rick12 vaevalt, ülejäänud aktsiad on nii vähelikviidsed, pealegi teisest sektorist.
küll aga tõuseb "vedur" veel hommegi - ostuordereid tundus üksjagu veel alles olevat.
Üks graafik, mis veidi meenutab ehk Hansa liikumist. Ainult USAs volatiilsus suurem ja graafik seetõttu veidi närvilisem. Mis aktsiaga tegu?
Tundub TASR moodi, kui splittida aga vaevalt vist
TASR pole kindlasti, sest TASR oli selle aasta kevadel kõrgemal tasemel kui ta praegu on
Pakutud variandi viimane täht on õige vastuse esimene täht. Ja vaadake hoolikalt, antud graafik lõppeb novembri algusega.
RIMM :). Ots puudu
rimm?
muidu jah täitsa RIMM, aga aasta algus ei taha eriti kokku minna :)
Kristjan, see on RIMM. Ja väga huvitav võrdlus eelkõige seetõttu, et RIMM just mõned päevad tagasi murdus...
:)
:)
jaanuari kuu just
RIMM jah, ning lõpp võib ka Hansal sarnane olla, küsimuseks vaid millal. Lõpud on sellistel tõusudel väga järsud ja saabuvad siis, kui keegi ei oota.
Soovitaksin võrrelda RIMM ja Hansa puhul natuke fundam. näitajaid ...
Rick, kui sa arvad, et fundamentaalnäitajad on need, mis Hansa aktsiat nii kergitavad, siis paned küll kõvasti mööda.
Pealegi P/E 18 on kõike muud kui odav. Citigroupi (C) 2005 P/E on 10.4.
Pealegi P/E 18 on kõike muud kui odav. Citigroupi (C) 2005 P/E on 10.4.
Ei arva, aga võrdle neid RIMM omadega, mina ei näe küll mõtet olla selle firma omanik, mis ei teenib mulle tühist kasumit
rick12...soovitan Sulle seda, mida Kristjan Profiti investeerimiskonverentsil rõhutas ÄRA ARMU AKTSIATESSE!!!
ir83,
ma pole armunud, aga oleks võinud küll Hansa aktsiasse armuda või kuidas? Seda väidet tean juba 7 aastat :))
ma pole armunud, aga oleks võinud küll Hansa aktsiasse armuda või kuidas? Seda väidet tean juba 7 aastat :))
oleks võinud muidugi, aga mis siin enam taga nutta, kui usk on siiski nii suur, siis kasuta veel võimalust ja OSTA!
No siis oleneb kõik horisondist - need kes augustis RIMMi ostsid ja paar kuud hiljem müüsid, olid kindlasti väga rõõmsad omanikud. Kasumlikkus ei huvitanud kedagi.
Moraal - tuleb kasutada õiget analüüsi vastavalt horisondile. Lühiajalisel kauplemisel tehniline analüüs, pikaajalisel investeerimisel fundamentaalne. Nende segiajamine võib suhteliselt valusad vitsad anda.
Moraal - tuleb kasutada õiget analüüsi vastavalt horisondile. Lühiajalisel kauplemisel tehniline analüüs, pikaajalisel investeerimisel fundamentaalne. Nende segiajamine võib suhteliselt valusad vitsad anda.
ir83 Sa ajad midagi segamini, kes siin taga nutab ( kas mitte Sa ei öelnud - tglt kahetsen niigi, et paar kuud tagasi ei ostnud Hansapanka ), mulle momendil aitab aktsiatest ( paremad kohad ja suuremad tootlused ning rohkem vaba aega )
võib-olla tahad sellest pikemalt rääkida :) et mis need paremad kohad ja suuremad tootlused sul on? :)