Kristjan ma ei väidagi vastupidist, et lolli raha on võimalik teenida nii, aga fund. pole RIMM puhul selline hind kuidagi õigustatud. Sa rõhutad tihti ajahorisonti ja selles olen täielikult ühel meelel.
rick on juba vastanud - Real Estate
kinnisvarasse tore investeerida, aga siingi olen seisukohal, et mingil hetkel hakkavad praeguseks lakke tõusnud kinnisvarahinnad langema.... aga no loomulikult oleneb piirkonnast. Vanalinn ja eramurajoonid vast pigem tõusevad, paneelid hakkavad mingil hetkel kindlasti langema...nende kasutusaeg hakkab ju varsti läbi saama... ehitati neid ju 20-40 aastaks, aga nüüd juba umbes niipalju kasutatud ongi. risk muutub juba seal elades liiga suureks, et sinna korterit osta...mina isiklikult küll ei ostaks, kui siis Vanalinna või korralikult renoveeritud hoonetesse
Kristjan, aga jääks ikkagi tehnilise analüüsi peale -
"Kuna investeerin üsna lühikeseks perioodiks (reeglina paar nädalat kuni paar kuud), siis kasutan ka üsna palju tehnilist analüüsi - iga päev vaatan läbi sadu graafikuid ja neist sõelun välja paar paremat. Seega ka minu soovitused põhinevad suures osas tehnilisel analüüsil"
Kas tohiks küsida, palju "score" olema peab, et LHV bra soovitustesse pääseda. Loomulikult võid ju ka Ardo käest küsida... Maitse asi.
"Kuna investeerin üsna lühikeseks perioodiks (reeglina paar nädalat kuni paar kuud), siis kasutan ka üsna palju tehnilist analüüsi - iga päev vaatan läbi sadu graafikuid ja neist sõelun välja paar paremat. Seega ka minu soovitused põhinevad suures osas tehnilisel analüüsil"
Kas tohiks küsida, palju "score" olema peab, et LHV bra soovitustesse pääseda. Loomulikult võid ju ka Ardo käest küsida... Maitse asi.
Puhtalt tehnilistel põhjustel müüsin enda valduses oleva käputäie RIMM-i 1. novembril hinnaga 91,05. Mitte, et ma uhkustada sooviks. Lihtsalt üks paremaid vedamisi viimasel ajal.
ING müügisoovitus tuli ära! Näis, kas nüüd hakkab rollercoaster allapoole kihutama ;)
Loodetavasti läheb lõbusaks :D
drell
Loodetavasti läheb lõbusaks :D
drell
kus seda ING müügisoovitust näha saab?
Äripäevas: http://www.aripaev.ee/mod/emb/online.html?disp=2&uud_id=606940&tyyp=&leht_id=2743
tänud!
Hansaga võrreldavalt Ungari OTP-lt täna Q3 supertulemus seega mingit suuremat selloffi ei pruugi lähipäevil tulla.
Austria panga CA IB Londonis asuv pangandussektori analüütik Erda Sait soovitab Hansapanga aktsiat oma täna avaldatud värskes analüüsis osta.
Hinnasiht on tõstetud 151,62 kroonini (9,69 eurot).
vot nii
Hinnasiht on tõstetud 151,62 kroonini (9,69 eurot).
vot nii
Kas & kus selle analüüsi sisu (hinna põhjendust) lugeda saab!?
näed siis, vähemalt 1 Eesti panga analüütikud ei ole oma 7.20 hinnasihti muutnud, siis keskmine hinnasiht tuleb 8.445, :)
rick12, kui Sa oled märganud siis konsensuse leidmisel äärmuslikud hinnasihid ülevalt ja altpoolt kõrvaldatakse ...
rick12, kui Sa oled märganud siis konsensuse leidmisel äärmuslikud hinnasihid ülevalt ja altpoolt kõrvaldatakse ...
see kohe-kohe tuleva languse jutt on antud juhul mõtetu. nagu ka Kristjan on kuskil varem öelnud pole vähimatki alust arvata, et KOHE on langus tulemas. täpselt sama suure tõenäosusega võib ta edasi tõusta, seega mingit eelist langusele mängimisel (shortimise, put-de ost) pole.
sibzik, ära osta uusi put-e, anneta parem raha heategevusele. neil put-de väljakirjutajatel on raha niigi.
P.S. ise loobusin HP-st juba 400 (praegune 100) peal, kuid hetkel ei julgeks ka 150 juures put-e osta.
sibzik, ära osta uusi put-e, anneta parem raha heategevusele. neil put-de väljakirjutajatel on raha niigi.
P.S. ise loobusin HP-st juba 400 (praegune 100) peal, kuid hetkel ei julgeks ka 150 juures put-e osta.
ahjaa, 9.69 EUR on siiski 2005. aasta lõpu hinnasiht ...
Kus kohast seda Erda Sait'i analüüsi ennast näha saab? Või siis vähemalt mingisugust kokkuvõtet, kus oleksid põhjendused ka kirjas?
See Äripäeva artikkel on küll üsna mõttetu. Koosneb ainult ühest lausest, kus öeldakse: "Osta!" :)
See Äripäeva artikkel on küll üsna mõttetu. Koosneb ainult ühest lausest, kus öeldakse: "Osta!" :)
Kes soovivad tervet analüüsi, saatke e-mail annika.matson@aripaev.ee
Viskasin sellele Erda Sait'i analüüsile pilgu peale. Jah, seal soovitatakse tõepoolest Hansapanka osta, AGA tasub tähele panna, et see ostu soovitus on tegelikult juba vananenud :-)
Analüüsis viidatakse ühes kohas hinnale 8.10 EUR'i ning teises kohas (ühes tabelis) 8.05 EUR. See on ju oluliselt väiksem kui praegu hetkel olev 8.55 tase (rääkimata 8.65 rekordist).
Nii et ostmise asemel mina pigem müüksin.
Analüüsis viidatakse ühes kohas hinnale 8.10 EUR'i ning teises kohas (ühes tabelis) 8.05 EUR. See on ju oluliselt väiksem kui praegu hetkel olev 8.55 tase (rääkimata 8.65 rekordist).
Nii et ostmise asemel mina pigem müüksin.
ei leia hexi kodulehelt võimalust aktsiaraamatuga tutvuda - kas seda enam ei ole? (viimati vaatasin aastat paar tagasi toonase tse.ee lehel)
to proteo: http://statistics.e-register.ee/shlist/?lang=et