidanud olema suur hitt, Kingdom of Heaven, Orlando Bloom, Eva Green, Liam Neeson, Jeremy Irons, lavastaja Ridley Scott jne, hunnik staare, aga jäi kuidagi varju
sisust, Balian of Ibelin travels to Jerusalem during the Crusades of the 12th century, and there he finds himself as the defender of the city and its people.
Soovitan, väga hea emotsionaalne film, kisub pisara silma
Naised saunas rääkisid, et Disney ostab “Mad Maxi” frantsiisi õigused ja annab välja uusversiooni, kus ahnete kapitalistide poolt esile kutsutud kliimakatastroofi järel tühermaaks muudetud maal hoolitseb korra ja õigluse eest mustanahaline homoseksuaalne füüsilise puudega naisterhavas elektrilises ratastoolis. Jääme ootele .
soomlased tegid seriaali, ma loll mõtlesin, et hähh, põdrad ei oska teha filmi ja nüüd siin ma olen, peaks ära magama minema , aga ei saa, sest põnev on. Vaadata saab Telia Ispirast
ei soovita nõrkadele, kõige haigem film mida iial olen näinud. Miks keegi teeb sellise filmi ja selle vaatamine on väljakutse, rõve ja häiriv film. Vaadata omal vastutusel
See “Parlament” on hea sari jah. Näitamaks, et kes sinna valituks osutusid, ei pruugigi olla kõige kirkamad kriidid karbis. Et nende mämmerdavate eurobürokraatide kehastamine tuleb tolle seriaali näitlejatel küll hästi välja.
Selle Gröönimaa uudiste valguses tuli meelde, et see mis seal praegu toimub, oleks nagu 1:1-le maha kopeeritud taanlaste seriaali “Võimu kants” käsikirjast, kus siis Gröönimaa tahab samuti Taani alt vabaneda seoses naftavarude leiukohtade avastamisega ja kus siis käib samuti see tingel-tangel USA ja Taani vahel.
Eile oli päris hea film ETV pealt: Krüptovale. Kainestav vaatamine igat masti igasuguste asjade uskujatele. Ikka täiesti hämmastav, kui palju kergeusklikke kahejalgseid maailmas leidub. Nagu üks kuulus lausegi ütles: “Usk on oopium rahvale”.