NIO potentsiaal?

Just :)
Mul on hea meel, et meil on siin uus põlvkond taksojuhte (täna bolti juht) ja juuksureid (täna küünetehnik) kes käivad järgmise põlvkonna investeerimistarkuseid jagamas, eelmised lakuvad veel 2009 haavu.
No pole hullu, peaasi et õigel ajal välja saate
Mhmh, ilmselgelt keegi ei peaks isatalu panustama kommunistliku režiimi võlts-turumajandusse, aga 17. juunist on stokk üleval 3x. Mina tahaks siin foorumis rohkem selliseid vihjeid näha, isegi kui enamasti osa ei võta (seekord ka ei võtnud).
Ma pakuks puusalt, et kui TSLA hind sealt Marsi pealt jälle alla kuskile Maa orbiidini laskub, siis NIO laskub samuti korralikult allapoole. Enne seda ostke kuis jaksate :)

Oman.
Kes mineviku ei mäleta, elavad tulevikus ilma kapitalita.

Siin on näide ühest hiina imest:
LOL kus leidis nüüd võrdluse. Ärge jumala eest saksa firmadesse ka investeerige, seal on kõik wirecardi sugused.
Aitab küll,Lanzerikene :)
Hiina autotööstuse toodangust läheb whopping 3% ekspordiks.

See 3% omakorda jaguneb nii, et 62% on Hiina tootjate, 38% välismaiste tootjate toodang, mis neil Hiina tehases kokku klopsitud.

Ja siit mu järgmine küsimus. Mis aastal avatakse NIO battery swap station Tallinnas?

mongol9

tegelikult on suht imelik lugeda kuidas suva töllid siin familiaarsusi loobivad. Ma kahtlustan, et antud isend pole küll Lenzeriga tuttav.
Siin on järgmine Tesla rivaal: XPeng Inc. (XPEV) kes tegi värske IPO
Eks neid tuleb nagu seeni sügisel. Vanasti öeldi, et tormiga suudab ka kalkun lennata!
pahurik
mongol9

tegelikult on suht imelik lugeda kuidas suva töllid siin familiaarsusi loobivad. Ma kahtlustan, et antud isend pole küll Lenzeriga tuttav.

Ei olegi tuttav, ilmselt keegi emane küünetehnik raplamaalt, kellele mu seisukohad Nio osas ei meeldi ja kes meelega nime valestikirjutamise ning familiaarsustega mind vaikima tahab panna, võin vaikida kaa, kuni Nio jõuab õiglase vaartuseni, mul on aega nii et tapab.
Rõõm kuulda,Lanser :)
Kõigile, kes kartsid, et aktsiad saavad otsa, olge mureta, ShitCod suudavad neid lõpmatuseni juurde trükkida. Tuleb veel mitu lahjendamist, kui firma ise näeb et nende stock on üle hinnatud, siis on aktsiate trükkimine parim viis raha teenida.
Klikk Lenseri nime peale ja paremalt "blokeeri" elimineerib tema jauramise probleemi lihtsalt.
Aktsiate trükkimine lahjendab suppi tõepoolest. Aga. Kui selle saadud rahaga midagi päriselt mõistlikku tehakse, ntx ehitatakse uus tehas Euroopasse vms, siis võib jälle juhtuda, et aktsiahind mitmekordistub. Ärgem unustagem, et aasta tagasi oli NIO makseraskustes ja pankrot oli kergelt õhus juba. Nüüd loobitakse raha vägisi peale, kardinaalselt teine olukord. Loll oleks siis mitte vastu võtta, autotööstus ongi oma loomult selline rahaõgija. Pole raha, pole tehaseid, pole käivet. Nüüd võetakse raha vastu. Euroopasse laienemise plaanidest on juba eelnevalt teatatud. Esialgu ilmselt küll hakatakse sinna importima, aga ma ei imestaks, kui nüüd ka mingid tehase jutud hakkaks liikuma. Tesla venitas tehase EU-sse ehitamisega palju aastaid, sest noh raha ei olnud. Lõpuks hakkas hoopis Hiina tehast rajama ja nüüd siis lõpuks ka EU tehas kerkib. NIO peab tegema sama ja mul on siiralt hea meel, kui nad venitamise aastad jätavad ära ja kohe haaravad härjast sarvest. Selles suhtes tõepoolest Tesla oli ja on teerajaja, teistel sellevõrra lihtsam ja kiirem minna samas suunas.
The Company plans to use the net proceeds from the ADS Offering mainly to increase the share capital of and the Company’s ownership in NIO China, to repurchase equity interests held by certain minority shareholders of NIO China, and for research and development in autonomous driving technologies, global market development and general corporate purposes.

Ma ei usu, et siit tehaseid sünnib, pigem jooksvateks kuludeks.
Jimmy Butler
Klikk Lenseri nime peale ja paremalt "blokeeri" elimineerib tema jauramise probleemi lihtsalt.

Sama käib mongoli ja jimmy kohta. Lenzer vana tegija siin foorumis ja asjalik.
opex
Jimmy Butler

Sama käib mongoli ja jimmy kohta. Lenzer vana tegija siin foorumis ja asjalik.

Et siis teiste suhtkoht valimatu sõimamine ja leibeldamine on asjalik....okei, okei...
Ta postituste ajalugu võib ju keskeltläbi asjalik olla, aga siinne risustamine/läbustamine meeldib küll vaid sulle ja talle endale.
Mu poolt igaljuhul OT-st piisab.
Ma vabandan kui käitusin foorumis ebasobivalt, eks mul ajas harja tuliseks, kuidas minuga suheldi. Kas siis tõesti ei tohi olla kedagi, kes mingit firmat kritiseerib siin arutelus, et kõik võiksid olla lähme koos rukist lõikama?
Ma olen hiina firmade ja nende loomingulise raamatupidamise ja varad-ühes; kohustused-teises kehas negatiivselt meelestatud tõepoolest. Kes vähegi suudab siin tõusude ja mõõnade pealt teenida, siis mul on ainult hea meel teie pärast aga siinses teemas läheb asi vahepeal käest ära, ennustatakse mingeid lõpmatuid tõuse ja räägitakse mingitest super numbritest aga fakte välja ei tooda. Ärge siis pahandage, kui keegi kirjutab, et tegemist on väga väikse tootjaga, kes "toodab"* paar tuhat autot ja kelle MCap üle Fordi ja GM-i ei tohiks veel olla. Meil oli Solarbuum, Krüptobuum, Kanada kanepibuum, täna on hiina elektrijunnide buum. Kes oskab teenida pulli või karuna, siis andkem minna. Nio korra kukkus juba 13 pealt 1 peale - ärge siis ehmatage, kui see uuesti juhtub.

*NIOl ei ole oma tootmist, autod tellitakse kolmanda osapoole käest.