Reformierakond

Njah, ma arvan, et praegune TLN linnaviletsus sellise muutuse üle väga kiitlema ei hakka.
Lausa uskumatu, et padukorruptiivset ja pealegi venemeelset Savikat hakatakse veel kunagi positiivses võtmes meenutama…

Kuid ma nägin ka kohalikus kalurikülas lausa kõrvaltänavas kaevuluugi kõrval räiget auku,asfalt oli täielikult sisse langenud ja alt oli vesi isegi täitematerjali killustiku kuhugi ära viinud, oma pool meetrit vähemalt sügavust ja keegi oli lehes puuoksa auku toppinud, mis on iidne Eesti komme et autojuhtidele öelda : siin on midagi, kuhu sa sisse sõita ei taha … Teetööbrigaadi, mis sinna peale lennanuks või ohtliku ala vähemalt korralikult oleks piiranud, polnud kuskil näha …
Tuleb välja, et üks linnaviletsus pole väga erinev teisest linnaviletsusest

2 Likes

Keda selle eest kiita võib?

Kes seda väga täpselt oskab öelda ja kas just kiita.

Eks siin peab aru saama, et linnaviletsuse sees on veel teine, see päris linnavalitsus, kes siis parajasti kaptenisillal asuvat seltskonda endale sobivas suunas käänab. Ja seal ma kahtlustan, on ülekaalus imelike soengutega naisterahvad ja muid rohe-roosa ideoloogia kandjaid, kes healmeelel juba hommepäev asfaldi asemele puud istutaks ja autojuhid nende samade puude otsa riputaks. Tasakaalustavate jõudude tõttu pole pendel veel nii kaugele lennanud ja peab lootma, et ei jõuagi, aga suundumust rohefašismi poole oleks nagu märgata.

Karl Erik Kesker: kergmetroo väärib Tallinnas tõsist tasuvusanalüüsi

Kes koolinoore tanki pani?
Reaalsuses maksaks see asi ilmselt 3x rohkem ja ma ei tea, et Tallinn oleks naftat leidnud.

2 Likes

Kasvavad peale uued kristenmishad, hannalahed ja taavirõivased.

3 Likes

Arvan ka, et valimistega midagi ei muutu, sest eelarve on küll prsekursiga, kuid veel mitte prses.

Juba aastaid on kurss negatiivne. Enne kui nuga pole otseselt kõril, enne ei muutu midagi.

2 Likes

2031.a. võitis Reformierakond Riigikogu valimised ülekaalulalt, saades parlamenti 72 mandaati. Teiseks tulid sotsid 12 mandaadiga, kolmandaks Isamaa 9 mandaadiga, neljandaks Kesk 7 mandaadiga ja parlamenti sai ka Mihhail Stalnuhhin üksikkandidaadina.

82 % kodanikke hääletas e-hääletuse meetodil

Küsimusele miks Stalnuhhin parlamenti sai vastas Reformierakonna esimees Kaja Kallas, et Eesti on demokraatlik riik ja me tahtsime Euroopale tõestada, et siin on eriarvamused lubatud ning venelasi ei diskrimineerita

Kuhu jäi siis Ekre ja tema staarkaabud ?

Ekre keelustati / sundlõpetati kui erakond 2030.a. sügisel ja tema juhid said pikaaegse vanglakaristuse riigireetmise eest
Martin Helme 14 aastat
Mart Helme 13 aastat
Helle Moonika Helme 12 aastat
Varro Vooglaid 10 aastat
Markus Järvi 8 aastat
Rain Epler sai 2 aastat tingimisi hea soengu eest ja selle eest, et oli nõus kohtuistungil suudlema teist meest
Küsimusele, miks Helle Moonikale väänati 12 aastat vastas kohtunik põhjendatult : Ta ei ole ilus kah. Kui oleks ilus olnud, oleks saanud 6 aastat

Vanglas pandi Martin Helme ühte kongi Aivo Peterson / Krõloviga ja Krõlov hakkas talle vene keelt õpetama. Usu mind, seda läheb sul veel vaja. Me aitame sind peagi välja!
Martinil oli raskusi, et saada aru vene keele keerukatest väljenditest.
я - человек
ты — человек
мы — люди

Kuidas nii, et mina olen inimene ja sina oled inimene, kuid kokku oleme ljuudi ?
Krõlov vastas leebelt : see lihtsalt on niiviisi. Vene keel on keeruline keel, see on Puškini ja Dostojevski keel, see pole sulle mingi eeduard vilde

:PS
Ja kui keegi arvab, et seda ei saa ometi juhtuda, et üks poliitiline partei keelatakse Eesti Vabariigis ära ja selle liidrid pannakse vangi, siis meenutage vapse ja nende saatust. Vapsid istusid vangis koos kommunistidega ja lasti ka koos lahti . V.a. Sirk, keda Eesti valitsus tahtis kätte saada ja taotles tema väljaaandmist Madalmaadest, kuid need vastasid eitavalt. Kuid siis juhtus nii et välja anda polnud vajagi , ta olevat ise meeltesegaduses Luksemburgis aknast alla hüpanud ja oma õnnetu otsa leidnud.

Väga mugav muidugi oli see Pätsule ja Laidonerile, üks tülikas tegelane oli jälle vähem.
Eesti kommunistidega tuli neil aga hiljem tegemist rohkem ning tagajärjed olid nii Pätsule kui Laidonerile kurvad. Pätsu elu päästis ainult see, et ta olevat 1905.a. koos Staliniga Krestõ vanglas istunud ja Stalin tundis teatavat vangi-solidaarsust, sest mõlemad võitlesid tollal Vene tsaarirežiimi vastu, neil oli ühine vaenlane tollal .

9 Likes

Ma esimese hooga eeldasin, et mõne naljahamba toodang, aga ei. Täiesti autentne kraam.

Suht hale värk! Huvitav küll, miks seda viimast arvatavasti Venemaa poolt GPS spoofinguga Eesti suunatud ja allakukkunud drooni nii kaua avalikkuse eest varjata püüti?
Kas selle pärast, et see ei lähe selle “Eesti pole kunagu varem nii hästi kaitstud olnud” propagandaga kokku ning valimised ka tulekul?

3 Likes

Noh, mõni oskaja naljahammas võib täiesti pädeva teadmise kohaselt teha veel ühe plakati millel siis oravapunt kukkunud drooni ümber kaerajaani tantsib. Kaitse eesmärgil muidugi. KELLE eest kaitsta, see jääbki vaatajale nuputada.

2 Likes

Jäägu see siia meenutuseks
RIP

2 Likes

kurb kaastunne vajavatele - aga kes nüüd vastab 10000000000- raha saatusele

:man_facepalming: