Fedotova on minu lemmik. Aastaid tagasi sündis minu esimene ja ülikasulik tehing suures osas tänu temale. Käisin pangas hoopis teise asja pärast ja lahkusin aktsiate ostuleping taskus.
Tänane Postimees on ka teemat harutanud: Swedbank lubab teise samba fondide rahaga vähem riskida. Kõige kõnekam inf artiklis on Fedotova repliik, et "pensionifondide strateegia paneme küll paika siin Eestis, kuid igapäevaste investeerimisotsuste tegemine toimub Roburi rahvusvahelises spetsialistide tiimis."
Sisuliselt annab Fedotova läbi lillede mõista, et sisulises tähenduses pole ta enam fondijuht ning svenssonid sidusid tal käed selja taha. Huvitav oleks teada, kes siis tegelikult Swedbanga K fonde juhib? Jutt mingist "rahvusvahelisest spetsialistide tiimist" on bullshit. Ka "tiimide" sees on kohustused ja vastutused kuidagi ju jagatud ja loodetavasti see nii nüüd ka pole, et iga jorss sellest vahvast "tiimist" seal omatahtsi fondi kallal susserdab. Mingi veider kamm on igastahes käimas ja mõistlikul inimesel on ilmselt targem vähemalt seni eemal hoida, kuni sogane vesi ära settib ...või vähemalt tegin mina enda jaoks sellise otsustuse.
Sisuliselt annab Fedotova läbi lillede mõista, et sisulises tähenduses pole ta enam fondijuht ning svenssonid sidusid tal käed selja taha. Huvitav oleks teada, kes siis tegelikult Swedbanga K fonde juhib? Jutt mingist "rahvusvahelisest spetsialistide tiimist" on bullshit. Ka "tiimide" sees on kohustused ja vastutused kuidagi ju jagatud ja loodetavasti see nii nüüd ka pole, et iga jorss sellest vahvast "tiimist" seal omatahtsi fondi kallal susserdab. Mingi veider kamm on igastahes käimas ja mõistlikul inimesel on ilmselt targem vähemalt seni eemal hoida, kuni sogane vesi ära settib ...või vähemalt tegin mina enda jaoks sellise otsustuse.
PeaLiK, vahetasid fondi? Mitu minutit see võtab? Kas selleks peab kuhugi füüsiliselt kohale minema?
PeaLIK no offence aga- Sa hoiad oma raha pensionifondis??? Ma arvasin et Sa oled "normaalne"..
Raadiost kuulsin, et Fedotova pole üldse süüdi, et nii läks. Itaallane oli selle s..a juba varem kokku keeranud.
Süüdi või mitte, kuid see mis swedis toimub on kaugel normaalsest. Pea iga kuu uus fondijuht- WTF?! Siit ei saagi head nahka tulla.
Atonenil oli õigus kui ta ütles,et eestlased peaksid jalgadega valima. Kui ikka seitse aastat on investorid lasknud endile maakeeli öeldes taha keerata, pole muud valikut, kui haldajat vahetada.
Atonenil oli õigus kui ta ütles,et eestlased peaksid jalgadega valima. Kui ikka seitse aastat on investorid lasknud endile maakeeli öeldes taha keerata, pole muud valikut, kui haldajat vahetada.