Päevakaja

Sa seda osa lugesid? Lased teistel endale pileti osta, valetad oma kaalu ja vormi kohta ja lased rahulikult üle. Mingi vastutustunne võiks ikka olla.

Eriti veider on lugu siis, kui treener on abielus või kui tal on elukaaslane olemas. Eks seegi näitab inimese moraalset palet.
Ma lugesin suht diagonaalis seda lugu, aga kas see polnud tal esimest korda treenitavale keelt kõrva ajada? Naine oli samal ajal sünnitamas?

1 Like

Ilmselt sa oled kallutatud, sest sihilikult jätad minu mainitud osa välja ja võimendad teist korda ainult ühe poole versiooni. Ta ei valetanud vormi kohta. Tsiteerin siis ise lõiku, mida sa sihilikult ignoreerid:

Liivja rääkis saates, et ta ei soovinud antud Ungari võistlusele minna tekkinud söömishäire tõttu. „Ütlesin neile, et olen juurde võtnud, mul on vorm pehme, ma ei taha minna. Eleri helistas ja ütles, et sa lähed, sest lennupiletid on juba olemas.“

1 Like

Kõik edasine on huvitav konstruktsioon e jama.

Kallutatuseks puudub põhjus. Ma ei tunne neist kedagi. Minu arvates on tegemist suht veidra alaga.

Nõus, et see võistlusele minema sundimine oli üle võlli. Oleks võinud reisiraha tagasi küsida ja laiali minna.

Eesti kodaniku ning riigikogu valijana teen ettepaneku, et riigikoguliikmed võiksid aumehelikult head eeskuju näidata ja lasta endale kehtestada paindliku tööajapõhised lepingud - vastavalt istungite pikkusele ja ka sisukusele.

ettepaneku ajendiks on: ERR uudisnupuke: Riigikogu võttis kolmapäeval vastu töölepinguseaduse muudatused : Seega on töötajal kindel minimaalne töötundide arv ja nende eest tagatud sissetulek, aga samas võimalus teha lisatunde.
“Paindlik tööleping ei ole sundus, kohustus, vaid alati kahepoolne kokkulepe. Töötaja ja tööandja lepivad ise tingimused kokku. …”

"Keskerakonna fraktsiooni liige Vladimir Arhipov ütles riigikogus, et see muudatus ei suurenda töötajate iseseisvust ega võimalusi, vaid annab tööandjale võimaluse otsustada, millal ja kui palju ta tööd pakub, jättes riskid töötaja kanda.
“Töötaja on nagu valveolekus ja mitte enda soovist, vaid sunnitult,” sõnas Arhipov ja tõi välja, et seadusemuudatust on kritiseerinud ka mitmed ametiühingud, kelle hinnangul see vähendab turvatunnet ja suurendab ebakindlust. "

Ma kardan, et selle asjaga on nii nagu selle juudi rabi ja kahe vaidleva mehega. Mõlemal oli õigus ja kui naine ütles, et see pole võimalik, siis oli temal ka õigus.

1 Like

Siis me oleme ühel meelel.
Tegemist on harrastajaga. Tavaline inimene, nagu meie, kes spordib oma lõbuks. Kui mulle treener nii peale hüppaks, siis ma saadaks ta otsesõnu p*rse.

Aga saada siis ja mine koju, aga ära tule aastaid hiljem hädaldama, et kuidas mind on kogu mu elu väärkoheldud.

3 Likes

KUI on väärkoheldud, siis võib ikka küll ka aastaid hiljem välja tulla. Mina saadaks kohe. Aga noor ebakindel naisterahvas ei ole sama asi kui mina.

2 Likes

Huvitavad mõtted.

Fantaasia ja muinasjutud .See saab olema ikka palju hullem. Enamik inimestest muudetakse orjadeks, kes rügavad praktiliselt tasuta isandate heaks. Isandad on veider allianss AI-st ja neist inimestest, kes seda intelligentsi käsutab ja manipuleerib. Muski-sugused muidugi kuuluvad isandate hulka, kuid neid on vähe .

Inimest toota on väga odav, ei pea selle eest isegi niipalju maksma kui staarhomod maksid oma katsekjlaasilaste eest . Pealegi on ahviliste hulka kuuluval imetajal loomal metsikud instinktid, nii et nad on nõus ise paljunema, neid polegi vaja ergutada .

Samuti on inimese ülalpidamine väga odav. Natuke Gatesi vaglaputru, riiet ja jalatseid, mingi tuba, kus ta lausa talvel ära ei külma. Paku talle ka meelelahutust ja ajupesu virtuaalreaalsuse kiivriga, mingit leebemat sorti sünteetilist uimastit ja ta on õnnelik., ei hakka mässama.
Rohkem pole vajagi . Meditsiiniline teenindus on ainult isandatele, orja puhul ei hooli keegi sellest kui ta vähi või reieluu murru puhul kärvab, neid on ju miljardeid, kohe saab võtta uue.

Maailmas on väga palju töid, mida inimene teeb odavamalt kui robot ja ka paremini. Isegi tühipaljas kurkide ja tomatite korjamine põllult või viiekordse kivimaja ehitamine läheb inimesel paremini ja mis peamine - odavasti ! Samuti näiteks seksiteenused - paljudele isandatele ei meeldi taolised robotid, osav call girl teeskleb paremini.

Lugege S. Lemi "Tagasitulek tähtede juurest " See külm ja kalk tulevikuühiskond, millesse Hal Bregg tagasi saabub kui tema jaoks kosmoselennul möödus 10 aastat, Maal aga 100, mis on täis võimatuna näivaid tehnoloogiaid, on veel liiga leebe ettekujutus inimeste tulevikust. Nagu ikka on tegelikkus palju õudsem kui ulmekirjaniku fantaasia oskas ette kujutada.

Venemaa endine peaminister Tsernomõrdin on taolist lootuste/ unistuste ja reaalsuse vahelist kuristikku ilmekalt kirjeldanud : Tahtsime parimat, välja kukkus nagu alati

3 Likes

Ilge AI haip ja ei midagi muud. Elon elab omas mullis, sellises tempos läheb ikka veel aastakümmneid, kui suudetakse robotiseerida kõik elus vajalike asjade tootmine (toit, riided, elekter ja kõik see mööbel ning varustus mis seal kodus on). Tahaks näha roboteid mis ehitavad maju. Milline oleks inimene siis kui ta sööks ainult vati sees kasvatatud geenmuundatud toiduaineid, toidus puuduks looduslike mikroobide mitmekesisus?

Robot, mis ehitab maju, on köki-möki. Mina tahaks näha robotit, mis ehitab roboteid ja siis sellseid roboteid, mis ehitavad omakorda neid esimesi, roboteid ehitavaid roboteid, selliselt et tekib iseennast taastootev tsükkel, nii et inimesel pole vaja enam kätt külge panna. Vot siis usuksin.

Eesti muistendid on täis hoiatavat mõistukõnet taoliste olendite kohta, kes su eest kogu töö ära teevad. Hakatuseks pead sellise saamiseks täiskuu-neljapäeva ööl viie tee ristil vanakuradile oma hinge maha müüma ja siis terve allesjäänud elu muretsema, et sul talle tööd oleks anda sest muidu kägistab kratt oma peremehe kohe ära. Kui aga annad sellise taski, millega ta hakkama ei saa, võib ta susisedes põlema minna ja tare maha põletada. Liitiumakud siis ilmselt.

11 Likes

Refide ja parempoolsete tööriist kaporatuur asub rünnakule.

7 Likes

Jep. Seal taga ei saa mitte midagi olla. Minu sügav uskumus on, et kõik erakonnad peale refide on ülipuhtad.

Meenus just see 8 eurone juukselõikus, millega inimene tühistati ning pärast aastatepikkust kohtuskäimist selgus, et ei olnudki ju midagi.

8 Likes

Hiljuti lõpetati kellegi kriminaalasi kuna oli alla 200€.

1 Like

Mina usun, et refid ongi kõige puhtamad ja teisi tuleks uurida ja tühistada, sest raudselt on nad midagi halba teinud. Eriti tuleks neid uurida kui reffide reiting on sisuliselt olematuks langenud ja varsti hakatakse valmistuma riigikogu valimisteks.

7 Likes

Miks sa arvad, et refid puhtad on? Ja miks just teisi peaks uurima?