“You will receive a notification and be able to track the package on the Unisend website after it is picked up by Unisend.”
Ma saan aru selliselt, et kui pakk on jõudnud Unisendi kätte siis alates sellest hetkest näen ka Unisendi trackingut.
“You will receive a notification and be able to track the package on the Unisend website after it is picked up by Unisend.”
Ma saan aru selliselt, et kui pakk on jõudnud Unisendi kätte siis alates sellest hetkest näen ka Unisendi trackingut.
Kahtlane kas järgnev sinna asutusse kohale jõuab, aga kriban siiski:
Kahtlane jah, et siit kanalist peaks Omniva leidma klientide probleeme kui neil on ekstra selle jaoks tehtud oma kodulehel selline jaotus. Oleme ausad, sa ei otsinud mitte lahendust vaid tahtsid lihtsalt tähelepanu. Rahul nüüd?
Ma olen sadu minuteid nende klienditeeninduse järjekorras veetnud. Seepärast mõtlesingi siia kirjutada, selleks see teema siin ju on, et selle konkr. ettevõtte tegemistele ja lahendustele tähelepanu juhtida. Ma tõesti ei näe kuidas suht idiootsele sund-väljalogimisele kriitika tegemine peaks kellegi silmis tähelepanu otsimiseks liigituma, aga eks inimesed on erinevad. Said näägutada, rahul nüüd, ma loodan.
Täitsa omal nahal ka kogetud.
Erinevalt muust see Omniva phishing teenus toimib nagu kellavärk
. Mulle tulevad pakid nii eraisikuna kui ka firma alt ja vastavalt sellele tulevad õngitsuskirjad kas erameilile või firma üldmeilile. Smartposti ja dpd puhul pole täheldanud.
Huvi pärast võrdlesin viimase saadetise kuupäevi ja see leke toimub kuskil saatja riigi ja Eesti vahel. Viimane pakk tuli näiteks Hiinast.
28.veebr läbis pakk Hiina tolli
3.märts tuli õngitsuskiri
6.märts “will soon be handed over to the domestic courier company”
13.märts võtsin Omniva pakiautmaadist välja