Päevakaja

Mingil huvitaval põhjusel on enamik autoesindusi pannud elektriauto hoolduse tunnihinna umbes kolmandiku võrra kallimaks kui sisepõlemismootoriga masinal.

Ei tea lõpuni tausta, millega seda põhjendatakse, kas vähem töötajaid kes käinud elektrikatega seotud koolitustel vms.

Kliendi vaatenurgast on siin selge paradoks. Levinud eeldus on, et elektriauto hooldus odavam, kuna pole midagi hooldada - pole vaja vahetada ei õli ega filtrit. Väikese veermiku ja kere kontrolli eest ju pole vaja suurt midagi maksta, aga tundub, et esindus tahab oma 300-400 euri igal juhul kätte saada. Kui tunde kulub vähem, siis kõrgema hinnaga.

1 Like

Mõned aastad tagasi polnud elektrikate remondiks kvalifitseeritud kaadrit saada. Eestis neid välja ei õpetatud. Selleks, et remondi asjus elektriauto lähedalegi minna on vaja hunnik serte ja muid koolitusi/pabereid, mis kõik maksavad. Sellest ilmselt ka kõrgem hind.

Sellest sertide teemast ma saan aru ja natuke kahtlustasin ka.

Kliendi vaatest see asja eriti ei muuda. Eeldad odavamat hooldust, aga tegelikult maksad ikka sama raha, lihtsalt arvel on suurem summa teisel real.

Tegelikult ju ei maksa sama raha.
Soovitan: Sõitke, kogege ja siis ei pea niipalju oletama.
Päris mitmete mudelite ja markide kohta on hõlpsalt leitavad näiteks 100k või isegi 200k hoolduskulud (reaalsed kasutajate kulud).

1 Like

Paraku, me oleme täna jooksnud oma makro-majandusega teeharule, kus ILMA “planned obsolescenceta” EI TÖÖTA mitte midagi.

1 Like

Meil oleks, õigapoolest vaja teemat “tehnoloogiline düstoopia” … analoogselt “totalitaarsele eestile”.
Hinnadiskrimineerimine ehk “algoritmiline hinnastus”. Tere tulemast 21. sajandisse:

Tooted mis olid “liiga head”, et meie “planned obsolescence as feature” majanduskeskkonnas ellu jääda:

Ja USA võttis LÕPUKS ometi vastu “right to repair” seaduse… mis on positiivne. Aga tegi seda esialgu “ajutiselt, 10neks aastaks, vaatame mis saab”.
Farmerid ja Ehitajad, kes said nüüd John Deere ja Caterpillari “digiaalse väljapressimise” alt mõnevõrra vabamaks, hõiskavad. Seniks kuniks.
Digitaalne väljapressimine koos etteplaneeritud aegumisega – kas pole see Progress imeline asi?

1 Like

siin on sulle konkreetne tabel: Redirecting... jutu võid sealt kommentaaridet ja postitusest juurde lugeda.
Mul on diiselauto, seega erapooletu hindaja. Kes vähegi arvutada suudab, oskab arvutada, millise läbisõidu juures elektriauto ära tasub. KIrvemeetodil võidad kütuse pealt 10s/km suurema linnamaastuti puhul, edasi oskab vast igaüks arvutada. KUi sõidad 3-10k aastas, pole tõesti mõtet autot vahetada, kui niikuinii uue auto ost kavas, tasub arvutada. Tegin siin ühe automargi puhul arvutusi, juba ainuüksi intessi pealt võidd a la 3k 5 a jooksul, lisaks 5a hooldust hinnas juba ja autol garantii 10a. Kes liikleb pühiliselt linnas ja läbisõit 30k a, siis tasub kindlasti elektriauto ost ära(muidugi kui saad kodus ladid)

Nagu ma sealt kommentaaridest võisin lugeda on tabel tehtud eeldusel, et 5 aasta pärast on auto reaalne jääkväärtus järelturul enamvähem võrdne protsent ostuhinnast… mis teeb hoobilt ka kogu selle arvutuse järjekordseks elektrifanboyde piinlikuks punnituseks tõestada teistele midagi.

1 Like

no ongi enam vähem võrdne, jätame siin ülikallid Porched jne välja. Aga tee ose lihtsam arvutus, võta, et auto on 10 a. ja jääkväärtus on sisuliselt null, mida ta ongi.
KUI sõidad selle ajaga 300k ehk 30k aastas, siis kui palju elektriauto soodsam tuleb? Usun, et isegi sina suudad selle välja arvutada. Jah, uus auto ongi kallis löbu, aga kui sinu arvates elektriauto hind kukub niipalju kiiremini, osta siis 5a vanune auto. Paraku kui hakkad vaatama, siis neid odavaid 3-5a. vanuseid normaalseid elektriautosi miskipärast saada ei ole.
PS kindsigol siin on elektriauto olnud mingi aeg, eks tema teab paremini kuidas see ära tasunud on
PSS ma sõidan hetkel liiga vähe, kui mu läbisõit oleks 3k kuus, läheksin homme poodi ja ostaksin elektriauto tänase disla hinna juures. Kui sul ikka kulub linnas 9l 100le ehk 20s/km ja elektrikaga kulub 3 senti max, siis juba kütuse pealt hoiad 500 kuu kokku ja see katab ilusasti liisingumakse+kasko ära

Võrdne? Räigelt odavam pidi ju olema - nagu kõik üksteisele äratehtud näoga õlale patsutades kuskilt tikupoisis pistikujärjekorras istudes räägivad.

Igaüks sõidab millega tahab ja mulle jääb see arusaamatuks miks ka isiklikust transpordivahendist peab mingi ühiskonda lõhestava usuküsimuse tegema.

1 Like

jutt olu ju hinnalangusest, ise ka ei mäleta millest eelmises postituses kirjutasid? Aga midagi pole teha, kui lihtne 2x2 üle jõu käib, siis pole midagi teha.
Kes sellest usuküsimuse teeb, sina ju? Mina söidan rahulikult oma 13a. vana dislaga, sest nii on hetkel mõistlikum. Kui peaksin iga nädal Kuressaare ja Tallinn/Tartu vahrt uhama, lisaks päevaläbi linnas tiirutama, vahetaks kohe auto ära.

1 Like

Leian, et Karlssoni süüdistamine akudelembuses on alusetu ja ennatlik. Olles põhjalikult ja allikakriitiliselt tuvunud A.Lindgreni ülestähendustega selle tegelase kohta, tean kinnitada, et Karlsson kandis seljas mingit sisepõlemismootoriga riistapuud ning tituleeris end muuhulgas maailma parimaks aurumasinistiks ja ehitusmeistriks. Kõik viitab sellele, et tegemist oli katusetöid teostava ehitustöölisega, kes oli lahti jaganud, et akutrelli soetamis- ja omamiskulud võrreldes tavalisega on puhas tarbija lüpsmine ning kandis praktilise inimesena kulude kokkuhoiu nimel rihmadega seljas bensugenekat. Hei hopsti!

1 Like

millest sa räägid? ise lähed foorumis räigelt põlema , kui elektriautode km hind avaldatakse ja tood mingi usuküsimuse sisse. Sõida või kopteriga , elektriauto omanikul on savi

A miks sa siis teed? “Igaüks sõidab millega tahab” töötab ka niipidi, et mingist naljaga pooleks tehtud elektriauto-postitusest ei pea tingimata kilomeetrist hala välja pigistama.

1 Like

Kõik need elektriauto vs diisel vms tasuvusarvutused omavad mõtet teatud EELDUSTEL.
Eelduseks on see, et sul tõesti on võimalik mugavalt elektriautot kodus laadida. Pluss viitsid sellega jännata pluss neelad alla pikematel sõitudel tekkivad ebamugavused, mis on seotud kodust väljas laadimisega.
Kui need eeldused ei kehti, pole mõtet ka ülearu tõsiselt võtta neid arvutusi.

peeter, mul kogemus puutub, aga milles see jändamine seisneb? Et kodus parkides pead kord nädalas juhtme pistikusse pistma?

Eesti keskmine sisepõlemismootoriga auto on umbes 15 aastat vana, kui ma õigesti mäletan.

Elektriautosid samas vanuseklassis vist eriti ei ole, et eluiga ja jääkvääärtust adekvaatselt hinnata. Need riigi ostetud Mievid ja esimese põlvkonna Leafid vist olid seal 2010 aasta alguses.

1 Like

Oled sa näinud mõnda sotsiaalmeediapostitust (mingis vormis on sotsiaalmeedia ka see foorum) stiilis - mul on täna diisliga sõites suu kõrvuni?

Nii nagu vegan ei saa jätta mainimata oma toitumiseelistusi või segaseksuaalne oma eessõnu ei saa ka elektriautomehed jätta mainimata millega nad sõidavad. Kui sellele vihjata, siis on muidugi patused ja hereetikud need vihjajad.

Draax, Eesti keskmine auto on 15 aastat vana, sest register on täis autosi mida reaalselt ei eksisteeri. Reaalne tänavapilt on ju “vähekene” teistsugune - et ehk siis pooled autod mis sulle tänaval vastu sõidavad pole ju vanemad kui 15 aastat.

Jah, loodetavasti see jama siiapoole ookeani veel mõnda aega ei jõua.

Vist pole kõikides (rohkem kui pooltes ?) osariikides veel ametlikuks seaduseks saanud siiski, vaid on ainult eelnõu tasemel (vist). Kahjuks käib endiselt mõjuvõimsate tootjate kohati absurdne lobitöö, et “vendor lock-in” kaotamine on eluohtlik, toetab terrorismi, tapab innovatsiooni, tõstab tarbijahindu jne. Kui juhendite ja skeemide puudumise elab veel üle, siis kõige hullem ongi see, kui juppide ühildumine piiratakse softi tasemel.

Oli vaja hiljuti oma kodulaborisse teatud tüüpi testseadet. Uue seadme ostmine ei tulnud muidugi kõne alla, sest see maksis tuhandeid ja poleks ennast õigustanud. Aga, kui oleks raha olemas olnud ja kotti kõvasti luhvtitanud, siis ikkagi - saad seadme, mille kasutamiseks sõltud tootja tarkvarast (mis nõuab Windowsi või Maci) ja jamade korral tootja üldisest garantiiprogrammist. Mingit kirjandust kaasa ei saa vaid pead kuskilt kodulehekülgede sügavustest alla laadima (peale seda kui oled kõik oma isikuandmed neile jaganud), troubleshooting juhend on paar lehekülge ja kasulikum osa sellest on vaid tootja kontaktandmed, kogu service manual on sisuliselt vaid kasutusjuhend. Kui on mingi probleem, saad muidugi lahti võtta ja ise uurida enne kui teisele poole maailma seda postitama hakkad, aga ega keegi sinu elu lihtsaks ei tee.

Ostsin siis ebayst vana hea Hewlett Packardi alternatiivi 80-date lõpust. Käib mugavalt lahti, disain on modulaarne (funktsionaalsus eraldi “kaartidel”), on olemas service manual, kus on kõik elektroonikaskeemid, ainuüksi troubleshooting osa on 100 lk. pikk, sisaldab põhjalikke kirjeldusi, kuidas see või teine moodul töötab, testpunktid mõõtmiseks ja kalibreerimiseks on PCB-del mugavalt saadaval jne.

Jah, osad IC-d (tootja enda omad) ei ole enam saadaval, vaid sõltud sellest, kas korras isendit õnnestub ebayst või mujalt “mustalt turult” saada. Aga noh, kui oled vähegi elektroonikaga sina peal ja omad niipalju teadmisi ja “talupojatarkust” , et diagnostika käigus ennast lühise läbi maha ei tapa, siis saad jootejaama ja multimeetri abil suurema osa jamadega hakkama - sest tootja on kunagi teinud kõik, et kolmandad osapooled või kasutajad ise saaksid seadme nõuetekohaselt hooldatud ja korda tehtud.

Aga noh, need ajad olid kunagi ammu - aga samas, vahetad tantaalkondensaatorid välja ja asendad aegunud patareitoitel NVRAMi ja seade, mis toodeti sellel ajal kui minu isa oli noorem kui mina praegu, kestab edasi. Sest kunagi oli seadme eluiga määratud komponendiga, mida tollel ajal veel ei osatud töökindlamaks muuta ja olid tootjad kelle puhul “planned obsolence” kontseptsioon oleks nende au pihta käinud.

2 Likes

Ahem. Autodest ma muidugi ei tea midagi, aga kui AI ei valeta siis see 15 (tema sõnutsi küll 16) aastat tuleb liikluskindlustust omavate autode pealt. Ma pakun et reaalselt mitte eksisteeriva auto eest ei pleki isegi eesti ülearu jõukas tarbija kindlustust, ometi? Seega kui on kehtiv kindlustus siis ka sõidetakse?