Optsiooniga vastu pükse - mida teha?

Selline seis juba mõnda aega:

Sümbol Kogus Soetushind Turuhind Turuväärtus Real.-ta kasum Tehing
GOQOW 30.000 6.10 1.30 3,900.00 -14,400.00 (USD)

Mis on soovitused -müüa või oodata?

Tegemist siis paistab olevat GOOG märtsi putiga, 170 strike.
Mina isiklikult ei usu, et aktsia strikest allapoole langeb. Ja kui ei lange, siis tähendab see optsiooni lõppemist väärtusetult.

Toenaosus, et GOOG alla $180 langeb enne martsi opts reedet on imho imepisike, Sinul aga veel isegi 170 strike lepingud...:(
Muidugi ei tea Sinu portfelli suurust (30 GOOG optsiooni puhul voiks siiski eeldada, et portu on paris korralik) ja riskitaluvust, vbla on see praeguseks allesjaanud $3900 Sinu jaoks kommiraha ja pole probleemi ka kogu raha kaotades...

Loodetavasti siiski ei ole tegu mingi napuvea tottu portfellis istuvate optsioonidega?

Isiklikult katsuksin suht kiiresti need maha muua, sest pigem naen Googlet jalle $200+ rundamas kui allapoole tulemas. Aga muugimomendi ajastamine on muidugi tahtis, GOOG liigub paris korralikult paevasiseselt.

Good Luck!
motoguzzi

Ma täpselt ei tea muidugi, aga arvan, et ostsid need optsioonid enne hiljutist Google aktsiate müügikeelust vabanemist lootuses allamüügile. Et nägemus ei täitu sai selgeks juba paari päevaga ja kauplemisdistsipliinist kinni pidades peaksid need putid juba ammu kinni olema ...
myy maha, osta arvuti, ja hakka progema..
Täna aktsia eelturul 4% miinuses, ei näita viimasel ajal eriti tugevust.
GOOG Google downgraded to Sector Perform at RBC; tgt cut to $200

RBC downgrades GOOG to Sector Perform from Top Pick and cuts their tgt to $200 from $250. Firm says that their mid-qtr channel checks confirm a double-digit percentage sequential decrease in pricing across the domestic Google network, with volume up slightly from Q4. They believe this is a significant (negative) inflection point after phenomenal 4Q04 results. While the co benefits from greater exposure to stronger international mkts, they think that Q1 could fall short of their prior 13% est in net rev growth (consensus 13%), and now expect 5% sequential increase in revs.

lucky, aga ei tasu lootagi, et tulevikus nõnda veab.
Asja taga järgmine kommentaar:

GOOG Google downgraded to Sector Perform at RBC; tgt cut to $200 (193.95 )

RBC downgrades GOOG to Sector Perform from Top Pick and cuts their tgt to $200 from $250. Firm says that their mid-qtr channel checks confirm a double-digit percentage sequential decrease in pricing across the domestic Google network, with volume up slightly from Q4. They believe this is a significant (negative) inflection point after phenomenal 4Q04 results. While the co benefits from greater exposure to stronger international mkts, they think that Q1 could fall short of their prior 13% est in net rev growth (consensus 13%), and now expect 5% sequential increase in revs.

Ilmselt ka FWHT kehvad tulemused aitasid kaasa.
$170 is still long way to go.
minu meelest 170 nii väga võimatu ka ei ole. see on mingi 5-7%, kuid pallid peavad kõvad olema of course:)
Oi-oi kuidas mõnikord võib konksu otsast ära pääseda... 12 punkti veel ja olemegi 170 juures.
Mina kasutasin tänast nõrkust, et osta aktsiat oma pikaajalisse portfelli.
jim, sa ei mõtle seda ometi tõsiselt :-P
jim

Pikaajaline portfell on mitu päeva Sinu puhul? :)
ilma naljata, ise nägin kuidas ostis...
Arko, mõtlen küll :)
Henno, ikka väga pikaajaline, like pensionisammas :P
Green, kujutan seda vaatepilti ette....
jim, kui see sul nagu pensionisammas on ja sa järgmise 5 aasta jooksul pensionile ei lähe, siis peaks sul ju praegu sisuliselt savi olema, kas täna 7% odavamalt või homme 9% kallimalt osta. Sinu pensionile mineku ajaks on see kõikumine ju minimaalse tähendusega - kui te mu mõttekäigust nüüd aru saite...
Tankist, ma olin ostu plaaninud mõnda aega, ootasin vaid natuke sobivamat hetke. On ju ka pikaajalise investeeringu tegemisel meeldiv, kui õnnestub vähemalt enda meelest soodsat ostukohta tabada ka lühiajaliselt. Pensionisammas oli naljaga pooleks öeldud, kuid mõne aasta kavatsen hoida küll.
Motoguzzi, kas kasutasid päeva algust positsiooni vähemalt osaliseks sulgemiseks? Kuigi aktsia lõpetas täna 5 punkti plussis, lõpetasid optsioonid sama hinna juures, mis eilegi...
Sain kokku 200 000 lossi kogu projektilt. Lahe. See on ka viimane projekt börsidel ;-(
motoguzzi, ostes rahast väljas optsiooni on ju võitmise võimalus üldse imepisike. kas sa kurdad ka kui näiteks ostetud lotopilet ei võida?
P.S. olen ise ka selliseid optsioone näppinud (küll 10x väiksemate summade eest) ning alati mööda pükse saanud, samas olin ma sellist riski võttes ju ka sellega arvestanud.