Palju toredaid inimesi ehk lisa oma värdjas siin

Peab uue teema tegema, sest see on ikka midagi erilist. Järgmine kord, kui tekib uhkustunne, et oled Homo Sapiens Sapiens, vaata seda videot:

http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fur.wmv

Täiesti perses ausalt üteldes. No ma olen ka kuulnud karusnahksete loomade julmast kohtlemisest aga siiani olin veendunud et see on “tihedalt asustet” puurid, vilets söök ja nüri kirvega pea maha löömine. Aga näedsa siis, tuleb välja, et mingit väärakad kuskil aasias ja tõenäoliselt ka siis mujal nülgivad elusaid loomi südamerahuga. Kusjuures nagu näha siis reeglina, mitte erandina.

PS Sellise toreda materjali vaatamine toob ka endas sellised head küljed välja - näiteks tabad end mõttelt, et ma tõmbaks selles videos esinenud kangelastel pikemalt mõtlemata kõri läbi, savi kas tal kodus viis väikest last ja terve pere ülal pidada või mitte. Või siis teeks temaga midagi leidlikumat, et ta oma kunsti võlusid täiel määral nautida saaks.

Igaks juhuks dumbuseritele ka klikitav LINK ja tasuks see tõmmata oma arvutisse vasaku hiirenupuga sellel klikkides ja Save Target As vms valides.
No tähendab, sleepless nights. Ühesõnaga kui vasak on <-----seal ja parem on seal------> siis ikka parema hiirenupuga.

Pardon.
Võigas, äärmiselt võigas klipp...
Õnneks ma ei vaatanud seda ja mul ei ole mingeid tülgastavaid mälestusi sellest ja poleka millegi pärast muretseda.
Lihtsam on elada kui ei otsi vigu ja jälkust.

Positiivsust on rohkem koguge endasse parem seda ja Te võite piirduda selle rubriigi pealkirja esimese osaga ja ei mürgita end mingi jamaga.
kunagi oli mingi lühivideo afgaani sõjast ja sealt on meelde jäänud kuidas mingid kohalikud geriljad (kui neid nii saab kutsuda) sõduril jalga kaela peal hoidsid ja noaga kõrisõlme läbi lõikasid (mees oli elus) ja hiljem nüsisid vist pea ka otsast ära. (linki kahjuks ei mäleta)

aga www.rotten.com pakub veel sarnast "meelelahutust"
kuigi see video tõmbab ka klombi kurku ja mõistuse kaineks.
selle kõrilõikamise video leiab siit: LINK
NB! See on tõeliselt võigas nii, et nõrganärvilised ärge vaadake!! Tegelikult ei soovita kellelgi vaadata!
noh suffiks, äkki see throat.wmv ohver oli ka mingi karusnahatööstur :D
või musthuumor, et tahad analoogset filmi vändata?
Pankade abistav käsi on ka sisuliselt sadismist pakatav, mille all inimene end teadlikult või mitte 30-ks aastaks elusalt nülib. Kinnisvara ei ole küll see mille omamise nimel oleks vaja nahast välja pugeda.
http://www.hot.ee/troll001/King.wmv
marti837, aga elama peab ju kuskil, ei?
Sama link oli orkuti foorumis kaks nädalat tagasi. Mulle meeldis samas ühe tyybi kommentaar:

"Aga muidu - see, et mõned värdjad ei tule selle peale, et loomi enne nülgimist normaalsel kombel maha lüüa, ei tähenda veel, et me kõik korraga päeva pealt taimetoitlasteks peaksime hakkama või ainult nailonit ja puuvilla kandma vms. Kindlasti on ka värdjaid kuskil maailmas, kes oma orjasid peksavad, et need usinamalt meile riisi kasvataksid või jumal teab mida muud. Mis me siis nüüd lõpetame riisi söömise vää?"

Aga kui küüniline olla, siis ma isiklikult arvan, et maailmas toimub iga päev miljoneid õudsamaid asju kui loomade elusalt nülgimine. Lihtsalt aegajalt sattub meile ette mingi link nagu siinne või Abu Ghraibi vangide piinamine vms. ja siis jääb mõnele tunne, et kui kuskil foorumis neid needa, siis ollakse kuidagi õilsamad ja paremad inimesed? samal ajal kaifib ise kõiki muid jõledustega seonduvaid tsivilisatsioonihüvesid edasi? Südametunnistus ka puhas. Äge, toimiv silmakirjatsemine :P

Jack London ütles selle kohta hästi "Kreis on ilma südametunnistuseta. Kõigeks valmis. Kui vaja, röövib laibalt surilina. Erinevus tema ja kodanlase vahel on, et tema röövib ilma pettekujutluseta."
Mis mõtet on sellist negativismi siin levitada?
to: Krahv Kurjam aka Fit

1) Minu südametunnistus kindlasti puhtaimate hulka ei kuulu.
2) Täiesti nõus et toimub õudsemaid asju, aga mis siis? Kas see tähendab, et see on pohhui?
3) Vaatamata sinu suhtelisuse teemalisele verbaalsele defekatsioonile - kui see video sind külmaks jätab, siis pole mul sinust absoluutselt kahju. Tõlgenda kuidas tahad.

Ainus asi, mis on maailmale hullem kui riq'i sugused ultravasakpoolsed pseudointellektuaalsed idealistidest tasku-Schopenhauerid on sinusugused universaalse laissez faire doktriini jutlustajatest äärmusliberaalsetest hedonistidest patoloogilised moraalsed relativistid, kes dwellivad (sinu näitel väidetavalt suhteliselt edukalt) olemasolevatel kinnistel süsteemidel midagi tõeliselt uut loomata.

Midagi positiivset:
Meie kõigi õnneks oled sa inimene, kel ei õnnestu kunagi poliitikas läbi lüüa ehk meie kõigi saatust mõjutama pääseda. Kui ma oleks usklik vunts, ütleks "thank god for that".

Aitäh!
suffiks, miks oled sa selles nii kindel? Fitil peaks olema mõne aja möödudes piisavalt rulli, et ennast suvalises valimisnimekirjas esimeseks osta. Ja siis?
Sest ma:
1) tean milline ta välja näeb;
2) umbkaudu tean, keda ta ei tunne;
3) aiman ballpark rulli, mis eelnevat ja isikuomadusi arvestades oleks antud ambitsiooni edukaks executioniks (ehk appearance, presence, image ja networking deficiency tasalülitamiseks) vaja ja seda pole ega saa iial tema tegevusala olemusest tingituna olema, välja arvatud kui tegu pole Stevie või Kenny masti ereda tähega, mis aga eeldaks Eestis superstaari seisusesse tõusmist ja võimalust Enn Panti vaeseks meheks nimetada. See aga jällegi tooks kaasa Eesti üldist sotsiaalset olukorda arvestades "seina ette kerkimise".

Vaata Luukase, Siffi, Mõisa jt inimeste dilemma. Lots of cash and little charizma only gets u so far.
Noh, tähendab, "chariSma" ikkagi.

Ja tegu pole solvanguga, vaid tasuta personaalse analüüsiga, mille puhul autor annab analüüsi objektile kõik õigused selle uurimuse edaspidiseks tasuta kasutamiseks.
Kui keegi tekitab kellelegi nii palju emotsioone, siis teeb ta kindlasti midagi õigesti!
oh suffiks on fiti fänn :)
aga äkki on fitil karismaatilisi sõpru?
voi mis pohjusel peaks yldse poliitikasse minema. imho pole tal ei tahet ega vajadust.
las ma lahen ise! eestis on poliitikutel probleemiks ideede puudumine, mitte karisma voi teotahe, voimed jne. miski tasuta internet, lapsetoetused jne ei tee suurt juhti. oeh, appi! edgar!

samas, aasias kus koeraliha njam njam pekstakse koeri enne keppidega kuni nad vihast hulluvad. ja siis tapetakse vist. ja v6etakse liha. et siis adrenaliin läheb verre ja liha tuleb eriti h6rk. m6elge siis enne kui koeraliha sööte..

palju toredaid inimesi leidub ka lähemalt! siin üks lausa legendaarne lugu.. järelkaja ka

ehk siis alati on m*nne kes omakasu 1 yhiku nimel teistel elu 100 yhikut s*taks teevad.
ise tihti mõtlemata oma tegude üle..
Äge, grafomaanist edevusehunnik tituleerib mind juba yheks suuremaks ohuks maailmale, kui tema sentimentaalsele, mehhiko seebi stiilis halale veidi provotseerivalt reageerida.

Kusjuures ta ei pannud yldse tähele, et mul puudus vähimgi sympaatia nende loomapiinajatest värdjate suhtes, aga olles järjekindlad, miks mitte siis piinata surnuks ka arstid, kes vaeseid loomakesi koledate piinavate haigustega nakatavad? Piin on ehk jubedamgi, kui nülgimisel?
Ja ära hakka rääkima, et see on nyyd järsku hoopis teine asi ja õigustatud piinamine.

Kui anonüümsuse taha peituva sõnavahutaja Reio, enese vihjete põhjal hästiinformeeritu "analüüsid" mõnikordki täppi läheks, siis tema lahmimine isegi pakuks mulle huvi, aga praegu...äh.

Mul tõesti puuduvad plaanid poliitikasse minekuks, tänan väga, loodan et sul ka. kuigi sõnaosavatel lipsustatud ülilojaalsetel nobodydel on poliitikas head lööki, ülikoolipäevilt tean paari selli.

PS: Tglt ma pole nii julm või südametu, kui sa arvad, c'mon, cant see provoking, when it hits you? Smart guy...:P

PPS: see "universaalse laissez faire doktriini jutlustajatest äärmusliberaalsetest hedonistidest patoloogilised moraalsed relativistid" oli päris hea, kuigi mitte 100% paikapidav. Äkki iseloomustad mõnda sulle hinge minevat foorumlast veel sama vihaselt? Kaasa arvatud iseennast?