A kuidas muidu Playtech´i IPO-l osaleda saaks? Kas läbi LHV ka saab? Keegi abivalmim, nt. Henno võiks vastata sellele!
...teeme nüüd siinkohal lõplikult selgeks selle, et IPOd on välismaal institutsionaalsete investorite mängumaa, kuhu on asja alles siis, kui ette on näidata VÄHEMALT mõned miljonid dollarid. Ja isegi siis ei pruugi veel korralikult jutule pääseda, sest IPO korraldajad kipuvad eelistama neid tegelasi, kes neile ka muidu head businessi annavad. Seega tõesti - seda, kas saab, pole isegi mõtet küsida. Vastus on EI vähemalt seniajani, kuni need mõned miljonid taalad on ette näidata. Ja see peaks kehtima kõigi kohalike vahendajate kohta...
Karumõmmil õigus 100% selle IPOdes osalemise koha pealt ...
Karumõmm
Lootsin, et saab ilma smiley´i märgita hakkama, aga võta näpust...
PS! :)
Lootsin, et saab ilma smiley´i märgita hakkama, aga võta näpust...
PS! :)
lissabon
oleksid pidanud veel küsima kas virtuaalporfellis saab osaleda ning kas seal on mingi summa piirang ka jne.
oleksid pidanud veel küsima kas virtuaalporfellis saab osaleda ning kas seal on mingi summa piirang ka jne.
henno läheb kurjaks kätte ära :D
sorry, ei viitsi pikka juttu läbi lugeda, aga kas eestlased ka saavad IPO-s osaleda?
egert
ei lähe kurjaks, üritan kõigile küsimustele alati vastata, aga mõnikord ei tea kas nutta või naerda :)
ei lähe kurjaks, üritan kõigile küsimustele alati vastata, aga mõnikord ei tea kas nutta või naerda :)
MUl muide on sama küsimus nagu rightsaidilgi.
Henno - mina ju võin rahulikult kurjaks ära minna, sest ma pole LHV töötaja! :-) Seega - kodanikud rightsaid ja lissabon... ma kordan oma statementi, mille tõesuses pole suurt põhjust kahelda...
...VIIMAST KORDA - IPOd on välismaal institutsionaalsete investorite mängumaa, kuhu on asja alles siis, kui ette on näidata VÄHEMALT mõned miljonid dollarid. Ja isegi siis ei pruugi veel korralikult jutule pääseda, sest IPO korraldajad kipuvad eelistama neid tegelasi, kes neile ka muidu head businessi annavad. Seega tõesti - seda, kas saab, pole isegi mõtet küsida. Vastus on EI vähemalt seniajani, kuni need mõned miljonid taalad on reaalselt ette näidata. Ja see peaks kehtima kõigi kohalike vahendajate kohta...
...VIIMAST KORDA - IPOd on välismaal institutsionaalsete investorite mängumaa, kuhu on asja alles siis, kui ette on näidata VÄHEMALT mõned miljonid dollarid. Ja isegi siis ei pruugi veel korralikult jutule pääseda, sest IPO korraldajad kipuvad eelistama neid tegelasi, kes neile ka muidu head businessi annavad. Seega tõesti - seda, kas saab, pole isegi mõtet küsida. Vastus on EI vähemalt seniajani, kuni need mõned miljonid taalad on reaalselt ette näidata. Ja see peaks kehtima kõigi kohalike vahendajate kohta...
Karumõmm, nice one!
Jah rightsaid ja lissabon ikka saame kõik osaleda, seda me siin just arutamegi!
mina ja ma usun, et ka lissabon tegime nalja:)
Karumõmm
Mind isiklikult väga huviatab, mis sind siis nii kurjaks ajas; kas see, et naljast aru ei saanud või see, et keegi nalja üldse teha julges. Minu päev läks küll tunduvalt lõbusamaks, kui püha viha täis karumõmmi ette kujutasin.
Võimalik, et paha tuju peitub nimes, sest pullimõmm oleks tunduvalt optimistlikum, kuna tunded ei oleks enam nii karused (ehk punased).
Mind isiklikult väga huviatab, mis sind siis nii kurjaks ajas; kas see, et naljast aru ei saanud või see, et keegi nalja üldse teha julges. Minu päev läks küll tunduvalt lõbusamaks, kui püha viha täis karumõmmi ette kujutasin.
Võimalik, et paha tuju peitub nimes, sest pullimõmm oleks tunduvalt optimistlikum, kuna tunded ei oleks enam nii karused (ehk punased).
mina igatahes loen ja nearan, sain naljast aru.
Mina enam nalja ei tee. Aastast 1998 ühel või teisel moel turgudega seotud olemine on minust teinud väga tõsise inimese. Henno saab ilmselt aru, miks...
See on see jama kui naljale naljaga vastad..pärast ei saa enam algataja midagi aru. Nagu Ärapanija:P
Karumõmm, ma kuni Tallinki IPOni ei olnud nii tõsine ... laenuga ost 5.82 peal tähendab täna -40%
Huvitav, kas nii "õnnelikke" inimesi ka leidub, kes laenuga suutsid 5.82ga osta? See peab ikka tõeline saavutus olema...
Samas, laenuga 5.82 peal ostetud PUT tähendab täna +[suur number]%
Kunagi ju ei tea, kas kuulike peatub punasel või mustal :D
Kunagi ju ei tea, kas kuulike peatub punasel või mustal :D