Parempoolsed

Eksperdi ekspert olemine, ekspertiisi omamine tulenevalt teadmistest ja kogemusest sellel alal pole argument väikese kukkunud rauli jaoks muidugi. Lase edasi :clown_face:

Dressipluusiga tegelinski tunnistas inimese süüdi juba enne uurimist ja rääkimata kohtuotsusest. Ma arvan, et see juba näitas ära, et tõde on kolmandajärguline või mõne jaoks isegi ebaoluline. Lihtsalt tekkis hea moment ja lajatati ära.

4 Likes

Kuusiku kaasus ikkagi oluliselt erineb “surnuks menetlemisest”, ülevaade umbes selline:

1. tehakse ettepanek Kuusiku nimetamiseks, kohalikud on marus, sest Kuusiku profiil nende arust ei sobi, kuna xyz
  2. peaminister ja siseminister helistavad avalikult ohvrile et “kas mees peksis siis või?”
  3. olemasolevate tõendite põhjal (telefonivestlused, sõnumid ja kiirabi väljavõte) alustatakse menetlusega
  4. kannatanu keeldub tunnistamisest, teised 5 tunnistajat saavad anda ainult kaudseid tõendeid (telefoni väljavõtted, kus naine jagab nendega oma vigastuse tagamaid)
  5. kuna kõik tõendid on kaudsed, ei saa kriminaalasjas inimest süüdi mõista

AGA. Kaljulaidi käitumine oli jabur ja Riigikogu ja Põhiseadust pisendav. Ministri nimetab ametisse President — seega kui minister ei sobi, siis nagu… ära nimeta teda ametisse? Miks teha mingit palagani ja omaenda otsuse vastu protestida? Mina sidusin minu kinni? Absurd. Demonstratiivselt riigikogu saalist väljumine ajal, mil nimetatakse ametisse täidesaatva võimu esindajaid, on lihtsalt kõigi õigusriigi põhimõtete vastane (minu tagasihoidlikul arvamusel). Kui sul on mingi arvamus, siis seisa selle eest 100%.

5 Likes

Igaüks kes loeb seda kommentaari teksti, peaks oma peas sõna “tõde” asemel kujutama ette mingit muud sõna, kuna kommentaari teksti kirjutaja arusaam sellest sõnast võib kardinaalselt erineda seda teksti lugeva isiku arusaamast selle sõna kohta. Eriti antud juhtumi raames.

Tüüpe, kes oma naist peksavad ega selle eest kunagi kohtus süüdi ei mõisteta, kuna naine kohtumenetluses ei räägi, on palju. Küllap on Eestis ka mõni naine, kes on KAKS korda oma käeluu müstiliselt katki kukkunud ja selle kohta sõbrannadele omavahel valetanud et mees peksis.

Aga koliks Kuusiku apoloogia kuhugi sobivamasse kohta, nt EKRE teemasse?
Sinna sobivad ka teised tervest mõistusest sõltumatud usuküsimused märksa paremini.

4 Likes

Mis krdi apoloogia ? Ma ei näe siin kedagi, kes kuritegu õigustaks. Kuid kui ohver keeldub kohtus tunnistusi andmast ja muid tunnistajaid ei ole, mida siis kohus teha saab ?

Ainus võimalus ongi õigeks mõista.

Keegi ei oleks teda õigeks mõistnud kui (eks)naine oleks tema vastu tunnistusi andnud. Kuid vastupidi, naine kinnitas meediale saadetud kirjas, et Kuusik pole kunagi tema vastu vägivalda tarvitanud ja tegu on laimukampaaniaga.

Mida sellega siis edasi teha ?
Õigussüsteemi võimalused on ammendatud.
Kas kohtuotsusega rahuolematud tahavad asuda omakohtu libedale teele ?
Palgata jõmmide kamp, kes vägivaldurile karistuse määraks ja pimedal tänaval tema kondid murraks ?

Maailma filmikunst on taolist arengut kasutanud. Advokaat, kes on oma kurjamist klienti sihilikult halvasti esindanud ja keda see vanglast vabanenud endine klient ähvardab kättemaksuga, palkab jõmmid, kes kurjamile kõva keretäie annaks. Need aga ei saa oma ülesandsega kuigi hästi hakkama …

cape fear

Kas see kuulus Kuusik oin muidu parempoolne? On siin saanud päris pikalt juba tähelepanu :slight_smile:

keegi tõi sisse selle perevägivalla teema ning Kuusiku juhtumi ja sealt hakkas kerima. See ei ole siin väga drakooniliselt modereeritud foorum nii et pealkirjateemast võib jutt üsna kaugele minna.

Kuusik on ikka Ekre minu teada ja pole erakonda vahetanud

Parempoolsed seonduvad ka prokuratuuriga, kus see lõppkokkuvõttes üks ja ainuke “tunnistaja” fiktiivselt tööl oli.