Lühikokkuvõte: + hind (59K eur) + hea "autopiloot" + luksuslik sisustus + kiirendus
- uimaine tarkvara - laadimine (ühefaasiline) - madal sõiduulatus võrreldes Teslaga
Tegemist oli aasia turule mõeldud prototüübiga seega ilmselt kui peakski millaski EU turule jõudma siis arvatavasti laadimine ja võimalik et ka soft tehakse korda ning paremaks (selleks ajaks)
Täna premarketis kõva maht taga ja kasv jätkub, kogu EV sektor näib sellise kiirusega üles rühkivat nagu homset polekski. Nüüd muidugi küsimus, et kuhu see hind lähiajal pidama jääb ja kas "mull" lõhkeb või ei saagi enam pidama ja paneb vallutatakse kuust-kusse aina uusi tippe?
Sõbrad, enne kui te liiga hoogu satute üksteise peale ejakuleerimisega kui rikkaks te kohe NIOga saate, siis vaadake ära dokumentaal "China Hustle" seejärel tudeerige $LK kaasust. USAs kaubeldavad hiina saastaktsiaid ajavad üles jaekauplejad, loominguline raamatupidamine ja hetkel mullistumine mõnes sektoris. NIO ja teised hiina rämpsaktsiad on enne kauplejaid kõrvetanud ja teevad seda veel. Nüüd võite edasi paugutada.
Lenzer Sõbrad, enne kui te liiga hoogu satute üksteise peale ejakuleerimisega kui rikkaks te kohe NIOga saate, siis vaadake ära dokumentaal "China Hustle" seejärel tudeerige $LK kaasust. USAs kaubeldavad hiina saastaktsiaid ajavad üles jaekauplejad, loominguline raamatupidamine ja hetkel mullistumine mõnes sektoris. NIO ja teised hiina rämpsaktsiad on enne kauplejaid kõrvetanud ja teevad seda veel. Nüüd võite edasi paugutada.
Kui sa loed kõik mu 2500 postitust siin foorumis läbi, siis näed isegi, et see on kõige vulgaarsem postitus mul läbi ajaloo. Juhin tähelepanu lihtsalt sellele, et aegajalt siin portaalis tekib uusi härgasid, kes vastu rinda taovad ja investeerimisalaseid tõdesid tulevad kuulutama, eriti kui turud on tippudes. Enamasti kaovad nad ära kui esimest langust kogevad, sest ka aktsiaturgudel, kes minevikku ei mäleta, elavad tulevikuta.
NIO-l polnud aasta lõpus raha, et payrolli maksta ja kõik, kes neile laenu tahtsid anda, taganesid targu kohe kui nende raamatupidamist said piiluda, täna on nende MarketCap kaks korda suurem kui Renault - see kulgeb kindlasti hästi.
Minu poolest arvake mis tahate aga "Eks vaatame,mis sellest asjast saab", "Hakkasin Niot ostma märtsis(esimene ost 2,46$) ja vaikselt juurde soetanud. Oman, ostan juurde ja ei kavatse veel lähiajal müüa." ja muu taoline ei ole analüüs, mis oleks selle foorumi tasemel. Panustage natukenegi ja avaldage mõtteid, et miks just Nio tulevikuperspektiiv on helge. Kui seda ei viitsi, siis kahjuks jääbki teistel üle vaid neid kilkeid siin rohkem või vähem varjatult mõnitada.
See kes räägib, et tema teab mis tulevikus tõuseb või langeb, see valetab. On olemas väiksema riskiga ja suurema riskiga investeeringud aga suunad ei tea keegi.
Kas keegi mõnda NIO produkti näinud või sõitnud on? Kas oskab keegi kommenteerida? Ärge videotest rääkige. Hiina ise kõigile arusaadavatel põhjustel lähiperspektiivis ei satu.
Lenzer Kui sa loed kõik mu 2500 postitust siin foorumis läbi, siis näed isegi, et see on kõige vulgaarsem postitus mul läbi ajaloo. Juhin tähelepanu lihtsalt sellele, et aegajalt siin portaalis tekib uusi härgasid, kes vastu rinda taovad ja investeerimisalaseid tõdesid tulevad kuulutama, eriti kui turud on tippudes. Enamasti kaovad nad ära kui esimest langust kogevad, sest ka aktsiaturgudel, kes minevikku ei mäleta, elavad tulevikuta.
NIO-l polnud aasta lõpus raha, et payrolli maksta ja kõik, kes neile laenu tahtsid anda, taganesid targu kohe kui nende raamatupidamist said piiluda, täna on nende MarketCap kaks korda suurem kui Renault - see kulgeb kindlasti hästi.
Tencentist oled midagi kuulnud?
Nõus, et Hiina aktsiatega on seotud teatud riskid ja pole õrna aimugi, kuhu NIO välja jõuab, aga autod on neil kuradima lahedad, patente ettevõttel jagub, battery swap stations on pull plaan ja Nio house lisab mõõdet veelgi. Ma ei imestaks, kui nad on varsti suuremsd, kui TSLA, aga võib vabalt ka scam olla 😀