Päevakaja

M6mm on midagi ärakeelamas? :O
Postitrenn = automaatselt pedofiilia, prostitutsioon ja näide läänemaailma allakäigu viimasesse faasi jõudmisest.
Sama spa-dega, jube-jube kui on mingid asutused on kus inimesed lõõgastumas saavad käia. Keelakem!
Spaadele võiks sutikese tappa anda selle raadioreklaami eest, kus nad telefonihelinat lasevad. Sitaks käib ajudele.
"opex"
M6mm on midagi ärakeelamas? :O
Postitrenn = automaatselt pedofiilia, prostitutsioon ja näide läänemaailma allakäigu viimasesse faasi jõudmisest.
Sama spa-dega, jube-jube kui on mingid asutused on kus inimesed lõõgastumas saavad käia. Keelakem!

Ma olen oma elus mõned kenad aastad tütarlast kasvatanud ning ma tõesti leian, et selline trenn on miski, mille puhul mul tekib küsimusi. Palju küsimusi. Väga palju küsimusi. Keelamist ei poolda. Loodaks lihtsalt, et lapsevanematel on piisavalt oidu, et selline jama täiesti orgaaniliselt hääbuks.

Mingi jutt sellest, kuidas on postitants ja see on teine asi ning sellel pole stripiga midagi pistmist, on minu jaoks aga lihtsalt totaalne pläma. Mingitel nähtustel on üpris selge suunitlusega tähendusväli ning katsed väita, et seda seal pole, on iseenese intellektuaalse võimekuse ülehindamine. Aga noh, samas mida ka mina tean? Kui ühiskonna progressiivse osa messias on Foucault, siis on onudel, kes täiskasvanud naistega suheldud ei saa, üpriski head filossoofilised õigustused nilbik olemiseks.* Ja siis, kui mingil sellisel mõne tütre isa kulmu rulli lööb, on vägivald, appi, õudne, eksole...

* ei pidanud silmas kedagi konkreetset. Pidasin silmas nähtust kui sellist.
Lapsele võib shokeeriv olla ka selliste trennide pedagoogide praktilised oskused ja üldine intelligentsus.
Mis te küll teeks, kui postitants ükskord olümpia kavva jõuab. Mõned aastad tagasi oli see vähemasti teemaks küll, et võiks. Sarnane iluvõimlemisega, lihtsalt vahendiks toru, mitte poom või rõngad vms.
Mina kiidan heaks kui vanemad hoolitsevad, et lastel iseseisvasse ellu jõudes ka praktilisi rahateenimisoskusi on.
"kaksdi"
Mis te küll teeks, kui postitants ükskord olümpia kavva jõuab. Mõned aastad tagasi oli see vähemasti teemaks küll, et võiks. Sarnane iluvõimlemisega, lihtsalt vahendiks toru, mitte poom või rõngad vms.

Esiteks, ma mingil määral optimistina eeldaks, et seal sipleks posti otsas pigem siiski täisealised ja teovõimelised isikud. Teiseks ei näe ma olümpiat küll mingi universaalse validaatorina mõnele moraalseid küsitavusi tekitavale spordialale. Meenutagem, et olümpiamnängude puhul on tegemist siiski sageli diktatuurirežiimi eputuspillerkaarega, kus nii statistide kui staaridena esinevad isikud, kes on kohati triiki täis aineid, mida nad on lubanud mitte tarvitada ja/või aineid, mida pole veel jõutud ära keelata.
Google 'Benefits of Pole Dancing' - tuleb igasugu posit külgi esile. See, et stripibaaris torud on, ei tähenda, et sel tegevusel, kui seda treeninguna võtta ja teha, midagi otseselt viga on. Pigem vaatleja eelarvamustes asi.
"kaksdi"

Mina olen igasuguse riistvõimlemise suur fänn. Aga subjektid võiksid täisealised olla.
"raulir"
"Stealth"
Nende ajaveetmiskohtadega toimub üks lihtne loodusseadus: kas see mingine spa või resto jääb ellu või mitte.
Kui ei siis ei ja õpitakse-valitakse endile mingi muu töö või amet, mis leiva lauale toob. Karm, aga elu ongi sihuke.

Just, tuleks lausa asutada EÄS (Ettevõtluse Äraajamise Sihtasutus), mis selliste asjadega tegeleks.

Mingu oma ettevõtlust kuhugi mujale riiki arendama, meie siin maksustame sellised rikkurid surnuks. Umbes nagu Zimbabves oli. Olgu neil Austraalias hea oma ettevõtlusega tegeleda!

Tegelikult on minu arvates probleemiks geeniusest energeetikaspetsialisti Kaja Kallase ja RE üldisemalt tegevus.

Kunagi 90ndatel räägiti, kuidas EV peaminister oli kellegi Lääne-Euroopa peaministriga kohtudes saanud šoki, kui too oli hakanud rääkima, vist, et nende lennufima võiks oma miski tehnilise jupi Tallinnasse avada, et mis diili pakutaks. Eestlased olid olnud šokeeritud, umbes et meie räägime siin poliitikast, aga miski tegelane hakkab hoopis remonditöökojast rääkima. Eestis poliitikud selliste asjadega ei tegele - Eestis on täieliselt vaba turumajandus ja ettevõtted vaadaku ise kuidas hakkama saavad.

Õnneks ei ole kõik poliitikud nii kitsarinnalised ja tulevikku mitte-vaatavad nagu Kaja Kallas.

Jüri Ratta ja volinik Kadri Simsoni eestvedamisel on Pärnu lennujaama näol tegu meie riigiinvesteeringu absoluutse kliimaksiga. Kõigest paarikümne miljoniga on valminud renoveeritud maandumisrajaga rahvusvaheline lennujaam Pärnusse. Riik on sinna palganud piirivalvurid/politseinikud saabujaid kontrollima, seal on tuletõrje koos oma eritehnikaga pidevalt valves, seal on raja korrashoidjad koos lumehooldus jm tehnikaga, seal on lennujuhtimine, seal on pagasikäitlejad, checkini personal, seal põlevad tuled, seal köetakse ootealasid, seal tangitakse lennukeid. Loomulikult on lennujaama pandud käima ka buss, mis mugavasti reisijad kesklinna sõidutavad.
Ainuke mis on puudu... on reisijad ise. Kuurortlinna suvine tippkuu suutis Pärnu verivärskesse lennujaama meelitada kokku 319 inimest (tulijaid-minejaid kokku). Päeva peale teeb see siis keskmiselt 5 reisijat kes tuli ja 5 kes läks. Edasi kalkuleerib igaüks ise, kui palju Pärnust pärit Soomes resideeruva küprokipanija koduskäik tegelikult maksis.
https://www.tallinn-airport.ee/uudised/augusti-lennureisijate-arv-tallinna-lennujaamas-oli-suurim-alates-2019-aasta-sugisest/
Ka riigi raha lugemine pole häbiasi...
"Karum6mm"
"kaksdi"

Esiteks, ma mingil määral optimistina eeldaks, et seal sipleks posti otsas pigem siiski täisealised ja teovõimelised isikud. Teiseks ei näe ma olümpiat küll mingi universaalse validaatorina mõnele moraalseid küsitavusi tekitavale spordialale. Meenutagem, et olümpiamnängude puhul on tegemist siiski sageli diktatuurirežiimi eputuspillerkaarega, kus nii statistide kui staaridena esinevad isikud, kes on kohati triiki täis aineid, mida nad on lubanud mitte tarvitada ja/või aineid, mida pole veel jõutud ära keelata.

See on mingi võuk-renessanss või?

Kuidas sa nüüd nendest tüüpidest erinedki?
"Karum6mm"
Teiseks ei näe ma olümpiat küll mingi universaalse validaatorina mõnele moraalseid küsitavusi tekitavale spordialale. Meenutagem, et olümpiamnängude puhul on tegemist siiski sageli diktatuurirežiimi eputuspillerkaarega, kus nii statistide kui staaridena esinevad isikud, kes on kohati triiki täis aineid, mida nad on lubanud mitte tarvitada ja/või aineid, mida pole veel jõutud ära keelata.

+1, olümpial on näiteks ka poks.
Ma saan aru, et väärika ajalooga spordiala aga misasi see poks siis tegelikult on: 2 meest üritavad üksteist oimetuks peksta. No kui see on eluterve sport, siis postitants on ka kõrgkultuur.
M6mmiga solidaarne.

Lisaks, et naiste poks, maadlus ja tõstmine on eriti koledad. No ei pea naised kõike tegema, Epp Mäe, anna andeks. Mehed iluvõimlemist ja sünkroonujumist ju ei tee.
....küll aga teevad iluuisutamist ja riistvõimlemist
"fjot"
"Karum6mm"
"kaksdi"

See on mingi võuk-renessanss või?

Kuidas sa nüüd nendest tüüpidest erinedki?

Mina ei saa 80%st sinu postitustest aru (küll aga sellest, et kõik need on tehtud eriti virilalt ja vägagi vingus näoga). Sina ei saa aru, miks laste seksualiseerimine pole ok. Las ta jääb.
Sina ei saa aru, miks laste seksualiseerimine pole ok. Las ta jääb.

Vaata laste peotantsu. Hööritavad seal poolpaljalt nii et vähe pole. Ära keelata!
Kui see "postitants" oleks tehtud viisakalt riides ja sündsalt, siis no problems. Aga selle eesmärk on siiski palja persega jalgade hargitamine.
Seal üleval plakatil millest kogu see diskussioon algas, on küll neidudel trenniriided seljas. Miskipärast usun, et kui nad tahaksid lapsi alasti treenima sundida siis poleks sel asjal pikka pidu. Well, pidu pole nkn, veab kui üldse kellegi leiavad. Endiselt, wtf see on, et ei suudeta põmst iluvõimlemisega võrreldavat trenni stripibaarist eraldada oma peas.
Postitants ja stripibaar on ainult vanemate peas, lapsed ei tea sellest midagi. Nende jaoks on tegu laheda sportliku võimlemisega.
"opex"
Seal üleval plakatil millest kogu see diskussioon algas, on küll neidudel trenniriided seljas. Miskipärast usun, et kui nad tahaksid lapsi alasti treenima sundida siis poleks sel asjal pikka pidu. Well, pidu pole nkn, veab kui üldse kellegi leiavad. Endiselt, wtf see on, et ei suudeta põmst iluvõimlemisega võrreldavat trenni stripibaarist eraldada oma peas.

opex, tee katse. Mine püüa linna pealt kinni ports suvalisi inimesi - näiteks 20 tk. Küsi neilt, mis neile esimese asjana meenub seoses sõnaga postitants? Ma teen sulle mahlase steigi välja, kui sa saad enamustel juhtudel vastuseks sport, trenn, võimlemine ja hea viis vaba aega veeta. Sellel konkreetsel riistvõimlemisel on vastik maits man'.

Mis laste peotantsu puudutab, siis also - not a big fan.

Ja sellest ma ka aru ei saa, miks te lapsi lolliks peate? Või maailma selliseks, kus nilbikonusid pole olemas.