turul põhiliselt 1 kg pakid, veidi ka 250 kg pakke; minu poolt üks täiesti tasuta innovatiivne idee kohvifirmadele - tehke oma 1 kg kottide kõrvale 2 eurot maksvad 100 g oapakid n.ö. testimiseks - ma arvan, et ma ei ole ainus, kes ei riski osta suurtes kogustes erinevaid 1 kg oapakke, sest mis ma nendega peale hakkan, kui tuleb välja, et väike lambavillanüanss on maitsel siiski juures või hoolimata "keskmisest" röstist on ikkagi suht kõrvetatud joogiga tegemist. kui saaks enne ubadest aimu, julgeks palju rohkem erinevaid ube osta ja testida. 100 g pakile pole mingit peent mingrippi ka vaja, kõige lihtsam pakend. praegu on nii, et aeg-ajalt ubadega agaralt eksperimenteerin, aga kui pettun, siis kolin jälle paariks kuuks Löfbergsi ja Arvid Nordquisti puru peale tagasi.

Tegelikult on meil täiesti olemas selline kombo - Maitserännak. Valikus kolm erinevat komplekti - kohvisegud, erimaa kohvid ja kõik meie kohvid koos. Hetkel panime ajutiselt toote veebis kinni, sest selle tootmine on üsna ajamahukas käsitöö ja praegusel ajal on meil tööd-tegemist igal rindel väga palju! :)
Varsti on komplektid uuesti saadaval!
"Corleone"
turul põhiliselt 1 kg pakid, veidi ka 250 kg pakke; minu poolt üks täiesti tasuta innovatiivne idee kohvifirmadele - tehke oma 1 kg kottide kõrvale 2 eurot maksvad 100 g oapakid n.ö. testimiseks - ma arvan, et ma ei ole ainus, kes ei riski osta suurtes kogustes erinevaid 1 kg oapakke, sest mis ma nendega peale hakkan, kui tuleb välja, et väike lambavillanüanss on maitsel siiski juures või hoolimata "keskmisest" röstist on ikkagi suht kõrvetatud joogiga tegemist. kui saaks enne ubadest aimu, julgeks palju rohkem erinevaid ube osta ja testida. 100 g pakile pole mingit peent mingrippi ka vaja, kõige lihtsam pakend. praegu on nii, et aeg-ajalt ubadega agaralt eksperimenteerin, aga kui pettun, siis kolin jälle paariks kuuks Löfbergsi ja Arvid Nordquisti puru peale tagasi.
@Corleone - kirjuta palun orders@oa-coffee.com ja leiame lahenduse sinu soovile! :)
Kopi luwak on Tallinnas kusagil saadaval? Prooviks ära.
Kopi luwak on oma tänasel kujul pmst pettus ja loomapiinamine, eesmärgiga lolle nende rahast eraldada. Normaalsed kohvimüüjad peavad selle pakkumist üldiselt halvaks maitseks, kuigi jah, kui kunde väga nõuab, siis vahel võetakse näpuotsaga letti.
See on teada, et osad loomad on puuriloomad jne. Kahjuks ei teadnud, et Filipiinidel seda saanuks kui käisin seal.
Jah, tahaks teada, kuidas 'maailma parim kohvi' maitseb. Savi, et loomast läbi käinud, puhastatud ju.
Jah, tahaks teada, kuidas 'maailma parim kohvi' maitseb. Savi, et loomast läbi käinud, puhastatud ju.
"opex"
See on teada, et osad loomad on puuriloomad jne. Kahjuks ei teadnud, et Filipiinidel seda saanuks kui käisin seal.
Ei ole midagi erilist, suhteliselt mõttetu hype, alla keskmise lurr.
"opex"
See on teada, et osad loomad on puuriloomad jne.
No tõenäoliselt pole need oad, mida sa siin kalli raha eest ostad, üldse ühestki loomast läbi käinud, mingit järelevalvet selle üle ei tehta. Ja isegi kui on, siis originaalse legendi üks põhjuseid oli asjaolu, et kass uitas öösiti mööda istandust ringi ja valis välja kõige küpsemad ning maitsvamad marjad, kui talle lihtsalt suvalist sodi sisse sööta, siis tuleb ka seesama suvaline sodi välja.
Pmst see on umbes samalaadne turistitoode, nagu "merevaigust" kulinad vanalinnas.
Eks õige oleks proovida kusagil Indoneesia külas kus need loomad elavad muidugi. Kuna sinna ei satu niipea ilmselt siis jääb proovimata. Ei tea, äkki need teepoe oad oleks kusagilt väga ausalt hangitud, huvi samas juba kadumas.
Noh, õnneks on ka inimesed vahepeal õppinud heamaitselisi ube kasvatama ja korjama, saab ka ilma kassita hakkama :)
OA Coffee valikust Kopi Luwakit ei leidu kahjuks - küll aga on teisi põnevaid ja häid kohvisid!
Esimestel päevadel oli tegemist IPO-ga. Edasi on ei-tea-mis. Pankadele oleks juriidiliselt turvalisem see ära koristada ja märkimised (kui neid oli) tühistada.
Vaatasin, et hetkel ikka võimalus aktsiaid märkida.
• teenustasu: 3 eurot (märkimiskorralduse tühistamisel teenustasu tagastamisele ei kuulu)
• teenustasu: 3 eurot (märkimiskorralduse tühistamisel teenustasu tagastamisele ei kuulu)
Taniel Vaaderpass
Selle asemel, et toodet promoda, oleks õige hetk ausalt rääkida, mis probleem kauplemisele võtmisel tuli
Selle asemel, et toodet promoda, oleks õige hetk ausalt rääkida, mis probleem kauplemisele võtmisel tuli
"yanek"
Taniel Vaaderpass
Ootame ise samuti hetkel börsilt täpsemat tagasisidet, mis tuleb homme (13.12). Peale seda jagame koheselt infot ja vastame küsimustele.
Sai proovitud OA Christmas kohvi ja peab ütlema, et täiesti pettunud. Keegi perest ja tuttavatest ei tundnud mitte mingit erinevat lõhna või maitse nüansi. Täiesti tavaline kangem kohv kalli hinna eest ja kõik. Õnneks täitsa joodav ilma selle nüansita. Vb juhtus midagi partiiga, kuid siit tekib küsimus, et neil ka teistes toodetes selline kvaliteedi ebastabiilsus?
Keegi soovitas 100g test pakke - väga väärt idee.
Keegi soovitas 100g test pakke - väga väärt idee.
Me testisemine pressikaga kuna masinas oad ees. Oli kenasti maitset tunda,mitte liiga domineeriv, võimalik,et teil möllab seal koroona,kui kardemoni maitset ei tunne.
Kas kaalute nüüd Funderbeami platvormil raha kaasamist?
Vaadates ettevõtte hinda, siis jääb mulje nagu oleks tegemist kõva kasvuga hea start-upiga. Tegelikult on lihtsalt tavaline kohvipood, mis on kahjumis ja kasvab 10% aastas? Paneb ikka sügavalt kukalt kratsima, huvitaval ajastul elame.