Palju toredaid inimesi ehk lisa oma värdjas siin

Ma lisan listi ühe pealkirjavärdja.
Börsiteade: "BIG emiteeris 40 miljoni krooni suuruses mahus võlakirju"
http://market.ee.omxgroup.com/?pg=news&news_id=200926

*oskagi teist rohkem kommenteerida
heh, mis selle pealkirjaga on?
Tead, ma praegu ei jaksa kommenteerida. Ma sõin just kõhu palju kõvasti täis.
tead ma ka praegu enam hästi rohkem ei saa, just süstisin mõlemasse käevarde:)
Ärge seda elusalt nülgimist nii väga tõsiselt ka võtke. Pole üldsegi kindel, kas selline asi ka tegelikult süstemaatiliselt aset leidnud on. Pigem võib olla tegu mingite tüüpide kavala PR üritusega oma kokkukuivanud finantsolukorda parandada. Siinkohal meenub kohe meie oma "loomakaitsjate" soov asuda võitlusse sodoomiaga. Nimelt haistsid need tublid "loomakaitsjad" ilmselt miskit ripakil raha, mida pseudoprobleemi tekitades ja selle lahendamiseks meetmeid rakendades enda taskusse ümber tõsta saaks. Sama moodi ka selle nülgimisega: alati leidub manipuleeritavat karja, kelle hüsteeriline kisa üro- või euroametnikeni jõuab ja seal "poliitiliselt korrektseteks" (rahajagamis)otsusteks vormub. Omalt poolt soovitaksin asuda kompromissitusse võitlusse nende ravimifirmadega, kelle toodetud sooleparasiitide vastased rohud hävitavad terves maailmas igas minutis tuhandeid toredaid solkmeid ja muid kõhuusse, kes hääbuvad hirmsates piinades ja keda reaalselt tabab sama õudne saatus mis hiljuti väidetavalt koraanigi; nimelt WC potist alla laskmine.

Isiklikult suffiksile lisaksin veel niipalju, et möödunud sügisel Copperfieldi sagedaste teleesinemiste aegu helistas üks tuttav ja teatas vaimustunud häälel, et TEMA lendab tõesti.
Hea, et sellised inimesed (praegu veel) vähemuses on. Sest vastasel juhul tabaks kasukategijaid ja -kandjaid sama saatus mis juute 65 aastat tagasi Saksamaal ja tublisid põllumehi möödunud sajandi kahe- ja kolmekümnendatel Venemaal. Vaimusilmas näen suffikseid sütt ahju viskamas või nagaan vöövahel prolehordide eesotsas kala pilgul helgesse nülgimisvabasse tulevikku vaatamas.
Kas selle jamaga kuidagi rikkaks või ok teenida kah õnnestub või kaiffite lihtsalt asja asja pärast?

Võib olla ma eksin aga mulle tundus see LHV portaal olevat seotud kuidagi papi teenimisega.

Palju toredaid ? .............
henryhenry on ainult raha peal väljas :(
Ja kui juba papi teenimisest jutt, siis palju pappi see Kõige Aktiivsema Forumisti tiitli võitja siis saama pidigi? Ja millal tulemused selguvad? :)))))
Tegin juba väikseid statistilisi arvutusi.
Polema ühti nii aktiivne.
Ehk esimese 10 sisse mahun.
to henry
sa unustad erihauhinnad:)zanrid m6tle ise.