Kui Bluemooni vennad kolmanda eduka massitoote ka ainult palga eest valmis kirjutavad (nende oskusi arvestades võib neid projekte kindlasti tulla), saavad nad lihtsalt molli.
;P
STOCK OPTIONS, mehed.
eelmine nädal oli veel selline artikkle financial timesis:
Skype's free internet telephone service attracting a mass market
The Financial Times reports that a free internet telephone service launched barely six months ago is already growing faster than internet e-mail did in its heyday. The headlong expansion of the service, called Skype, makes it the first consumer service to succeed in attracting a mass market for calling over the internet. The potential for uncontrolled growth of free internet voice services has brought dark warnings from established telecoms co's. Skype has caught on faster than Hotmail, the internet e-mail service that became one of the first big success stories in online communications, according to Steve Jurvetson, a Silicon Valley venture capitalist. The new internet voice service is adding 1.2 mln new users a month, compared with the 1 mln a month Hotmail added at its peak. Skype plans to offer voice calls free but charge for services such as video-conferencing. It was set up by the founders of Kazaa.
Skype's free internet telephone service attracting a mass market
The Financial Times reports that a free internet telephone service launched barely six months ago is already growing faster than internet e-mail did in its heyday. The headlong expansion of the service, called Skype, makes it the first consumer service to succeed in attracting a mass market for calling over the internet. The potential for uncontrolled growth of free internet voice services has brought dark warnings from established telecoms co's. Skype has caught on faster than Hotmail, the internet e-mail service that became one of the first big success stories in online communications, according to Steve Jurvetson, a Silicon Valley venture capitalist. The new internet voice service is adding 1.2 mln new users a month, compared with the 1 mln a month Hotmail added at its peak. Skype plans to offer voice calls free but charge for services such as video-conferencing. It was set up by the founders of Kazaa.
Hetkel on Skype küll tore ja kena kuid saavutades edu juhtub sellega sama mis Kazaaga. Kasutamise õiguse eest ei pea küll maksma raha nagu tavatelefoniga vaid maksad oma privaatsuse ja kannatusega. See et interneti reklaamimeestel puudub igasugune südametunnistus peaks juba kõigile selge olema.
to: John Doe
Selle vastu aitab lihtsalt näiteks see, et tõmbad endale KazaaLite'i
Sisuliselt on see reklaami ja muu pasa vaba Kazaa. Kuna see on "piraat", siis selle leidmise keerukust ei oska ütelda. Paradoksaalsel kombel tõmbasin mina endale KazaaLite'i Kazaa vahendusel ;P. Tõmba endale ja ei mingeid POPPAPPE ega muud paska. Kuna Kazaa müügipededest funktsionärit suhteliselt agressiivselt seda tambivad (sic! - sisuliselt piraatluse pushijad tambivad omasuguseid), siis võibolla seda enam Kazaa vahendusel ei leia. Aga u never know.
Selle vastu aitab lihtsalt näiteks see, et tõmbad endale KazaaLite'i
Sisuliselt on see reklaami ja muu pasa vaba Kazaa. Kuna see on "piraat", siis selle leidmise keerukust ei oska ütelda. Paradoksaalsel kombel tõmbasin mina endale KazaaLite'i Kazaa vahendusel ;P. Tõmba endale ja ei mingeid POPPAPPE ega muud paska. Kuna Kazaa müügipededest funktsionärit suhteliselt agressiivselt seda tambivad (sic! - sisuliselt piraatluse pushijad tambivad omasuguseid), siis võibolla seda enam Kazaa vahendusel ei leia. Aga u never know.
Endiselt meeldivad mulle vahelehtedega muusikakogumid rohkem.
sai testitud isegi konverentskõnet 3e erineva kontinendi vahel.. seni kuni kõik korraga rÄäkima ei hakka oli heli tõesti super.
eriti kui võrrelda selle Cisco IP telefoniga mida ma siin (Trinidad & Tobagos) kasutama olen sunnitud aegajalt - sellel ma tõesti turgu sellise kvaliteediu juures eriti ei näe.
Hetkel on mul tubli 10kond kontakti yle maailma kellega regulaarselt suhtlen.. äärmiselt mņnus softijupp!
parik
eriti kui võrrelda selle Cisco IP telefoniga mida ma siin (Trinidad & Tobagos) kasutama olen sunnitud aegajalt - sellel ma tõesti turgu sellise kvaliteediu juures eriti ei näe.
Hetkel on mul tubli 10kond kontakti yle maailma kellega regulaarselt suhtlen.. äärmiselt mņnus softijupp!
parik
Siemens hakkab Skype'i jaoks handsete tootma
http://www.aripaev.ee/mod/emb/online.html?disp=2&uud_id=503705&leht_id=2595&year=2004&mon=3&day=24&from=online
http://www.aripaev.ee/mod/emb/online.html?disp=2&uud_id=503705&leht_id=2595&year=2004&mon=3&day=24&from=online
Olen kasutaqnud skype't kah eestist eemal olles ja peab tunnistama, et suutsin leida konfi, kus oli tegu tulemüüriga, millest skype ei suutnud läbi minna. Võibolla olid hoopis pordid kinni keeratud. Igatahes üritasin üle dial-upi ja töötas kõik seni korralikult kui kiirus oli stabiilselt 36,6. Alla selle kaotas asi mõtte, sest ma kuulsin oma enda juttu vastaspoole kõlaritest peale seda kui ise olin lõpetanud ja oodanud mõni seknud. Me rääkisime partneriga täiesti erinevatest asjadest. Skype suurimaks probleemiks hakkab olema ühenduse kvaliteet. Rakendusele endale 10punkti.
ise kasutasin usast eestisse ja üllatavalt hea kvaliteet! Isegi telefon oli kehvem, eriti hotelli telefon..
Eriti ägedaks läheks asi siis, kui nad teeksid skypele automaatvastaja funktsiooni juurde, kõnejärjekorra koos järjekorranumbri teatamisega ja muidugi laetavad helinad :)
Ma juba kujutan ette kui cool asi see oleks, kui nad ka video funktsiooni valmis saavad ja ka video teateid automaatvastajasse jätta saaks... aga seniks.. dream on..
Ma juba kujutan ette kui cool asi see oleks, kui nad ka video funktsiooni valmis saavad ja ka video teateid automaatvastajasse jätta saaks... aga seniks.. dream on..
Kusjuures ma kavatsesin üsna tõsiselt hakata Skypet kasutama projekti siseseks kommunikatsioonivahendiks. Isikud füüsiliselt asusid eri riikides. Tollal konverents võimalust polnud. Muidugi koostööpartnerid polnud sellest tootest kuulnud ja minu ponnistused selle tarkvaraga tundusid algul võõrad. Eriti imestasid miks mu läppar heliseb nagu vana analoog telefon. Mind see video osa niivõrd ei huvita kuivõrd ülioluline on skype juures mingi vahend, millega oleks võimalik teha konvertentskõnet (on juba beta testimises) ja joonistada skeeme. Asendaks paberi ja pliiatsi, saaks koheselt skeemid salvestada ja osapooltele saata. Visualiseerimine on vestluse üks olulisemaid osasid, aitab paremini edastada asja sisu.
Samas avastasin, et skype tahab saada head masinat . Miski Celeron 700MHz ei kannata seda välja - hakib kõnet sõltumata võrgukiirusest.
Aga jah, automaatvastaja funktsioon lisaks talle tugevat väärtust. Ise muideks kasutan agaralt sõnumi saatmise osa. See ruulib pikad ajad.
Samas avastasin, et skype tahab saada head masinat . Miski Celeron 700MHz ei kannata seda välja - hakib kõnet sõltumata võrgukiirusest.
Aga jah, automaatvastaja funktsioon lisaks talle tugevat väärtust. Ise muideks kasutan agaralt sõnumi saatmise osa. See ruulib pikad ajad.
kas te nagu microsfti messengeri app sharingut ei kasutagi?
kui vähegi võimalik, siis võiks skype tegijad ms messengeriga miskitviisi asja ühendada. Et ei peaks erinevaid softe arvutis aktiivsena hoidma.
Enne, kui MSFT seda teeb, köhib ta parem mingi 0,2% vabast cashist välja ja ostab ära. Ning loomulikult bandlib OSiga kaasa :)
Zennstrom õnnelik, Jurvetson õnnelik, William H. III õnnelik, kasutajad...õnnelikud?
Zennstrom õnnelik, Jurvetson õnnelik, William H. III õnnelik, kasutajad...õnnelikud?
skype ja co saab õige hoo alles siis sisse, kui mobiilid hakkavad toetama wifi võrku ja mobiilirakenduste tegemiseks kasutatav java API on piisavalt avatud, et vastava õiguse korral on rakendusel kontroll kõne ja kogu telefoni üle :)
Siis saab wifi levis olles telefon teha discovery, kas see, kellele helistada tahad, on parasjagu skypega yhendatud ja soovi yhendab skypega, mitte ei helista gsmile.
Samuti saab wifi integratsiooni korral tasuta mobiiliga internetis olla. Aga wifi integreerimine mobiili on vist liiga kallis?
Kas taolise netphone integratsioonilahenduse võimaluse pakub välja alles 3G, mille puhul ei tohiks tulevikus põhimõtteliselt erinevalt wifist leviprobleemi olla? Mitte3G telefonide võimalused piirduvad mõneks ajaks ehk max sellega, milleks nokia 60 võimeline on.
Tasuta mobiilikõned teise arvutisse (või eMobiilile) toimiks eeldusel, et andmeedastusel rakendatakse kuupõhist tasu, mitte mahupõhist. Kuigi vastuväiteks: korraliku ühenduse puhul võib ka mahupõhine suhteliselt odavaks kõneks kujuneda, eeldades, et näiteks speex codecit kasutades on täiesti normaalset kõnet võimalik pakituna saata 8kbps.
kevadet ja linnukesi! :)
Siis saab wifi levis olles telefon teha discovery, kas see, kellele helistada tahad, on parasjagu skypega yhendatud ja soovi yhendab skypega, mitte ei helista gsmile.
Samuti saab wifi integratsiooni korral tasuta mobiiliga internetis olla. Aga wifi integreerimine mobiili on vist liiga kallis?
Kas taolise netphone integratsioonilahenduse võimaluse pakub välja alles 3G, mille puhul ei tohiks tulevikus põhimõtteliselt erinevalt wifist leviprobleemi olla? Mitte3G telefonide võimalused piirduvad mõneks ajaks ehk max sellega, milleks nokia 60 võimeline on.
Tasuta mobiilikõned teise arvutisse (või eMobiilile) toimiks eeldusel, et andmeedastusel rakendatakse kuupõhist tasu, mitte mahupõhist. Kuigi vastuväiteks: korraliku ühenduse puhul võib ka mahupõhine suhteliselt odavaks kõneks kujuneda, eeldades, et näiteks speex codecit kasutades on täiesti normaalset kõnet võimalik pakituna saata 8kbps.
kevadet ja linnukesi! :)
Tehvlon, uuemad mobiilid juba Wifit toetavad (näit. uus Nokia Communicator), aga kõne kasutamine ikkagi suht raske, sest Wifi alad ju väga piiratud - liigud levist välja.
Siis korjatakse pühapäeviti kl. 12 kõik kasutajad erinevates keskustes kokku ja tehakse meeldivaid väljasõite levipiirkonda ;)
Vaevalt et kõik kasutajad ühte WiFi levipiirkonda ära mahuvad :-)
Ja 3G nüüd netphone integratsioonilahenduse võimalust küll välja ei paku, neil asjadel pole omavahel suurt midagi ühist.
Ja 3G nüüd netphone integratsioonilahenduse võimalust küll välja ei paku, neil asjadel pole omavahel suurt midagi ühist.
eesti (eestlased) vallutavad juba kahe tootega maailma:
http://www.delfi.ee/news/arvutiuudised/internet/article.php?id=7498106
http://www.delfi.ee/news/arvutiuudised/internet/article.php?id=7498106
Velikij, mu lause võis esimesel lugemisel tunduda eksitav, vabandused.
"Kas taolise netphone integratsioonilahenduse *võimaluse* pakub välja alles 3G".
Rõhk sõnal võimalus. 3G on antud kontekstis "rohkem bitte sama aja ja lühema viivitusega". Annab telefonile *võimaluse* vastava rakendusega välja tulla.
"Kas taolise netphone integratsioonilahenduse *võimaluse* pakub välja alles 3G".
Rõhk sõnal võimalus. 3G on antud kontekstis "rohkem bitte sama aja ja lühema viivitusega". Annab telefonile *võimaluse* vastava rakendusega välja tulla.