rizzo
Meestel praktiliselt on keeruline seda kaasas kanda.
Manbag lahendab keerulised olukorrad!

rizzo
siimsaat
Sõltumata tulemusest funderbeamis jääb selline avalik raha kaasamine ka viimaseks, sest oma eesmärgi on ta osaliselt juba täitnud, seega kasutage võimalust ja küsige julgelt, sest hiljem sellist võimalust enam avaneda ei pruugi.
hugelirizzo
kindsigosiimsaat
Me oleme tõestanud, et sellist toodet on võimalik teha.
Me oleme tõestanud, et meie kvaliteet peab ajale vastu,sest turul on juba pea 40 toodet (vahud ja vesised vedelikud) aga ainult meie kvaliteet on heaks kiidetud Metsä Tissue (Serla/Lambi) poolt.
Mitte soovides teie äriideed potist veega alla lasta, jääb mul siiski kripeldama see jutt, et wc-paberi tootja kiitis ainult teie geeli heaks. Kas näiteks ka leivatootjad peaks või ja pasteedid heaks kiitma, mida sinna peale määrida soovitakse?
Ja millest ikkagi see enesekindlus, et konkurendid sama toodet turule tuua ei suuda. Kas pikaajalise kogemusega meie oma kohalik Orto näiteks ei suudaks soovi korral sama teha? Miks mitte?
http://www.orto.ee/index.php?product_id=185&group_id=62&page=120&action=show_product_details&
ymeramees
aga ainult meie kvaliteet on heaks kiidetud Metsä Tissue (Serla/Lambi) poolt.
Aga ainult mina oskan meie tänavas kahe apelsiniga žongleerida.
Metsä Tissue ei ole vast esimese suurusjärgu target teie konkurentidele, eks? Aga muidu, edu!
ttrust
Rõhuv enamus meil müügil olevast WC paberist on selline, et kui see kasvõi veidigi niiskeks muutub, on vähegi väiksemagi mehaanilise mõjutuse tulemuseks hunnik paberipuru ning mingit pühkimisest ei saa juttugi olla. Kuidas antud niisutav vahend tagab, et WC paber jääb sama tugevaks ja koospüsivaks, kui see on kuivast peast?
_l_
Mina kasutan. Väga ok toode. Paari päevaga harjud ja kui pärast kuskil kasutad lihtsalt paberi, ilma geelita, on ikka vahet tunda. Geeliga on mõnusam.
Arvan et 30ml pudeli on kindlasti vaja tootevalikule lisada ASAP. Oleks väike, mugav, saab lennuki käsipagasi panna ja ka autos igaks juhuks hoida (kui on hädaliselt vaja kuskil Statoilis nr.2 teha.
Ka ntx. 4.90 hinna juures oleks ka esmakasutajetele attraktiisem diil.
Disclaimer: osalen.
hugelirizzo
jahe
Kohtusin Siimuga, minu jaoks investorina oli oluline saada vastused järgmistele punktidele:
- Kas meeskond on asjatundlik ja läbilöögivõimeline? Pärast põhjalikku “pommitamist” väidan, et on;
- Kas toode võetakse tarbijate poolt kasutusele? Kindlust pole, aga tarbijate suund on mugavuse poole, ajalugu on näidanud, et nii läheb;
- Kas toodet on võimalik lihtsalt järele teha? Sama valemiga mitte. Küsimärk on võimaliku analoogi valmistamine;
- Kas müüa suudetakse? Strateegia ja kogenud müügimees lubab seda uskuda. Riski tasub võtta.
Oluline saab olema meeskonna koos toimimine raskuste ilmnemisel. Kas see peab takistustele vastu või mitte, seda näitab aeg.
Miks ma otsustasin osaleda? Peamiselt Siimu suhtumine, ta on põhjalik ja asjatundlik. Nad on teinud korraliku eeltöö, praegu on nad kännu taga kinni. Miks mitte neid aidata?
_l_siimsaat
Sõltumata tulemusest funderbeamis jääb selline avalik raha kaasamine ka viimaseks, sest oma eesmärgi on ta osaliselt juba täitnud, seega kasutage võimalust ja küsige julgelt, sest hiljem sellist võimalust enam avaneda ei pruugi.
Siim, kas sa saaksid äkki natuke seletada kuidas see raha kaasamine on osaliselt eesmärki juba täitnud ja miks see raha kaasamine jääb viimaseks?
krohts
Omalt poolt toetan kampaaniat 2k EUR-iga. Spekulatiivne rahapaigutus muidugi (nagu investeeringud start-up ettevõtetesse ikka), ent huvitav & hariduslikult kasulik jälgida. Tean, et pole mingi scam. @siimsaat: edu ja jõudu! @LHV & LHV foorumlased: proovige toodet ise ka :D
ymeramees
Ma ei mõista. Kord on jutt globaalne, valuatsioonide võrdluseks tuuakse suurtel turgudel tegutsevad asjad ja siis räägid meie kaubandusvõrgust ja Metsä Tissuest kui Euroopa ühest suurimast. Kuhu Metsä Tissue ulatub? Nende Mola on natuke riiuli ääre peal, kuid marginaalselt.
Metsä Tissue on päris pisike võrreldes Essityga, mille külje all nad on. Ja Ameerika KMB laiutab kaugemal.
Väike Metsä Tissue ei saa alustada trendi, kus ta paneb letile paki teie pudeliga. Tunduks veider saami värk.
Asju alustatakse Ameerikast ja siis voolab see mujale laiali.
Te olete Amazonis top 10 piiril, miks mitte sellega jätkata?
Clementine
Mulle tundub, et teie põhiline challenge saab olema turunduslik. Seda enam, et enamiku tarbijate puhul saab olema tegu uue harjumuse loomisega.
Kas olete mõelnud ka turunduse ja nö customer building osas mingit lisajõudu kaasata? Samuti, põhirõhk siin kuidagi, vabandust, meeste tagumikel, samas näiteks väikelaste emadest vist enamus kasutavad niiskeid salvrätte, neid võiks olla oluliselt lihtsam convertida?
opex
OTC farma toode siis kui Apothekas? Ainult(?) apteegist saadaval vaid eestis, mujal saaks toidupoes farma riiulis müüa? Hind on muidugi päris kallis, eks seal apteegiketi räme juurdehindlus ka a see ei muuda olukorda eriti.
invictus
Siim, küsimus müügi osas. Sattusin scrollima teie FB ajalugu ja jõudsin otsaga välja sinnani, et toode on teil sisuliselt samal kujul olemas juba aastast 2011. Mis on toimunud vahepealsel seitsmel aastal ja kui seni pole müük korralikult käima läinud, siis miks peaks see juhtuma aastal 2018 või 2019?