Miks sa siis üle aasta taguseid visioone siia postitad ?
Räägi täpsemalt kaugele see praeguseks on edenenud ja kas on kasvõi nii kaugel kui meil siin RB kallal eurolaiuse tee ehitamine edeneb . Meil aina mütatakse ja paisatakse eduraporteid RB asjapulkade poolt meediasse, ega põhjamaalased siis oma 1435 mm raudteeprojektis ometi uinunud pole ?
Mis puutub seda valget lina, siis kasulik oleks teada midagi huumorist, irooniast ja sarkasmist.
Inimene, kes suhtub kõigesse nii surmtõsiselt kui sina,samas ülbelt, kõikteadjalt ja demonstreerib oma täielikku võimetust näha elus naljakamat poolt või omada kasvõi milligrammi võrragi enesekriitikat, sellisega reaalses elus kokku puutuda on ikka täielik ikaldus.
Tunnen nendele, kes mingil põhjusel sinuga reaalelus peavad kokku puutuma, ( sest teisiti ei saa, ei ole võimalik ) sügavalt kaasa.
Ise mingil juhul ei soovi seda
https://yle.fi/a/74-20222310, tegu pool mil. projektiga, keegi ei kekka avalikult, töö samas käib, aga miks ma peaks sulle inffi otsima, et sa pimeduses ei kobaks, otsi ise.
Sina hakkasid siin pröökama kui suurepäraselt seal see edeneb
Mind huvitab, et RB seisma pannakse ( see on ka siinne teema üldse pealkirja järgi ) ja sinna enam eestlaste raha sisse ei maetaks ja Eesti loodust ei hävitataks.
Ma saame suurepäraselt Riiga sõita Tartu ja Valga kaudu ja nagu ma vahel näinud olen. liiguvad sellel raudteel ka NATO liitlaste rasked sõjamasinad, mingid väetised, Eesti ümarpuit ja muu kaup
Ja üleüldse, nii laias plaanis mind huvitab Eesti elu ja eestlaste saatus.
Soome elu, Rootsi elu, Norra elu või isegi Läti elu niiväga ei huvita, Venemaa elu ei huvita üldse. Kas nad elavad hästi või halvasti, olgu oma kodumaal ja ärgu siia trügigu .
Kiruna-Narvik raudtee oli olemas juba II ms ajal, kui Hitler ostis Kiruna rauakaevandusest toorainet ja Saksamaale viidi see just Narviki sadama kaudu. Kirunast Kolarisse tõesti on vaja juurde ehitada. Kolarist saab juba praegu edasi nii allapoole kui üles.
Rauamaak liigub Kirunast siiamaani Narviki sadamasse, olen seal mitmeid kordi matkamas käinud ja neid ronge näinud. 1 cm läbimõõduga kuulikesed vagunitäite kaupa. Küllap saab teistpidi ka “rauda” vedada kui vaja. Juba täna. Tahavad lihtsalt otsemaks ajada neid teid.