taavi186 - ma arvan, et selliseid inimesi on täitsa vabalt. Nagu on täitsa vabalt reaalselt olemas ka inimesi, kes teadsid surmkindlalt, et Baltikumis "toimuva IPOga EI OLE VÕIMALIK kaotada" või et "Shmigun võitis kulla, sest see spetsiaalselt tehti nii...ja ta tegelikult ainult mägedes päevitas ja raiskas talle antud raha." Inimlik ignorantsus on lõppematu loodusvara - kui sellest saaks energiat teha, oleks maailm päästetud.
Henno - miinus nelikümmend on karm. Lühikese ajaga megakarm. Samas õnnestus mul olla 98 repode ja marginite sundrealiseerimise juures... Rocky Horror Picture Show!
161% oleks kasum kui õnnestunuks 1.92 peal osta ja 5.00 peal müüa, 5.00 peal müües ja 1.92 peal ostes on kasum sõltuvalt tagatise nõudest ja võimenduse astmest erinev tõepoolest ...
Coca-Cola foorumis ma pole ammu korralikku nalja saanud. Mingid friiginaljad :( Aga selles jutulõimes naersin täna küll silmad märjaks. Lihtne ja hea huumor sobivas situatsioonis - 12 points, rightsaid!
Aga Henno, sorry, "Karumõmm, ma kuni Tallinki IPOni ei olnud nii tõsine ... laenuga ost 5.82 peal tähendab täna -40%" - vaat siin ma ei saanud aru, kas tegid nalja või... Meenuta, mis juhtus tõeliste "staaraktsiatega" a la Farma, Klementi, Foreks jne vahet pole 1997! Tallinki tänavutalvine kukkumine on IMHO üksnes väga viisakas meeldetuletus selle kohta, et aktsiatega võib ka kaotada. Mis siin nüüd niiväga tõsist?
Disclaimer: ise Tallinki IPO-l raha ei kaotanud. Tegin hoopis investeeringu tulevikku (investeerisin terve mõistuse tagasitulekusse :)
Noh - naerge naerge siin igapäevaselt väga "põnevate" küsimustega kokkupuutuvate turuproffide üle. Velikij, Sa ju ise ka turuga lähemalt kokku puutunud ja peaks teadma, millisteks kontseptsioonideks ja teooriateks mõned võimelised on.., Ma võrdleks seda nalja siin olukorraga, kus niisama kõrvaltvaatajale on jube naljakas, kuidas keellelegi värvipott pähe kukub, kuid arstil tõmbub nägu kortsu, kui mõtleb verevalumitele peas ja nitrolahusti mõjule inimsilmale jne...
Lugupidamisega teie, Karum6mm (arenenud, mitte kaasasündinud huumorimeele puudega)
IPIX ei saanud mingit lööki, ta mullistus 2004 aasta aprilli Homeland Security boomi ajal ja liikus $2->$27->$2. Firma pole kordagi kasumis olnud, mingil hetkel oli see ~$5 miljonit cashi omav, raha põletav outfit väärt ca $200 000 000.
Bloomberg andmetel listing pending, kuid hommikuse seisuga võrreldes on aktsia endale sümboli saanud: PTEC varasema 692178Z asemel, ju siis asjad ikka kauplemise suunas liiguvad ...
Vabandust, ei hakanud seda alustajate foorumis küsima, aga henno, kas siis tõesti on võimalik, et mitmel eri firmal on samad sümbolid? Kui teie foorumi sümboliotsingusse PTEC sisestada, siis viib ta mind PHOENIX TECH LTD ettevõtte lehele. Vabandust veelkord, kui see saab nii olla, ei ole eriti pikka kogemust börsidel.(tallinkist).
Mul oleks üks lihtne küsimus: kuskohast ma saaksin Playtechi viimase majandusaasta aruande või vähemasti põhifinantsnäitajatega tutvuda? Kas kuskil on äkki isegi Playtechi emissiooniprospekti näha? Kui see info on juba varem siin foorumis läbi käinud, siis palun väga vabandust. Lugesin siinse teema enda arust läbi ja siit ei leidnud.
Ennetades võimalikku vastusevarianti "seda infot polegi praegu kuskilt saadaval" esitan kohe täiendava küsimuse: millel inimesed oma Playtechi tehinguotsuseid siis teevad? Kõhutundel ja 4 päeva ilmaennustusel?