Playtech IPO Londoni börsil

Võimednus võis päris kurjalt kontole mõjuda küll!
taavi186 - ma arvan, et selliseid inimesi on täitsa vabalt. Nagu on täitsa vabalt reaalselt olemas ka inimesi, kes teadsid surmkindlalt, et Baltikumis "toimuva IPOga EI OLE VÕIMALIK kaotada" või et "Shmigun võitis kulla, sest see spetsiaalselt tehti nii...ja ta tegelikult ainult mägedes päevitas ja raiskas talle antud raha." Inimlik ignorantsus on lõppematu loodusvara - kui sellest saaks energiat teha, oleks maailm päästetud.

Henno - miinus nelikümmend on karm. Lühikese ajaga megakarm. Samas õnnestus mul olla 98 repode ja marginite sundrealiseerimise juures... Rocky Horror Picture Show!

eks meil kõigil tuleb varem või hiljem oma CALLiraha maksta.

Tänasel kauplejate seminaril ka mõned näited sellest vallast ... kuidas kiiremini raha põlema panna :(

Kes pea 2 aastat tagasi IPIX shortisid 5 USD juures oleks täna +161% kui mitte vahepeal ei oleks margin call helisenud ja kontod nulliga lõpetanud ...

Jäi natuke arusaamatuks, kuidas saab shortimisega üle 100% teenida...
Võimendusega, sõbrake, võimendusega ;-) LHV pakub seda minuteada...
161% oleks kasum kui õnnestunuks 1.92 peal osta ja 5.00 peal müüa, 5.00 peal müües ja 1.92 peal ostes on kasum sõltuvalt tagatise nõudest ja võimenduse astmest erinev tõepoolest ...
Coca-Cola foorumis ma pole ammu korralikku nalja saanud. Mingid friiginaljad :(
Aga selles jutulõimes naersin täna küll silmad märjaks. Lihtne ja hea huumor sobivas situatsioonis - 12 points, rightsaid!

Aga Henno, sorry, "Karumõmm, ma kuni Tallinki IPOni ei olnud nii tõsine ... laenuga ost 5.82 peal tähendab täna -40%" - vaat siin ma ei saanud aru, kas tegid nalja või...
Meenuta, mis juhtus tõeliste "staaraktsiatega" a la Farma, Klementi, Foreks jne vahet pole 1997! Tallinki tänavutalvine kukkumine on IMHO üksnes väga viisakas meeldetuletus selle kohta, et aktsiatega võib ka kaotada. Mis siin nüüd niiväga tõsist?

Disclaimer: ise Tallinki IPO-l raha ei kaotanud. Tegin hoopis investeeringu tulevikku (investeerisin terve mõistuse tagasitulekusse :)
Noh - naerge naerge siin igapäevaselt väga "põnevate" küsimustega kokkupuutuvate turuproffide üle. Velikij, Sa ju ise ka turuga lähemalt kokku puutunud ja peaks teadma, millisteks kontseptsioonideks ja teooriateks mõned võimelised on.., Ma võrdleks seda nalja siin olukorraga, kus niisama kõrvaltvaatajale on jube naljakas, kuidas keellelegi värvipott pähe kukub, kuid arstil tõmbub nägu kortsu, kui mõtleb verevalumitele peas ja nitrolahusti mõjule inimsilmale jne...

Lugupidamisega teie,
Karum6mm
(arenenud, mitte kaasasündinud huumorimeele puudega)

Kui pikalt LHVga seotud isikud Tallinki hoidma pidid?
Nüüd aga tekkis huvi: Henno, millest see IPIX oma löögi sai?
OK, ärge nüüd nii kurvameelseks ka muutuge! See kõik on ju ainult raha. KOOLIraha!
IPIX ei saanud mingit lööki, ta mullistus 2004 aasta aprilli Homeland Security boomi ajal ja liikus $2->$27->$2. Firma pole kordagi kasumis olnud, mingil hetkel oli see ~$5 miljonit cashi omav, raha põletav outfit väärt ca $200 000 000.

https://www.lhv.ee/forums/index.cfm?id=62152

Kuidas IPIX rämedalt pappi sisse tõi - kohe esimestes postitustes :)

Põhimõtteliselt Playtechi IPO siis tehtud, algselt pidi AIMil täna kauplemine pihta hakkama, tundub aga, et seda ei toimunud.

Millised on aga ennustused, kuidas ühe Eesti mehe rahad siis liikuma hakkavad?

Igatahes tore, et üks 500 miljoni krooni poiss juures on.

Bloomberg andmetel listing pending, kuid hommikuse seisuga võrreldes on aktsia endale sümboli saanud: PTEC varasema 692178Z asemel, ju siis asjad ikka kauplemise suunas liiguvad ...

Vabandust, ei hakanud seda alustajate foorumis küsima, aga henno, kas siis tõesti on võimalik, et mitmel eri firmal on samad sümbolid? Kui teie foorumi sümboliotsingusse PTEC sisestada, siis viib ta mind PHOENIX TECH LTD ettevõtte lehele. Vabandust veelkord, kui see saab nii olla, ei ole eriti pikka kogemust börsidel.(tallinkist).

rivo20

Mitmel erineval firmal võivad olla samad sümbolid kui nad kauplevad erinevatel börsidel.

Playtech hakkab kauplema Londonis, seega peaks Yahoo! formaadis olema sümboliks PTEC.L

Siis jõuab õige aktsiani nagu näha siin: http://finance.yahoo.com/q?s=ptec.l

Playtech IPO hinnaks sai 257, täna hommikul avanes aktsia 270 tasemel ja on siiamaani kaubelnud vahemikus 268-272.

LHV vahendusel täna veel Playtech aktsiat kaubelda ei saa.
Henno: ainult hinnad?äkki kirjutad midagi pikemalt kuhu ka hind liigub.

minu poolt strong sell!
Mul oleks üks lihtne küsimus: kuskohast ma saaksin Playtechi viimase majandusaasta aruande või vähemasti põhifinantsnäitajatega tutvuda? Kas kuskil on äkki isegi Playtechi emissiooniprospekti näha? Kui see info on juba varem siin foorumis läbi käinud, siis palun väga vabandust. Lugesin siinse teema enda arust läbi ja siit ei leidnud.

Ennetades võimalikku vastusevarianti "seda infot polegi praegu kuskilt saadaval" esitan kohe täiendava küsimuse: millel inimesed oma Playtechi tehinguotsuseid siis teevad? Kõhutundel ja 4 päeva ilmaennustusel?