kõigile maailmalõpu kuulutajatel või netiemotsioonitajatel soovitan võtta vabamalt ja nt. tutvuda artikliga: err.ee: harri-tiido-laanetusest
mõned nopped:
… Enne 16. sajandi algust oli Euroopa tagahoov. Ajal Rooma impeeriumi lagunemisest renessansini 14. sajandi lõpul olid dünamism ja jõukus mujal, eriti Aasia kuningriikides ja impeeriumites. 15. sajandil oli enamik kaubateid nii maal kui ka merel moslemite kontrolli all.
… Läänes liigub praegu musti mõtteid sealse eluviisi lõpust, kuid seda ei tule. Ees on mitte kokkuvarisemine, vaid kohanemine.
… Globaalse lõuna ja lääne suhetes toimub juba mõnda aega raskuskesete nihkumine.
… Tulevikus vaatavad inimesed mitte pelgalt lääne suunas, vaid mitmele poole, õppides uut tasakaalu hoidmist. 2040. aastad võivad olla aeg, mil näeme maailma uue tasakaalu stabiliseerumist. Seda muidugi juhul, kui vahepeal uus ilmasõda ei vallandu koos kõigi järelmitega.
Nautigem lähenevat aastapäeva ja sellega kaasnevaid pidutsemisi ning pikka nädalavahetust!
Siin võib tekkida probleem, kui teenusepakkuja teenuse osutamise käigus ka ise sellest juhtumisi “elamuse” saab. Seda võidakse vabalt tõlgendada erisoodustusena ja vastavalt ka maksustada
Miks ma ei imesta? Reaktsioon on täpselt selline, nagu ühelt eesti mehelt oodata võiks.
Nii ettearvatav ja lame, et sellele vastaminegi on aja raiskamine.
Pääsesin tsiklistina vigastustest kunagi endla tn ristkmikul ainult vist tänu sellele, et startisin rohelise tule tulles gaas põhjas. Kuulsin napilt seljataga rehvide pidurivilinat ehk mingi golfiga tüüp tuli punasega üle. Hirmsasti vabandas pärast.
^^ See tuleneb sellest, kuidas Politico üritas väita et nad ei ole süvariigi (maksuraha) poolt ülal peetavad, vaid et kümned riigiasutused ostvat nende $15000 pa maksvaid “pro” tellimusi seal sisalduva hirmväärtusliku sisu eest.
Nüüd ja uuena? Kastikad on tööautod ja sellest saan aru, kuid ma ei tea, millist (või kahe millist) maasturit saaks hetkel poest osta N1 kategooriana. Vanasti sai igasugu asju teha, Hummer H1 oli B kategooria lubadega sõidetav ja Cayenne oli veoauto. Mul on oma butiigis olnud Hyundai Getzid N1 arvel ammusel ajal - poes võeti tagumised istmed välja ja oligi veokas valmis. Moodsal tänapäeval nii lihtsalt enam ei saa…
Mine küsi poest.
Ma olen ise kogemata taanist lasknud tuua 4 aastat vana universaal kerega mazda ja eestis avastati, et krt kaubik. Ilma tagumiste istmete ja turvavöödeta. Tagaklaaside mootorid olid ära tapetud.
Ma usun, et sealt saab poest ka uue x5 N1 osta…
Isonts, usk on ilus asi, päriselu on midagi muud Julgen väita, et väga kergelt M1 - > N1 enam teha ei lasta ja poest uuena neid ei ole saada. Ei ole otsinud enda autoparki Mersu toodetud luksusmasinaid, kuid olen näinud vaeva, et Skoda Yetid millegagi asendada, mis oleks olnud N1 kategooria liikurid ja poest ei olnud midagi osta.
Samas ei pea faktid usku segama