Majandusaasta aruanne ei anna detailset ülevaadet müügikäibest riigiti aga kui vaadata kodulehte, siis oldaks aktiivsed justkui üle kolmekümnes riigis. Minu pealiskaudsel hinnangul ongi see nende suurim probleem. Ka varasemalt on mul olnud mulje, et tegemist on reisibürooga, mitte keriste tootjaga. Rapsitakse üle maailma ringi, kulutatakse sellega meeletult raha, selle asemel, et keskenduda paarile turule. Raha teenimise seisukohast oleks mõistlikum üks-kaks turgu tööle panna ja seejärel edasi liikuda. Mitte müüa 3 kerist Austraaliasse, 2 Jaapani ja 1 Aafrikasse.
Kui see keris on aga niivõrd kitsas nišitoode, et 3 miljonilise müügimahu saavutamiseks tulebki olla aktiivne 30nes erinevas riigis, siis on mul keeruline näha, et kuidas sellest ettevõtmisest äri võiks saada.
Põhimõtteliselt koguti börsilt teadlikult raha, et oma tutvusringkonnale alla omahinna neid imelikke tooteid valmistada ja pärast reisibürooks muutuda. Ega neid Himaalaja soolapalle tuleb ise Nepaalist ostmas käia hinnaga 5 senti tükk, edasimüügi hind aga juba 15 eurot. Ent müük on nii väike, kel vaja ostab algallikast ise, et kõiki neid kulusid ei saa kaetud aga see pole ka eesmärk olnudki. Abesiki on finantsgeenius hoopis?
Vot sellega ma olen nõus. Olen ikka väga palju erinevaid saunu külastanud siin ja piiritaga - puuküttega, õige ventilatsioon, õige lava kõrgus (et jalad ei külmetaks), õige kivide hulk ja varjestus ahju kiirguse eest, see on saun. Heaküll, rohkem saun on 2-4 tonni kive hunnikus, peale kütmist saad 24h nautida ja saad veel parema fiilingu. Neid elektrikeriseid, laavakivide jm sellise asjadega… no saad higiseks, aga pole see, ausalt.
Hepsor ei ole veel füüsilisi koosolekuid ära jätnud, ka tegevusvaldkonnast tulenevalt on küllaltki lihtne nende kontorisse minna ja tegelikult nad vist isegi kutsusid Toomase külla juba sel kuul.