@m6mm Mis vahet seal on mida inimene tänavalt arvab, kui mingit kausaalset - 12 aastaselt postitrennis ergo 22 aastaselt prost Maardus- sidet pole olemas. Või on sul datat, et 100% neist saavad stripparid (ja/või litsid), kes selle trenni läbivad?
"Karum6mm" /.../Meenutagem, et olümpiamnängude puhul on tegemist siiski sageli diktatuurirežiimi eputuspillerkaarega, kus nii statistide kui staaridena esinevad isikud, kes on kohati triiki täis aineid, mida nad on lubanud mitte tarvitada ja/või aineid, mida pole veel jõutud ära keelata.
Mina ei saa 80%st sinu postitustest aru (küll aga sellest, et kõik need on tehtud eriti virilalt ja vägagi vingus näoga). Sina ei saa aru, miks laste seksualiseerimine pole ok. Las ta jääb.
Postituse mõte oli juhtida tähelepanu, et sina, kui suur võuklemise vastane, hakkad olümpiamängude tähendust ümber mõtestama...
Ja kuidas posti küljes võimlemine laste seksualiseerimisega seotud on? Eks igaüks vaatab oma rikutuse tasemelt, aga pole vaja arvata, et kõik asju samamoodi näevad. Äkki oleks pidanud Iraanis oma tütart üles kasvatama, kartulikott pidevalt ümber - muidu saab laps ära seksualiseeritud... Ja kirjutisele emotsioonide külgekleepimine tuleb samuti lugejast, mitte kirjutajast.
Sobiks rohkem vasakpoolsete tampimise teemasse, aga eelneva jutu jätkuks postitan siia. Indiana Ülikool otsustas ausamba püstitamisega jäädvustada Alfred Kinsley mälestust. Liberaalide iidol väidetavalt kuritarvitas seksuaalse uurimistöö käigus ca 600 poissi ja 200 tüdrukut, seksis ka 17 sugulasega, kaasa arvatud oma vanaemaga. "attemps to bring to orgasm boys between 2 months and 15 years, in some cases over a period as long on 24 hours" https://www.lawenforcementtoday.com/indiana-university-erects-sculpture-of-child-sexual-predator-alfred-kinsey/
Need ei ole lapsed. Aga jah, maadlustrenni ei maksa tütarlapsi viia, sest maadlemine seostub inimestel bikiinides õlis müramisega. Ja kindlasti hakkavad need tütarlapsed suuremaks saades seda tegema.
Postituse mõte oli juhtida tähelepanu, et sina, kui suur võuklemise vastane, hakkad olümpiamängude tähendust ümber mõtestama...
Hakkad nutma ka nüüd? See oli minu kui endise suure spordijälgija isiklik hinnang olümpiamängudele. Või ei ole olnud Pekingit ja Sotšit või DDRi ujujaid? Tegelikult on tore? Ja mis võuklemisse puutub, siis minu vastasus tuleneb mh. sellest, et nähtuse filosoofilise põhja ehitajad olid üpriski ebameeldivad inimesed. Jah, just selles kontekstis, mida me siin arutame. Aga rohkem ma sinuga ei vaidle. Ei viitsi.
Tegelikult läks veel hästi selle kuulutusega. Aga oleks võinud oluliselt hullemini minna. Kui kunagi iidsel aal onud eindzeli öök-lubist noori poisse sinna blowjobitrenni kutsusid, ei näinud keegi midagi. Või siis ei tahtnud näha. Seksuaalne enesemääramine on ju isikuvabaduste osa. Nüüdseks on see kloaak muidugi oma uksed suljenud ja kohalikud huvilised peavad vist Helsingisse sõudma, kui põõsastes sahistamise hooaeg läbi saab.
Finantsinspektsiooni aastaaruandest: 2021. aasta lõpus oli inspektsioonis 122 töötajat, kellest 16 tööleping oli peatatud. Töötajate keskmine vanus oli 37,5 aastat ja tööstaaž 7,1 aastat.
"jim" Finantsinspektsiooni aastaaruandest: 2021. aasta lõpus oli inspektsioonis 122 töötajat, kellest 16 tööleping oli peatatud. Töötajate keskmine vanus oli 37,5 aastat ja tööstaaž 7,1 aastat.
Afaik meie õigusruumi probleem on hetkel see, et kiirlaenuäri üle ei teosta finantsinspektsioon järelevalvet, ehk siis ükski seadus, määrus ega korraldus ei ole kellelegi nendest 122-st vastavat ülesannet andnud. Sa võid ju öelda, et "ega alati ei pea näpuga näitama, et aru saada, mida on vaja teha", aga teisalt pole ka vaja, et avalikus sektoris ametnikud ise endale hakkaks tööpuudusel ülesandeid välja mõtlema - seda pean ma samamoodi taunitavaks. Kokkuvõtlikult ei ole see FI probleem kui neile pole ülesannet/volitusi/vastutust antud selle valdkonnaga tegelemiseks.
"jim" Finantsinspektsiooni aastaaruandest: 2021. aasta lõpus oli inspektsioonis 122 töötajat, kellest 16 tööleping oli peatatud. Töötajate keskmine vanus oli 37,5 aastat ja tööstaaž 7,1 aastat.
Afaik meie õigusruumi probleem on hetkel see, et kiirlaenuäri üle ei teosta finantsinspektsioon järelevalvet, ehk siis ükski seadus, määrus ega korraldus ei ole kellelegi nendest 122-st vastavat ülesannet andnud. Sa võid ju öelda, et "ega alati ei pea näpuga näitama, et aru saada, mida on vaja teha", aga teisalt pole ka vaja, et avalikus sektoris ametnikud ise endale hakkaks tööpuudusel ülesandeid välja mõtlema - seda pean ma samamoodi taunitavaks. Kokkuvõtlikult ei ole see FI probleem kui neile pole ülesannet/volitusi/vastutust antud selle valdkonnaga tegelemiseks.
FINANTSINSPEKTSIOONIST Finantsinspektsioon on sõltumatu finantsjärelevalve ja kriisilahenduse asutus. Finantsinspektsioon teeb riiklikku järelevalvet tegevusloaga pankade, kindlustusandjate, kindlustusvahendajate, investeerimisühingute, fondivalitsejate, investeerimis- ja pensionifondide, makseasutuste, e-raha asutuste, krediidiandjate ja -vahendajate ning väärtpaberituru üle.
"juured" Draax sai just teada, et töö on tegemata?
:)
Ei, lihtsalt see küsimus on ammu olnud õhus, et miks finantsinspektsioon nende laenukontoritega ei tegele ja minu teadmist mööda on seda siiani just nii põhjendatud, et finantsinspektsiooni järelevalve alla kuuluvad pangad, mingil hetkel läksid sinna vist ka hoiu-laenu ühistud, aga kiirlaenuandjate ja võtjate omavahelised probleemid on olnud rohkem tarbijakaitse mängumaa.
Ei, lihtsalt see küsimus on ammu olnud õhus, et miks finantsinspektsioon nende laenukontoritega ei tegele ja minu teadmist mööda on seda siiani just nii põhjendatud, et finantsinspektsiooni järelevalve alla kuuluvad pangad, mingil hetkel läksid sinna vist ka hoiu-laenu ühistud, aga kiirlaenuandjate ja võtjate omavahelised probleemid on olnud rohkem tarbijakaitse mängumaa.
Finantsinspektsioon annab välja krediidiasutuste tegevuslubasid ja teostab järelvalved nende üle. Viimane muidugi ainult sel juhul, kui keegi nende eest töö ära teinud on.
Mingi kummaline tunne tekkis, et tegemist ikka avaliku sektori persooniga?
Liivimaa Lombard alustas oma sigadusi 1992, sellest kasvas välja Bigpank ja alusepanejaks oli Isamaa suurtoetaja/kamandaja Pruunsild. Nojah, inimestele peaks andma võimaluse meelt parandada, aga kõigepealt peaks siis pattu kahetsema. Pole seda patukahetsust näha kuskil.
Ma saan aru, et vanemas eas või vanemaks saades kipub arusaam reaalsest elust nö "ähmastuma", aga mingit lausnaiivset lapsejuttu pole vast ka mõtet suust välja ajada. Eriti kui veel tegu haritud psühholoogiga. Mati heidmets: Kuidas nimetada Eesti lõhnaga venelast