hanza.net-is uus rubriik "tark investor", toimetab Villu Zirnask Eesti Päevalehest
Tasub lugemist
MEGATRENDIDE autor Naisbitt sai hiljuti(mai 2001) uue üllitisega "High tech,high touch" valmis, milles räägib ameeriklased on oksendamiseni tehnoloogiat täis
Vaata väikest sissejuhatust:
http://www.hightechhightouch.com/frames/get/intro/
Vaata väikest sissejuhatust:
http://www.hightechhightouch.com/frames/get/intro/
Leidsin riiulist Marc Friedfertig "The Electronic Day Trader" ja Jea Yu "Undergroundtrader.com guide to electronic trading (Yu teine raamat)" DT raamatud. Kui keegi soovib, siis nad on mul üle, tallinnas. Saame kindlasti kaubale ($/vahetus/vms), anna teada hax@hot.ee . Disclaimer: tegu ei pruugi olla "parimate börsiõpikutega".
Kas kellegil veel uusi/vanu ja häid lugemiskogemusi?
"Irrational Exuberance" on hää. Mittemidagi epohhiloovat ent lugeda tasub.
tellisin amazonist ka sellise raamatu: The House of Morgan : An American Banking Dynasty and the Rise of Modern Finance ~ Ron Chernow. Chernow'it on Economnist'i book review's kiidetud, ise pole veel lugenud.
Mul on plaan Amazonist tellida, kuid mul pole krediitkaarti. Milline oleks parim viis tellimiseks?
Ühispank vist pakkus sellist teenust - teie ostud meie krediitkaardiga. Mingi % võtavad muidugi vahelt ka. Ja kui see ei sobi, siis pangatsekk tigupostiga ameerikamaale teele. Tegelikult tasub sama raamatu hinda uurida ka UK ja Saksa amazonidest, mõnikord on oluline hinnavahe.
Ühispangal on selline asi nagu U-Kaart. Ühispanga internetipangast saab. Maksab 10 EEKu, antakse sulle krediitkaardi number, määrad ära limiidi ja kehtivusaja ja saad maksta. Olen kasutanud, täitsa toimis.
U-kaart on üsna mugav jah.
Soovitan tellida UK Amazonist - esiteks tuleb tsipa odavam ja palju kiiremini saab kätte.
Soovitan tellida UK Amazonist - esiteks tuleb tsipa odavam ja palju kiiremini saab kätte.
Ole hea, anna UK Amazoni link!
www.amazon.uk.co
sry kõigepealt .co.uk
Tõesti on odavam. Tänase Ühispanga ülekandekursiga maksab Reminiscences of a Stock Operator USA-s üle 58 krooni rohkem. Kas keegi on seda raamatut lugenud?
Eriti kõva raamat on.
Väga hea. Klassika.
Ma tellisin ja ei tulnud oluliselt kallim kui eestikeelne keskpärase tõlkega raamat.
Ma tellisin ja ei tulnud oluliselt kallim kui eestikeelne keskpärase tõlkega raamat.
Olen 2/3 läbi lugenud. Kõik need põhitõed saaks võib-olla mujalt kätte kontsentreeritumalt, aga selliseks õhtuseks meelelahutuseks kõlbab küll. Seda raamatut ei ole tegelikult ju üldse see aktsiamängur ise kirjutanud, vaid mingi ajakirjanik jutustab ta lugu ümber. Raamat räägib 20 sajandi algusest, aga küllap need tarkused on aktuaalsed ka praegu. Btw, miks sa üldse amazonist ostad, raamat on ju ka eesti keeles ilmunud. Tõlge on kohati konarlik, aga sisu saab ka eesti keeles kätte.