Rahvastikumuredest kaine pilguga – oht on asendada üks tulekahju teisega

Ma nüüd täiesti ülbelt ja nahaalselt tõstsin ühe lõigu siia tagasi, kuna Näriline näris just siin teemas selle kallal.

Mulle meenub kohe päris mitu-setu juhtumist, kus Naine on saavutanud edu. Mõni on koondatud, võtnud teha kannapöörde, asutanud Naine-ja-Kass OÜ ja saavutanud mingis ökonišis Mõistlikul Määral Edu. Mõni on saanud ootamatu ametikõrgenduse.
Ja oh ennäe kus lugu – täitsa tavaline normaalne eesti mees on järsku osutunud madalapalgaliseks (vähem kui naine), ilma edasipüüdlikkusega tossikeseks ja jobuks. Ma tahan lahutust!!! Ja poolt ühisvarast.
Meenutan seda “toredat” intervjuud ühes vene telekanalis ühe tõusva “diskostaarikesega”
Intervjueerija: “Teie esimene video, millest sai Superhitt, kuidas see sündis?”
Staarike: “Tollal ma olin veel tundmatu. Me panime selle video tegemiseks kõik mängu, mees panustas kogu oma vaba raha, laenas sõpradeltki juurde, müüs oma auto maha, et selle loo tegemist finantseerida. Me riskisime tohutult … ja sellest sai HITT. Pärast seda hakkas mu karjäär järsult ülesmäge minema.”
Intervjueerija: “Ja edasi, te ei ole ju enam koos?!?”
Staarike: "Muigi mitte. Ma jätsin ta maha. Mida ma teen luuseriga kellel pole autotki.
(Kirja pandud MÄLU JÄRGI, võib esineda ebatäpsusi!).

6 Likes