Avasin käesoleva foorumi võimalike küsimuste tarvis, mis puudutavat tänasest LHV investeerimiskonto klientidele kättesaadavat Saksamaa aktsiaturgu.
I küsimus:
Miks kõik (va KAR) punane? Kes niisuguseid osta tahab!
Miks kõik (va KAR) punane? Kes niisuguseid osta tahab!
Ega USAs pilt parem täna pole, ainus plussis sektor hetkel minu radaril on kuld.
Hõbe ikka ka!
nojah, nad üks pere minu jaoks e. väga tugevas korrelatsioonis.
kas suurbrittannia turgu pole plaanis pakkuda.
Mina tahaks aga hoopis selliseid turge:
Armeenia
Horvaatia
Gruusia
Armeenia
Horvaatia
Gruusia
suffiks, kas see oli nali?
Sinna pandud 100 kroonist, rohkem ei julge, võib ju kasvada ...
Sinna pandud 100 kroonist, rohkem ei julge, võib ju kasvada ...
No oli ja ei olnud kah. Nali ses mõttes, et ma ei arva, et neid LHV pakkuma hakkab, mitte nali ses mõttes, et hea meelega kasutaks võimalust, kui oleks.
Horvaatias, tõsi küll, juba suht palju Austria raha sees, aga sellegipoolest, meist ollakse ikka pikalt maas. Gruusias uus ameerikameelne president, äkki suudetakse seekord isegi üle 5 aasta stabiilset, ühtset riiki hoida. Armeenia oli lihtsalt LHV foorumis olevate türklaste ärritamiseks :D.
Horvaatias, tõsi küll, juba suht palju Austria raha sees, aga sellegipoolest, meist ollakse ikka pikalt maas. Gruusias uus ameerikameelne president, äkki suudetakse seekord isegi üle 5 aasta stabiilset, ühtset riiki hoida. Armeenia oli lihtsalt LHV foorumis olevate türklaste ärritamiseks :D.
Oogram, me oleme alati uue turu klientideni toomisel vaadanud seda, et hind oleks kliendile vastuvõetav - ka Saksa aktsiate puhul on teenustasu igati mõistlik.
Suurbritannias on aktsiatehingutele börsi poolt maksud nii kõrged, et teenustasud kipuvad enamasti 1% juurde tehingust minema - nii kõrge teenustasuga poleks teenus klientidele kindlasti atraktiivne.
Suurbritannias on aktsiatehingutele börsi poolt maksud nii kõrged, et teenustasud kipuvad enamasti 1% juurde tehingust minema - nii kõrge teenustasuga poleks teenus klientidele kindlasti atraktiivne.
to: Kristjan
Pealegi, ma pakun, et kõik mis vähegi väärt Londonis, on ka ühel või teisel viisil USA-s kättesaadav. HSBC, Glaxo jt seda masti firmad.
Pealegi, ma pakun, et kõik mis vähegi väärt Londonis, on ka ühel või teisel viisil USA-s kättesaadav. HSBC, Glaxo jt seda masti firmad.
Suffiks, täpselt nii. Või siis Saksamaal.
Kas Saksa aktsiate kohta on kuskil näha ka tasuta nn. level II nagu island.com
Gruusia börs www.gse.ge
Head tutvumist!
Head tutvumist!
puhtast huvist, kuidagi täisnimekirja ka näha saab? esiplaanil vaid kiri et täna kaubeldi kolme aktsiaga, heh
uurisin ja puurisin, aga nimekirjale igatahes ligi ei pääsenud
uurisin ja puurisin, aga nimekirjale igatahes ligi ei pääsenud
Kas lhv lehelt võib hommikuks sellise sümboli nagu QCE ka leida? Sooviks nafta hinnatõusust edaspidigi kasu saada...
QCE lisatud kaubeldavate sümbolite hulka ...
tänud!
Q-Cells esimene kauplemispäev peale IPOt, IPO hind 38 EUR, praegu hind 52 EUR ...
Yahoo! sümbol QCE.DE
Yahoo! sümbol QCE.DE
Olen viimasel ajal ostnud Commerzbank aktsiad.
Omakapital/aktsia pisut üle 20 EUR
Puhaskasum/aktsia pisut alla 2 EUR
Kurss täna 27,3 EUR
Võimalik et Saksamaa on turn-around case.
Omakapital/aktsia pisut üle 20 EUR
Puhaskasum/aktsia pisut alla 2 EUR
Kurss täna 27,3 EUR
Võimalik et Saksamaa on turn-around case.