Aastal 2006 on oodata suurt erakorralist kasumi Korea Exchange Bank müügil (0,6-1,2 EUR/aktsia, ma arvan). Veel on juhatus juba prognoosinud et ROE tõuseb 8%->10%. Eurohypo ost pole 2005 veel tulemused mõjutanud, ja peaks ka oma panus teha 2006. Veel võib Commerzbank nautida hinnanguliselt vaid 23% tulumaksumäära lähiaastatel tänu vanade kahjumitele.
Kui Saksamaa on tõesti turn-around positsioonis, mis mina arvan, siis võiks aktsia maksta üle 40 EUR juba 2006, ma arvan.
Täna kaubeldakse aktsia üle 30 EUR.
Allianz päris kirju firma, ma ei ole sügavalt uurinud (Dresdner Bank huvitav, aga kindlustus alati keeruline). Energiafirmade peale päike juba paistab. Arvan, et on öige aeg vötta järgmine samm, ja Commerzbank on päris hea proxy saksa majandusele, kuigi aktsia on juba töusnud. Commerzbank kasvab ka idaeuroopas - NB P/B 1,4, Hansapanga P/B väljaostmisel oli vist umbes 5. Saksa kinnisvaraturg pöhjas, hoiused suured, konservatiivsus suur.
Erinevad investerimispangad on oma targets tõstnud, üldjuhul 37-40 EUR-ni. Koos Korea panga erakorraliste tulemustega on võimalik et Q1 raport näitab üle 1 EEK/aktsia puhaskasum kvartalis, ja omakapital/aktsia juba 22 EUR kandis.
(new windwow) iShares MSCI Germany Index Fund (EWG)
Fund Sponsor: BARCLAY'S GLOBAL
ARCA -symbol: EWG NASDAQ Symbol: --
New Germany Fund (GF)
Fund Sponsor: DWS Scudder
NYSE -symbol: GF NASDAQ Symbol: XGFNX
Velikij
Veel parem Saksamaa turult EUR eest
DAX EX (EXS1) - järgib DAX indeksi liikumist: Saksamaa 30 suurimat
MDAX EX (EXS3) - järgib MDAX indeksi liikumist: Saksamaa 30 suurimale järgnevad 50 ettevõttet, nö. midcap
TecDAX EX (EXS2) järgib TecDAX indeksi liikumist: Saksamaa 30 tehnoloogiaettevõtet
Täpsem info indeksite koosseisu kohta LHV Saksa turgude lehel või siis www.xetra.com - viimasel leiab veel hulgaliselt indekaktsiaid, mis Saksamaal kaubeldavad
LHV-s kauplemiseks järgnevad indeksaktsiad Saksamaalt , lõpus kauplemiseks vajalik sümbol:
ISHARES DJ STOXX50 EUN1
ISHARES DJ EURO STOXX50 LDRS EUN2
DJ STOXX 600 ENERGY EX EXH1
DJ STOXX 600 FINANCIAL SERVICES EX EXH2
DJ STOXX 600 FOOD & BEVERAGE EX EXH3
DJ STOXX 600 INDUSTRIAL GOODS & SERVICES EX EXH4
DJ STOXX 600 INSURANCE EX EXH5
DJ STOXX 600 MEDIA EX EXH6
DJ STOXX 600 NON-CYCLICAL GOODS & SERVICES EX EXH7
DJ STOXX 600 RETAIL EX EXH8
DJ STOXX 600 UTILITITES EX EXH9
DJ STOXX SM 600 BANKS EX EXV1
DOW JONES EURO STOXX 50EX EXW1
DJ STOXX SM 600 TELEC.EX EXV2
DJ STOXX SM 600 TECH. EX EXV3
DOW JONES STOXX 50 EX EXW3
DJ STOXX SM 600 HEALT.EX EXV4
DJ STOXX 600 AUTOMOBILES EX EXV5
DJ STOXX 600 BASIC RESOURCES EX EXV6
DJ STOXX 600 CHEMICALS EX EXV7
DJ STOXX 600 CONSTRUCTION EX EXV8
DJ STOXX 600 CYCLICAL GOODS & SERVICES EX EXV9
DJ EURO STOXX SM BANKS EX EXX1
DJ EURO STOXX SM TELEC.EX EXX2
DJ EURO STOXX SM TECH. EX EXX3
DJ EURO STOXX SM HEALT.EX EXX4
DJ EURO STOXX 50 MASTER UNIT MSE
LHV lehel paiknev aktsiahinna otsing suunab Sind Yahoo! lehele.
Yahoo versioonis vajavad Saksa aktsiad lõppu .de - EXS1.DE on täiesti leitav.
Ja LHV lehel orderi sisestamisel EXS1 sümbol toimib.