TalTechi autovaba päev on kohe eriti hästi korda läinud. Parklas laiutavas tühjas hiigeltelgis haigutab 2-3 tudengit, mingi hüperaktiivne DJ poeb või nahast välja, et loengusse kiirustajaid disträktida. Ümberkaudsed parklad on umbes.
Viis Pluss lagatus!
Mina andsin TalTechi “rohekuule” ja “autovabale päevale” oma panuse pannes jalga rohelised teksad ja saabusin mootrrattaga.
Steve Rosenberg on pigem erand, päris paljud lääne ajakirjanikud on välja puksitud venest, mingit põhjust pole uskumaks, et EV ajakirjanikel lastaks seal olla. Politico
See kui vuntsidega vantide pressiesindaja Eestit lennukiasjanduses valetamises süüdistab, on muidugi tore, aga olgem ka ausad, see pilt mida ajakirjanduses röövlindude piiririkkumise kinnituseks justkui esitletakse, ei kannata samuti erilist kriitikat. Oleks võinud ju natukenegi rohkem vaeva näha, mingi video juhtimiskeskusest, f35 kokpitist vms. nagu tänapäeval kohane.
Pole seal ei rikkumisele eelnevat ega järgnevat lennutrajektoori, kiirust/kõrgust, täpset aega jne. samuti on lõik täiesti sirgjooneline, kuigi väidetavalt andis Itaalia piloot nuustikutele mingil osal lõigust tiivakõigutamise ja käemärkidega märku, et siit minema tõmbaksid. Selle koha peal peaks siis üks väike jõnks olema. Hetkel presenteeritud sirgjoonest saaks nii aru, et lendasid lihtsalt tuima näoga edasi, kuni Eesti õhuruumist väljusid. Ja väide et suundusid Tallinna peale, kõlab ka veidi nirult, pigem lendasid rannikuga paralleelselt. Antud paberiga pole erilist pointi ÜRO-sse vehkima minna, see ei tõesta tõepoolest mitte midagi, on lihtsalt üks paber.
Off, sa ei ela ju Tallinaski. Tallinna tänavad ei ole sinu otsustada. Las selle üle otsustab ikka Tallinna kodanik.
Hei, LHV adminnid, ehk oleks aeg midagi ette võtta?
Vaatame siis, mis üritus mittetallinnlast Offi häiris, nii et ta pidas lausa vajalikuks isiklikult kohale sõita üritusele, mis ei puutu temasse, et Tallinnas noortele ,elamist" õpetada ja oma agendat peale suruda.
https://taltech.ee/sundmused/taltech-tahistab-autovaba-paeva
Üritus, mida haige rattavihkaja Offf külastas, jätkub kell 17.45 algava jalgratturite ühise väljasõiduga Tour d’ÖÖ. Panen sellest siia hiljem videoid. Ilmselt on seal taas tuhandeid rattureid.
karlsson, ära võta nõnda hinge asju. see on täiesti tavapärane taltechis et “krt, projekti eelarve tuleb ära kulutada” meeleheitest sündinud üritused ja meedia ei koti kedagi ja telgid on tühjad. vaata kasvõi taltech youtube kanalit ja palju seal keskmisel videol vaatamisi - kohe näha, et multimeedia palgafond on asja ette läinud
(aitäh maxumaxja) semestri algus, inimestel muid asju teha kui kuskil telgis istuda, mussi kuulata ning vaadata projektipalgalisi ükshaaval tõdemas uskumatut avastust, et tõepoolest planeeti B ei ole. tühi telk ei tähenda kohe vandenõud jalgrataste vastu.
Siin järjekindlalt tööpäeval spämmimise asemel oleks võinud selle ajaga midagi asjalikku teha.
Kuulge, 39 posti järjest on juba selge ja intentonal spam-flooding. Kas adminid ei saa selle foorumi-mootoriga pisikest “aeg maha” karlssonitele rahunemiseks anda. No nii paar nädalat vms. See on juba puhas floodposting.
Mis teemal täpsemalt? Põhiseaduses on kirjas, et igal inimesel on õigus tema lollile arvamusele ning siin foorumis on olemas ignoreerimisnupp näiteks, mis lollid silma alt ära peidab. See, kas nendega suhelda ja hoogu juurde anda, on juba igaühe isiklik valik.
“Loll” on loomulikult inimeseti erinev, igalühel on oma sümpaatia ja antipaatia.
jah muidugi, aga sama jama 39x postitada on sinumeelest ok?
Ei mina tea, kas 38 on ok ja 39 mitte ning kuskohast saab metsatukast mets. Küll aga tean ma, et sõnavabadus tähendab ka võimalust olla aktiivne loll ja teema täis teha. Pealegi nagu ma nüüd näen (sest see kastiratas vmt on mul ammu blokeeritud), siis on ta postitused niigi ära liputatud, pole õrna aimu ka, mida postitas. Ning kui see oli tavaline jurts, mida ta on aastaid tootnud, siis… temal on õigus postitada ja minul on õigus teda ignoreerida.
Alati on muidugi võimalik, et foorumi omanik on valgustatud monarh ja teinekord väänab käsi. Samas harva on see mõistlik viis ja valgustatud monarhist saab kiirelt natuke liiga trigger happy moderaator. Seega isiklikult eelistan pasa surnuks vaikida. Kui keegi arvab teisiti - jällegi, vaba maa ja vabad valikud. Austan erinevaid arvamusi.
Aga 39 000 korda? Või kus on salakalahala piir, millest alates peaks meetmed tarvitusele võtma?
Siin foorumis võimutseb vanade, konservatiivsete ja radikaliseerunud pässide ainuvõim, kus teistimõtlejatel sõnaõigus puudub. ![]()
Seni kuni saab kasutajaid ignoreerida, jookseb mu piir väga kaugelt. Kusagilt sealtkandist, kus peab Eesti politsei sekkuma. Enne seda võiks foorumid kasutajad omavahel hakkama saada - ning kollektiivis on jõud.
lähed Rock Cafesse ja tahad Modern Talkingut kuulata?
ja kui ikka sulle seal Rock Cafees ei lasta seda Modern Talkingut, et mis siis teed? Hakkad kõiki seal klubis “ümber kasvatama”?
mh, milleks kedagi blokkida. myko juba ajasite ära - mulle väga meeldis lugeda tema väikese ametniku märatsevat viha avaliku sektori kriitikute ja lihtsalt ette jäävate vaeste inimeste suhtes. karlssoni raev on peaaegu sama fun.
Mida karlsson postitas?
On muidugi veider, et minu pisike olukirjeldus (NB! just olukirjeldus olukorrast, nii nagu ta oli) sellise karlssonis raevuhoo esile kutsus. Aga võib olla oli ka viiimane veetilk püssirohutünni. Ehk kukkus tõuks varba peale või ühistu hakkas üldlelektri varastamisele viltu vaatama või … paljutki, mis elus juhtuda võib.
Salakalahala jutus on oma iva. Lollil on õigus olla loll. Nõus. Aga “ignome lolli ja las ta olla loll omaette”. See on natukene ohtlik. Lastes tölplastel vabalt toimetada saame “putukaväilad”, “punased plätserdused”, Paldiski mnt. sulgemise ja viimased “äksjuunid” Valgevase tänaval, kus kaotati 27 ja siis veel 11 parkimiskohta.
Kui autoomanikud julgesid arglikult pärida, et “aga ehk saaks vähemalt vanainimeste ja väikelaste vanematega arvestada” tuli vastuseks ideoloogiliselt kindel:
“LINNA MAA PEAL? MITTTEIIALGIID!!! Siia on planeeritud RRROHELINE jalakäijatetänav”
Ideolooogiliselt Kindlameelsetest meil jätkuvalt puudu ei ole. Nõukogude kool.
Ehk peaks tölplastele siiski vahel preventiiivselt proaktiivselt andma “igavese paugu vastu vahtimist” (nagu Daniiil Harms oma tekstides soovitas).
Ei maksaks unustada ka dr. Cipolla hoiatusi – kõige ohtlikum inimtüüp on loll inimene (tölplane). Tema tegevus on kahjulik nii talle endale kui kõigile teistele. Normaalsed inimesed alati alahindavad
a) tölplaste hulka meie seas
b) tölplaste KAHJU tegemise võimet
Seega, mina oleks selle “ignoreerime lollpäid täiega” poliiitka koha pealt veidi kõhklev.