Päevakaja

Reformierakonnal on kuni valimisteni puudlit vaja, juhuks kui senine puudel kahesajaga laiali jookseb. Vastutasuks saab reformierakond pakkuda sotsidele diili, et presidendiks saab näiteks mikser. Selle tõestuseks räägib see, et mikser on järsku üleöö välispoliitika eksperdiks saanud. Täna näiteks käis ÄP raadios Iraani sõja teemadel lolli ja asjatundmatut juttu ajamas

2 Likes

Võtke see lõvikonserv talt juba ära.

10 Likes

õige ta on - siit foorumist saaks ikka päris palju häid kandidaate … sest ainult nemad on ilmeksimatud kõiketeadjad ning kõik ülejäänud on süüdimatud idioodid ja vandenõulased.
vihje - mida süüdimatum kasutajanimi, seda sobilikum presidendialge.

Ma kuulen esimest korda elus, tänu sinule, Kionka nimelisest isikust.
Kas on mõtet minna ja allikates tuhnida, et kes see selline on ja millega ta silma paistab?
Kas eelmised laused kokku ei anna oksüümoroni?
Kas diskusioonil on sellises kontekstis mõtet?

1 Like

Ehk peame siis tegema LHV Foorumi Oikumeenlise Semiootika Nimekomisjoni ja hindama ära, kelle kasutajanimi kui palju “süüdimatu” on (skaalal ühest kümneni)???

1 Like

Ma olin kuulnud, aga pilti polnud näinud.

2 Likes

Kuraaatt… sihukesed pildid pannakse …sektorisse. Klikitava lingiga. “Nagu Mees” omadas tänu sinu “inlinemisele” just uue ja sügavama tähenduse.
Sõnaga – Elupõline Eurokraat teeb ajutiselt väikese sammu tagasi, et oma karjääri edendada? Nojah, THI vol 2?

2 Likes

Kui Detroidist, siis tunneb äkki Eminemi (8 Mile Road). E. oli küll vist vähe noorem?

MIks ta seda märki näitab? Kas see on midagi diplomaatilisest sõnavarast?

1 Like

Ikkagi reform valetab mitte Läänemets.

„Reformierakond valetab suurelt ja ülbelt.“ Tanel Kiik: võimalike presidentide nimed saatis mulle oravate peasekretär sõnumiga

„Reformierakonna mitmed juhtkonna liikmed püüavad mängida avalikkusega peitust. Nad ei soovi välja öelda, kas erakond toetab tänast riigipead Alar Karist teiseks ametiajaks, vaid soovivad, et meediasse tekiks alternatiivsed kandidaadid, kelle üle arutada,“ ütles sotsiaaldemokraatide aseesimees Tanel Kiik.

„Aga nad ei soovi teha seda oma nime alt, vaid soovivad leida teisi poliitikuid või erakondi, kes esitaks teisi kandidaate. Mulle saatis Reformierakonna peasekretär [Kristo Enn Vaga] mitu nime. Lisaks muud variandid, mida telefonitsi arutasime. Minu vastus on olnud ühene. Sotsiaaldemokraatidel pole olnud mingit soovi mingeid kandidaate meedias välja käia, kuni otsime selgust, kas ametis oleval presidendil Alar Karisel peaks soov olema. Kehtib ju reegel, et aegsasti välja käidud kandidaadid lastakse põhja. Leitakse miinuseid. Senine praktika, kui vaatame eelmisi või üle-eelmisi valimisi, on, et edukamad kandidaadid tulevad alles lõpusirgel,“ ütles Kiik.

https://www.delfi.ee/artikkel/120442765/reformierakond-valetab-suurelt-ja-ulbelt-tanel-kiik-riina-kionka-nime-saatis-mulle-oravate-peasekretar-sonumiga

5 Likes

Kiik lihtsalt täiendab Läänemetsa valet. Kuskil pole tõendit, et RE palus neil Kionka või keegi teine välja käia. Lihtsalt arutati omavahel võimalikke kandidaate.

Vahet pole, kas Lauri või Kristeni süül, aga ülimalt nõme olukord, et aastakümneid Eesti heaks töötanud säravat ja teenekat inimest nüüd foorumites igatpidi hekseldatakse, kuna poisid ei suutnud liivakastis mängides viisakaks jääda.

4 Likes

wikipediast, Kionkal kui ka tema lastel on nii Eesti kui ka USA kodakondsus
kas sobib Vabariigi Presidendiks inimene kes on ainult eesti fänn ja Eestis vast ainult mõned aastad elanud

2 Likes

Ma arvan, et:

a) tegemist on väga toreda ja tööka ja Eestile pühendunud inimesega

b) ta ei sobi Eesti presidendiks

1 Like

Need THI pakutud(?) variandid on kõik arvestatavad tegelt ja selles on tal õigus, et president võiks siiski olla välispoliitikas tugev. Pakkus välja vist per ERR:

Riina Kionka, Jüri Luik, Mati Maasikas

Edit: Ansipi nime ka mainitud seal ERR loos.

Pädevam kui kaks ülejäänud K tähega kandidaati, igatahes. Vähemalt suudaks omaenda kõned kirjutada ja teeks seda hästi.

See märk pidi viipekeeles tähendama naisterahva suguelundit (või mingis muus märkide keeles).

Ansip võiks täitsa olla president. Annaks poisiussidele Kadriorus mööda kukalt kui lollusi kokku keeravad ja idiooti mängivad.
Hetkel saaks Tsahkna poiss triibulised lausrumaluste välja purtsatmise eest eetris.

3 Likes

Eks Eestlasele on alati oluline mida teised meist arvavad. Asjaolu, et president võiks olla rahva isa ja vaimne juht on otseloomulikult tema ametissemääramisel (sest ega rumalal rahval ei või lubada omale juhti valida) mingi kümnendajärguline teema.

2 Likes

Näiteid sobivatest? Lennu oli jah selline, aga kust neid praegu võtta on?