Paremäärmuslased

https://forte.delfi.ee/artikkel/120322182/ekspert-eetris-uku-arold-kuidas-margata-mojutustegevust-toejargsel-ajastul
Iga päev töötab vähemalt kahekohaline arv inimesi konkreetselt Eesti vastu, hoides käigus just nimelt eestlastele ja Eestis elavatele inimestele suunatud propaganda väljaandeid, sotsiaalmeedia kanaleid ja eurooplastele suunatud, aga Eestit mustavaid kanaleid. S.h. on sotsiaalmeedia roll mõjutustegevuses üha olulisem, aga ära kasutatakse ka korruptsiooni, desinformatsiooni ja lihtsalt valeinfot. Tuuakse ka hulga erinevaid päriselulisi näiteid.
Ja kui nüüd lugeda kokku kõik Eesti vasakäärmuslikud propagandistid, võugid, progressiivid, marksistid, putinistid, sotsialistid, kommunistid, maoistid, islamistid, globalistid, lgpt-d, jne., siis tuleb neid kindlasti neljakohaline arv.
Eesti on selgelt vasakule kaldu.
"decibel"
Ja kui nüüd lugeda kokku kõik Eesti vasakäärmuslikud propagandistid, võugid, progressiivid, marksistid, putinistid, sotsialistid, kommunistid, maoistid, islamistid, globalistid, lgpt-d, jne., siis tuleb neid kindlasti neljakohaline arv.
Eesti on selgelt vasakule kaldu.

https://www.ohtuleht.ee/1025023/rootsi-kaitsepolitsei-pagendab-eesti-neonatsi-tagasi-eestisse
Mis teeb ühe poisiohtu Eesti immigrandi Rootsi võimude hinnangul nõnda ohtlikuks?
„Süsteemi lagunemine on see, mis motiveerib mind igapäevaelus. Iga millimeeter, mille üle süsteem kontrolli kaotab, on samm lähemale vabale ja paremale maailmale,“ kirjutab Oskar oma sõpradele Discordi grupis. „Mida rohkem kasvab kuritegevus ja nõrgeneb riik, seda rohkem suudavad rahvuslased organiseeruda ja töötada uue maailma ehitamise suunas. Surm demokraatiale, homne kuulub meile!“ ärgitab eestlane Rootsi äärmuslasi.
Nii Oskar Engels, kui ka tema isa, Aare Laas, on Ekre liikmed. Kevadel 2019 kuulutas EKRE portaal Uued Uudi­sed, et Rootsis asutati EKRE osakond. Asutajaliikmete seas poseeris fotol ka Aare Laas. Toona sai ta juhatuse liikmeks, kuid nüüd on ta EKRE Rootsi osakonna aktivistide aseesimees, kes osaleb peaaegu kõigil osakonna üritustel.
Laas ei ole nii tuntud natside suunamudija nagu tema poeg, kuid näiteks 2017. aastal pildistasid kohalikud vastuaktivistid teda koos pojaga Göteborgi NRMi meeleavaldusel ning vastav perefoto on internetist leitav.
Et NRM on mehele sümpaatne, näitab ka tema sotsiaalmeediakäitumine.
„Võtke õppust eestlased!“ postitas ta 2016. aasta NRMi Stockholmi marsi kohta, kus tema toona 15aastane poeg samuti osales. Aasta hiljem jagas ta internetis petitsiooni, et NRMi Soomes ära ei keelataks.
Neli aastat hiljem keskendus ta internetis EKRE gruppides, sealhulgas EKRE Sõprade Klubis, aktiivsele kommenteerimisele. Arvamusavaldustest võib välja lugeda, et talle ei meeldi immigrantidest kurjategijad. See on huvitav, arvestades, et tema enda Rootsi karistusregistrist võib viimase kümne aasta jooksul leida kolm väiksemat kuritegu, kuid ka märkimisväärse neljanda patu, noore neiu seksuaalse ahistamise katse, mis leidis aset Stockholmi metroos. Artiklit illustreerib hulk Ekre ja tõrvikurongkäikude pilte.
Ääremärkus. Sa spämmid seda linki juba teist korda siia foorumisse.
Üks küsimus veel. Kus kohas te neid homosid kogu aeg näete? Ma saan aru, et Veremaal on neid ilmselt hirmus palju, kuna seal riigis võrdub homoseksualism kõige raskema surmapatuna, aga Eestis? Mina oma elus kohtasin homoseksualisti vist 20a tagasi, või vähemalt mulle tundus, et minu naiselik perearst on homo. Aga isegi tema oli väga viisakas ja ei teinud kordagi midagi kohatut.
Miks te kasuliku idioodiga suhtlete ja juba ära ei ole blokeerinud?
"Tervist Teile"

endast räägid või? Paljud ei ole sind ka ära blokeerinud ju, Ausist ja Vanaemast rääkimata. Sõnavabadus või midagi :D
Miks sa küsid selliseid debiilseid küsimusi? Loll oled?
"Tervist Teile"
Miks sa küsid selliseid debiilseid küsimusi? Loll oled?

ikka loll, aga vähemalt mitte kasulik idoot:D
Mine suhtle oma parima sõbraga siis edasi.
"Tervist Teile"
Mine suhtle oma parima sõbraga siis edasi.
jajah, kui sa ta blokeerinud oled, kust sa siis ta postitusi näed? Keegi seda postitust, millele vastasid, tsiteerinud ei ole. Vahele jäid, troll ja kremli kasuli idkioot. Paras paar propelleriga, täpselt nagu reform ja kesikud või siis viimased valimised reform ja EKRE.
Ei näegi idioodi postitusi. Küll aga näen ta nime esilehel viimase postitajana ja näen teiste postitajate vastuseid. Kremli kasulik idioot oled arvatavasti sa ise. Sorry, aga vähemalt selline mulje jääb minule. Mind kremli kasulikuks idioodiks olemises küll ei ole mõtet süüdistada. Sõimavad ju putini trollid samamoodi kõiki teisi fashistideks. Selle järgi tunneb sellised mutini kasulikud idioodid alati ära. Nad sõimavad alati teisi selleks, kes nad ise on. Kui ma eksin ja sa tegelikult ei ole kremli kadulik idioot, siis ma vabandan ja tunnistan, et eksisin.
"Tervist Teile"
Ei näegi idioodi postitusi. Küll aga näen ta nime esilehel viimase postitajana ja näen teiste postitajate vastuseid. Kremli kasulik idioot oled arvatavasti sa ise. Sorry, aga vähemalt selline mulje jääb minule. Mind kremli kasulikuks idioodiks olemises küll ei ole mõtet süüdistada. Sõimavad ju putini trollid samamoodi kõiki teisi fashistideks. Selle järgi tunneb sellised mutini kasulikud idioodid alati ära. Nad teisi selleks, kesnad ise on.

jajah, kes sa siis oled? Lugedes su postitusi olete propelleriga ühe perse 2 kannikat või siis pada sõimab katelt, ühed mustad mõlemad.
See kuidas sa koguaeg mingist reformi 50 eurosest toetusest räägid, viitab selgelt sellele, et oled reformi troll, sest keegi teine nii lolli juttu ei saaks ajada ja reformi munad on kelle pihus...et siis kokku oledki Putini troll.
Või vabandust kõigi Kremli trollide ees, sest on võimalus, et oled lihtsalt loll :D
Kas sa üritad õigustada seda valimiseelset rahalaristamist sh rahvale 50 eurot näppu ja pea tonnine igakuine peretoetus arvele, mis arvatavasti tõigi Eesti riigi praegusesse võlaspiraali koos uute maksutõusudega ja Eestile senise edu toonud ettevõtete maksüsüsteemi hävitamise?
"Tervist Teile"
Kas sa üritad õigustada seda valimiseelset rahalaristamist sh rahvale 50 eurot näppu ja pea tonnine perehüvitis arvele, mis tõigi Eesti riigi praegusesse võlaspiraali koos uute maksutõusudega ja Eestile senise edu toonud ettevõtete maksüsüsteemi hävitamise?

ei õigusta, aga õpi arvutama, see 50 euri on tühine summa muude laristamistega võrreldes ja lisaks sa valetad labaselt, ma küll ingit 50 eurot ei saanud:)
PS pole aastaid reformi valinud ja ei saa aru neist poolearulistest, kes ise enda hävitajat valivad, aga see ei tähenda, et sa oma 100x korrutatud valega hoopis nende reitingut tõstad.
Täpselt sama nagu propellermees oma posotutstega hoopis rohepööret naeruvääristab jne.
Või sa ei saa aru, et kui sa sama idiootsust 100x postitad, siis muutud ise naeruväärseks?
"pahurik"
"Tervist Teile"

endast räägid või? Paljud ei ole sind ka ära blokeerinud ju, Ausist ja Vanaemast rääkimata. Sõnavabadus või midagi :D

No ma ei tea kuidas teistega, aga Ausi on Jumaliku Tõe Hääl. Viitsiks ma salga endale meisterda, siis hääletaks iga lammas minu poolt. Aga mul pole pikka plaani ega huvi.
Valvetrollid, sidekokid, annomid, juurikad jms kontingent miinuseid ladumas?
"Tervist Teile"
Valvetrollid, sidekokid, annomid, juurikad jms kontingent miinuseid ladumas?

Meil pole siin Tinder (ega Grinder), et võimalikult paljudele meeldima pead. Üldiselt on ju teada, et konservatiiv ajab enda asja, äri või teeb tööd, maksab makse, võugid seevastu kogunevad kajakodadesse, nad on nagu mesilased, esimene neist leiab, et tuleks nõelata, siis teised samasugused tormavad samuti irratsionaalse tuhinaga nõelama, vegeteerivad konservatiivse ühiskonnaosa poolt saavutatud koguheaolu kasvu peal, ise midagi panustamata. Klaviatuurionanism ei loo väärtust, sellega võib ainult teatud MTÜ-sid üla pidada
Mis viga kajakodade SA miljardite eest vegeteerida. Raha tuleb nende jaoks ju "lauake kata ennast" stiilis "seina seest". See päev kui võuk ei ole räusanud, sõimelnud, sildistanud, mõnitanud, on võuki elus raisatud päev. Kurb, aga tõsi.
https://www.delfi.ee/artikkel/120323341/soome-ei-liitunud-ukraina-toetusalliansiga-sest-polissoomlasest-ministrile-ei-meeldinud-lgbt-oiguste-edendamise-mainimine
Millal ise viimati mõnda homoseksualisti kohtasite? :)